Yöresel Tarif Hemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Yöresel Yemek tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
yok ben genelde oy veren taraf oldum
Anladım bende bı iki oylamaya katıldım sonra sohbete katıldım sen gibi sonra yarışmaya

En son ödülü yasminsay aldı tarifteki tabakları kk nin hediyesi :)) içli köfte nin sahibi :)

Anladım bende bı iki oylamaya katıldım sonra sohbete katıldım sen gibi sonra yarışmaya

En son ödülü yasminsay aldı tarifteki tabakları kk nin hediyesi :)) içli köfte nin sahibi :)
bu işin sonu yarışmaya katılmakla biter diyorsun.bakalım belki bende katılırım gaza gelip

bu işin sonu yarışmaya katılmakla biter diyorsun.bakalım belki bende katılırım gaza gelip
Evet evet güzel oluyor tatlı rekabet :)) bı daha ki kategori ayın 1 inde açıklanır bazen ayın son günü akşamı da açıklanabilir belli olmuyor Nevreste ye özelden tarif bildireceksij sadece :)

Evet evet güzel oluyor tatlı rekabet :)) bı daha ki kategori ayın 1 inde açıklanır bazen ayın son günü akşamı da açıklanabilir belli olmuyor Nevreste ye özelden tarif bildireceksij sadece :)
Etiketleme Nevoşu,geçen gün kurstayken buraya bakmış,hoca yakalamış Onu,telefonunu elinden almış,kulağını çekerek tahtaya kaldırmış,velin gelsin buraya demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…