- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok mantikli. Bende hingel yaptiydim. Neleri olmamis senceKızlar var mısınız eksiklerimizi,yanlışlarımızı söylemeye.Birbirimize darılmaca olmadan ,kim varım derse ,Onların eksiğini yazalım ,bir dahakine daha dikkatli olsun.
Nolmuş yani sonuncu oldum diye fikrimi söyleyemez miyim?
Benide elestir bakim hingelElestirmemi isteyen varsa tarifini yazsin, kirilmayacaksa elestiririm
Sende de isik sorunu var sanki canimbi de sunuma azicik da renk kata bilirdin sankiBenide elestir bakim hingel
Sunumun güzeldi.Senin şanssızlığın tarifinin bilinmemesi ve de çok az olmasıHadi hadi guzel elestiriydi baga da yapcok şaapma ama
Yok yok iyi ettin. Pembe bir cicegim vardi gerci ama baska resimlerde kalmis.Sende de isik sorunu var sanki canimbi de sunuma azicik da renk kata bilirdin sanki
Baga elestir demedin emme ben yine de yazdim
Tarifi yaparken yağmur yağıyordu o yüzden karanlık.Esasında resim düzenlemede renkleri açabilirdim ama nasıl olsa sunum resimleri etkili oluyor oylamada diye çok ta şeyetmedimDeynepnaz senin tarifi hangisiydi?
Tamam buldum
Bence senin talihsizligin isik
Yapim asamalarindaki fotolar cok karanlik ve golgeli cikmis
Evet gercekten bende ilk basta hangisi tarif diye baktim sunumdan anlamadim.Sunumun güzeldi.Senin şanssızlığın tarifinin bilinmemesi ve de çok az olması
Oylamada bakarken üyeler tarifi aramıştır acaba hangisi tarifi diye
Sunumun güzel,hele hele sosun akışıCok mantikli. Bende hingel yaptiydim. Neleri olmamis sence
Bi yemek yiyeyim geliyorum hemenBeni elestirPiti
Az olan neydi gi anlamadimSunumun güzeldi.Senin şanssızlığın tarifinin bilinmemesi ve de çok az olması
Oylamada bakarken üyeler tarifi aramıştır acaba hangisi tarifi diye
Yemeğin ,cimrilik edip az koymuşsun ,bir de hangisi yemeğin anlaşılmıyor ,kasenin birindeki hoşaf mıydı ,o mu acaba diğeri mi diye bakındım bir an.Az olan neydi gi anlamadim
Evet olabilir, ama onu oylamada kimse degerlendirmiyor diye cok onemsemiyorum malzeme fotosunu. Dikkat ederim bundan sonraBen de senin tarifi elestireyim bari
Bence gerekli malzemeleri mesela unu sutu kendi ambalajlarinda degil de kasede bardakta falan koysan daha guzel olur gorsel acidan
Hemen geliyorumBenide elestir bakim hingel
Ayni yorumu yaziyordum, benden once yazdin. Cok yasiycan bendenYemeğin ,cimrilik edip az koymuşsun ,bir de hangisi yemeğin anlaşılmıyor ,kasenin birindeki hoşaf mıydı ,o mu acaba diğeri mi diye bakındım bir an.
Bende ilk yaptim, aslinda az bile pismis. Bazi yerleri serttiSunumun güzel,hele hele sosun akışı
Biraz hamurumsu duruyor ,çok yumuşamış gibi,daha önce yapıp yemediğimden kıvamı nasıl olur bilmiyorum tabii
hosaf dedigin kirmizili kasedekiyse yemek o zaten2tanesi guvecdeydi 1ni kasede servis ettimyemek normalde ondan da az oluyo tek kisilik kiye emme dogru diyon kaseyi ufak tuta bilirdim biraz buyuk olmus ola bilirYemeğin ,cimrilik edip az koymuşsun ,bir de hangisi yemeğin anlaşılmıyor ,kasenin birindeki hoşaf mıydı ,o mu acaba diğeri mi diye bakındım bir an.
Ben varımKızlar var mısınız eksiklerimizi,yanlışlarımızı söylemeye.Birbirimize darılmaca olmadan ,kim varım derse ,Onların eksiğini yazalım ,bir dahakine daha dikkatli olsun.
Nolmuş yani sonuncu oldum diye fikrimi söyleyemez miyim?
Senin sunumun tamamen yoresel oldugu icin ortune felan hic bisiy demiycem gayet iyi tanitmissin. Ama ana yemegini tipki deynepnaz gibi bulamadim hangisi diye bakindim, yine ayni sekilde yemegi hosaf sandim. Yemegini dolu dolu olcak sekilde etler felan baya goz doldurucu sekilde sunsan bence daha iyi olurdu.Beni elestirPiti