Nasılsınız hanımlar
Benimde aynı canım hayat hızlı bir şekilde akıyor:)Iyidir canım
Hep aynı hep aynı şeyler
Sen nasılsın?
Ben severim bir da soğani yumrugumla ezdim mi tamamdır..Kimse sevmiyomus yaaa
Bu kategori çok sakin geçti beklediğimden az olduÇok korktular.Özellikle @MuzipPrenSess
18 tarif eklendi ve hareketsiz olduğunu düşünüyorsunBu kategori çok sakin geçti beklediğimden az oldu
Muzlu puding mikendisine soralım korktun mu bacım @MuzipPrenSess
Kurabiyelerde burası baya coşmuştu da ondan gözüme az gözüktü18 tarif eklendi ve hareketsiz olduğunu düşünüyorsun
Ama zor kategorilerde hep böyle olur:)Kurabiyelerde burası baya coşmuştu da ondan gözüme az gözüktü
Bir de sohbete gelmiyorlar bizi unuttular çok boşladılar
İyiyim canım, sen nasılsın? :)Nasılsınız hanımlar
O tutmuş bir yol, gidiyorÇok korktular.Özellikle @MuzipPrenSess
Evet muzlu pudingBu kategori çok sakin geçti beklediğimden az oldu
Muzlu puding mikendisine soralım korktun mu bacım @MuzipPrenSess
İyidir canım sağolasınİyiyim canım, sen nasılsın? :)
O tutmuş bir yol, gidiyor(evde durmuyormuş muş )
Evet muzlu puding
Sen yapmayanların listesini bana at, saat başı etiketlerim.Ama zor kategorilerde hep böyle olur:)
Gelmiş geçmiş en fazla katılım olan yöresel yemek kategorisi bu canım:)
En fazla 14 katılım olmuştu:)20 yi tamamlayacağız zaten:)
Biraz benden kaynaklı olabilir.Bu sıra yoğunum çok gelemiyorum:)Ben gelmeyince bıraktılar
Eski katılım sayılarından pek haberdar değilim, iyiymiş o zaman rekora koşuyoruz deseneAma zor kategorilerde hep böyle olur:)
Gelmiş geçmiş en fazla katılım olan yöresel yemek kategorisi bu canım:)
En fazla 14 katılım olmuştu:)20 yi tamamlayacağız zaten:)
Biraz benden kaynaklı olabilir.Bu sıra yoğunum çok gelemiyorum:)Ben gelmeyince bıraktılar
Artık kendileri bilir canım:)Dün etiketlemiştim:)Sen yapmayanların listesini bana at, saat başı etiketlerim.
Bakalım ne diyecekİyidir canım sağolasın
Aynen bizde inanmış gibi yapıyoruz
İsmi öyle kaldı bendeİyiyim canım, sen nasılsın? :)
O tutmuş bir yol, gidiyor(evde durmuyormuş muş )
Evet muzlu puding
Aynen bu kategori için rekor :)Eski katılım sayılarından pek haberdar değilim, iyiymiş o zaman rekora koşuyoruz desene
Senin yokluğun belli oluyor ablam zaten, yoğun günlerini bi atlatsan eski halimize döneceğiz
Dogru boşver, zaten iddialı tarif çok. Gözleri korkmuş olabilirArtık kendileri bilir canım:)Dün etiketlemiştim:)
Aynen bizden korktularDogru boşver, zaten iddialı tarif çok. Gözleri korkmuş olabilir
Bana nickini değiştiğini gün bildirim gelince muzlu puding diye okudum. Oda oyle hatıra kaldıİsmi öyle kaldı bende
Aklın, gönlün burada sen dert etme ablacım biz sahip çıkarız buralara senin yokluğundaAynen bu kategori için rekor :)
Benim yoğunluk bitmez canım :)Okul döneminde hep böyleyim