- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.774
Yine sonucu izlemek kaldı bize bacımSarma, Beyti ve Manti arasında çetin bir çekişme olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine sonucu izlemek kaldı bize bacımSarma, Beyti ve Manti arasında çetin bir çekişme olacak
diğerine sok parmagini belki o zaman ulaşılırAradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor
deli kadın buu yaaAradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor
Aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor
rica ederim.çok güzel görünüyor hingelle künefe arasında kalmıştımÇok tşk ederim
Bende hingel r verdim ama hepsi birbirinden güzel ve iştah açıcı çok kararsız kaldımrica ederim.çok güzel görünüyor hingelle künefe arasında kalmıştım
evet hepsi çok güzel mantı ,beyti kebabı falan on numara görünüyor.insan neye oy vereceğini şaşırıyorBende hingel r verdim ama hepsi birbirinden güzel ve iştah açıcı çok kararsız kaldım
oy içim kalktı hemde yemek bölümündeAradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor
Bı daha ki kategori ye sende katıl yarışmak güzel :)evet hepsi çok güzel mantı ,beyti kebabı falan on numara görünüyor.insan neye oy vereceğini şaşırıyor
olabilir aslında fırsat bulursam denemek isterimBı daha ki kategori ye sende katıl yarışmak güzel :)
Hiç katılmadin mi daha önce :)olabilir aslında fırsat bulursam denemek isterim
yok ben genelde oy veren taraf oldumHiç katılmadin mi daha önce :)
Anladım bende bı iki oylamaya katıldım sonra sohbete katıldım sen gibi sonra yarışmayayok ben genelde oy veren taraf oldum
bu işin sonu yarışmaya katılmakla biter diyorsun.bakalım belki bende katılırım gaza gelipAnladım bende bı iki oylamaya katıldım sonra sohbete katıldım sen gibi sonra yarışmaya
En son ödülü yasminsay aldı tarifteki tabakları kk nin hediyesi :)) içli köfte nin sahibi :)
Evet evet güzel oluyor tatlı rekabet :)) bı daha ki kategori ayın 1 inde açıklanır bazen ayın son günü akşamı da açıklanabilir belli olmuyor Nevreste ye özelden tarif bildireceksij sadece :)bu işin sonu yarışmaya katılmakla biter diyorsun.bakalım belki bende katılırım gaza gelip
Lisabella :)bu arada hediyeyi kim seçiyor.tabaklar çok başarılı.seçen zevkliymiş
aa az kalmış ozaman.her ay yeni bir yarışmaEvet evet güzel oluyor tatlı rekabet :)) bı daha ki kategori ayın 1 inde açıklanır bazen ayın son günü akşamı da açıklanabilir belli olmuyor Nevreste ye özelden tarif bildireceksij sadece :)
Etiketleme Nevoşu,geçen gün kurstayken buraya bakmış,hoca yakalamış Onu,telefonunu elinden almış,kulağını çekerek tahtaya kaldırmış,velin gelsin buraya demişEvet evet güzel oluyor tatlı rekabet :)) bı daha ki kategori ayın 1 inde açıklanır bazen ayın son günü akşamı da açıklanabilir belli olmuyor Nevreste ye özelden tarif bildireceksij sadece :)