Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde aklıma geliyor önceki sağlıklı olsaydı 24 aralık doğum günüydü bir aydan az kalmış olacaktı ama kısmet değilmiş. Allah olanları korusun bize bağışlasın. Yapacak bir şey yok. Siz tekrar düşünüyor musunuz?aminn canım.. kısmetten çıkmış ama aklıma geliyor işte.. benimki de dursaydı şu an 36 hafta olacaktı..
Tabiki belli olmaz zamanında gelsinde :))yanii o hiç belli olmuyor gününü geçiren de var, erkenden gelmek isteyen de.. günü saati belli olmuyor, hayırlısı sağlıkla gelsin de. iki oğlak anlaşabiliyor mu:)
Oda emoji sayılıyor değil mi? Çok tatlıKazen neredeymiş bi arayayım ben
mendil verem mi?Aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor
Gerek yok üstüme sildimmendil verem mi?
sümüklü derler bak sonra sanaGerek yok üstüme sildim
sümüklü derler bak sonra sana
Aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor
nasılsın, dersler nasıl gidiyor?
Dun gibi aklimda,Bravo saatini de unutmamışsınız. Benim hissettiğimde bebeğimdir galiba önce yoktu. Şimdide sık sık değil zaten.
İyi diyelim ,hala zor ,sıkıcı 1.sınıf bebesi ile uğraşmaknasılsın, dersler nasıl gidiyor?
Allah kolaylık versin canım, görüşürüzİyi diyelim ,hala zor ,sıkıcı 1.sınıf bebesi ile uğraşmak
Çay eşliğinde molam bitti ben kaçayım ,okula hazırlayayım beslenmesiydi ,çantasıydı ...
Aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyor
Gerek yok üstüme sildim
Bizde 3.5 yıl bekledik. Ve birde kaybımız var. Her hastaneye gittiğimizde heycanlanıyoruz. Bende yazıyorum bekleyince daha kıymetli oluyorlarDun gibi aklimda,
Biz cok bekledik, 10. Yilda tup bebek tedavisiyle geldi bebegim. Hamd olsun
Buyuzdenmi bilmem her ani ni doyasiya yasasim. Ani defterimde var tedavi basindan bir yasina kadar her ozel anisini yazdim
Çok tşk ederimoyum künefeye.şerbetli talı sevmesemde.görüntü olarak çok leziz