Sonradan kızartması mı olsa dedim ama tereddütte kaldımBenim oyum sana zatenben begendim, tabak sahane guzel, icli kofteler mukemmel duzgun, kizartma olsaydi beni benden alirdi. Isik falan baya iyi ben begeniyorum sunumlarini
Bende hosaf sandimBaharatliklar renkli olaymis super olurmuso olmuyosa ortu renkli olsaymis
Bencede, oylama bittikten sonra etkilencek bisi kalmaz. Biz de yanlislarimizi goruruz.Acikcasi yemege yorum yazarken ben de elestirmemeye dikkat ediyorum oylamayi etkiler diye ama oylama sonrasi boyle guzel oldu hep yapalim
Bazilarini kizartip bazilarini da haslaya da bilirdin sanki iki tur sunum olurduSonradan kızartması mı olsa dedim ama tereddütte kaldım
Bence kizartma olsaydi yada sos daha sulu olsaydi daha guzel olurduSonradan kızartması mı olsa dedim ama tereddütte kaldım
Hamuru sert olmalı zaten, kalınlığından olabilirHamur sert diyemi pisince oyle oldu sence
Pismeden once yine idare eder durumdaydilar sanki
Enee valla dovecem siziBende hosaf sandim
O da bir tercih aslinda ya, benim icin kizartma daha guzel gerci iki turlude oy verirdim ben. Bir de bu kategoride ben oy verirken, favorilerim arasindan tabi, seye baktim. Tarifi hakkinda detayli bilgiyi en iyi kim vermis diye. Oda guzeldi yani sendeSonradan kızartması mı olsa dedim ama tereddütte kaldım
Himm.Hamuru sert olmalı zaten, kalınlığından olabilir
Haşlanmadan da, haşlandıktan sonra da renginden içinde ne harç kullanıldığı belli olmalıHamur sert diyemi pisince oyle oldu sence
Pismeden once yine idare eder durumdaydilar sanki
Bende mumkunati yok goremezsinHaşlanmadan da, haşlandıktan sonra da renginden içinde ne harç kullanıldığı belli olmalıEki Görüntüle 2210240
Senin tarifine tek eleştirili yorumum olacak bacım.O da bir tercih aslinda ya, benim icin kizartma daha guzel gerci iki turlude oy verirdim ben. Bir de bu kategoride ben oy verirken, favorilerim arasindan tabi, seye baktim. Tarifi hakkinda detayli bilgiyi en iyi kim vermis diye. Oda guzeldi yani sendeolsa da yesek
Bende mumkunati yok goremezsin
Evet ya aslinda hic elestrilcek yani yokSenin tarifine tek eleştirili yorumum olacak bacım.
Keşke servis tabağı kullansaydın.
Onun haricinde çok beğendim, özellikle yufkalarının soslu olmasına bayıldım diyebilirim
Aynen canımEvet ya aslinda hic elestrilcek yani yokSmile Forever in tarifinin.
1 oyunu ben verdim, geri verSırf sen sonuncu olma diye kendimi feda ettim ,benim sonuncu,gerçek bak o yüzden sonuncuyum
Ya Lunya ben de bu duyguyu tattım ,kötüymüş sonuncu olmanın tadı
Her kes mi hosaf sanmis ya baga niye daha onceden soylemediniz
OpecemBen gayet iyi anladim tarifini
Benden yana sıkıntı yok
Opecem