Canım hoşgeldin:)aa az kalmış ozaman.her ay yeni bir yarışma
Bugün kursum yok evdeyimEtiketleme Nevoşu,geçen gün kurstayken buraya bakmış,hoca yakalamış Onu,telefonunu elinden almış,kulağını çekerek tahtaya kaldırmış,velin gelsin buraya demiş
Ben değil miİyi insan lafın üzerine gelirmiş
Gizli gizli neden takip ediyorsun ,hiç değilse beğen mesajları,burada olduğunu bilelimBugün kursum yok evdeyimEtiketsizde bakıyorum:)Tüm geçmişi okudum Sen niye yaramazlık yapıyorsun
Kazen'e ulaşamamışsın etiketlememi ister misinTabi senin mesajınla
Ta kendinBen değil mi
Bunu bende yaptım.İlk gebelik testi,ultrasonlar,nst kağıtları,doğum belgeleri,ilk tırnakları,saçları hatta göbek bağları bir defterde:)Sonra yaklaşık 2 yıl boyunca ne yaptılar,nasıl büyüdüler hepsini not aldım:)Tavsiye ederim annelere:)ben albüm yaptım, ilk benim gebeliğimden başlayan ultrason görüntüleri ile devam eden ve sonrasında yüzlerce fotosunun yer aldığı bir albüm.. yanlarına da notlar yazılan.. işte kilosu ne zaman yürüdü ne zaman anne dedi, büyüyünce onlar da soruyorlar cvp verebilirsin :))
Ben sürekli sayfadayım:)Çok nadir kaçırırım:)Gizli gizli neden takip ediyorsun ,hiç değilse beğen mesajları,burada olduğunu bilelim
Rahatsız etme Kazeni ,uygun olduğunda gelir,ya da et rahatsız bir an önce gelsin
Derste telefon mu kurcaliyormus vay tembel vayyEtiketleme Nevoşu,geçen gün kurstayken buraya bakmış,hoca yakalamış Onu,telefonunu elinden almış,kulağını çekerek tahtaya kaldırmış,velin gelsin buraya demiş
Evet kategori açıldığında etiketleyeyim seni tabi ben yetişebilir semaa az kalmış ozaman.her ay yeni bir yarışma
Velisi olarak sen gitseydinEtiketleme Nevoşu,geçen gün kurstayken buraya bakmış,hoca yakalamış Onu,telefonunu elinden almış,kulağını çekerek tahtaya kaldırmış,velin gelsin buraya demiş
İstanbul nere, Antep nereVelisi olarak sen gitseydin
hoşbuldum.tmm takip edeyim konuyu benCanım hoşgeldin:)
Her ayın son günü veya ayın 1. veya 2 günü kategorimiz açılıyor.Kategoriye uygun tarifleri bana bildiriyorsunuz ben uygun bulursan yapabilirsin diyorum:)
Tabi bu pişti olmanızıda engelliyor:)Öncelikle sohbetelere dahil olarak başlayabilirsin.Biz seni zaten ikna ederiz:)
tmm etiketle beni mutlakaEvet kategori açıldığında etiketleyeyim seni tabi ben yetişebilir sem
Yok olmuyor :)tontriko uçmuş yine.. kaderi midir nedir ?
etiketlenmiyor da, banlılar etiketlenemiyor mu kızlarr :)
tontriko uçmuş yine.. kaderi midir nedir ?
etiketlenmiyor da, banlılar etiketlenemiyor mu kızlarr :)