O zaman tarif ayıtıp niye yapmıyorlarYok daha neler:))
Sahi ya niye yapmiyolar cidden.. ben uyku uyuyamadim yapamayinca:)) bence cezaya carptirilsinlar:)) haha ben yaptim ya tuzum kuruuu:))O zaman tarif ayıtıp niye yapmıyorlar
İş olsunO zaman tarif ayıtıp niye yapmıyorlar
Kiz sende bana omur boyu hapis vercen ellaam:))Aynen öyle oluyor
biz seni yetişemez diye düşünüyorduk
Ben bile erkenden yaptımSahi ya niye yapmiyolar cidden.. ben uyku uyuyamadim yapamayinca:)) bence cezaya carptirilsinlar:)) haha ben yaptim ya tuzum kuruuu:))
Boşuna beni heveslendiriyorlar.İş olsun
1 hafta sürüyor en az diyorlar, çok dedikodunu yaptık.Kiz sende bana omur boyu hapis vercen ellaam:))
Yanii, ozel mesaj bölümün çoğalıyor yazık günah, israfBoşuna beni heveslendiriyorlar.
Sizdiniz demek o:) 5 gun suruyo.. cezalari sifirkasak 1 gun surcekti: (1 hafta sürüyor en az diyorlar, çok dedikodunu yaptık.kulakların çınlamadı mı?
Evet nevos yaa sen bizden sonra yspardin birde:)Ben bile erkenden yaptım
15 sayfa özel mesaj sayfam birikmişYanii, ozel mesaj bölümün çoğalıyor yazık günah, israf
Evet bizdik. Neler neler konuştuk. DimiSizdiniz demek o:) 5 gun suruyo.. cezalari sifirkasak 1 gun surcekti: (
Bu sefer tarifimi kimse istemeyince kaptırmadan yapmak istedim.Çünkü yapabileceğim içime sinen başka tarif kalmadı:)İyi ki yapmışım şu sıralar çok yoğunum asla yapamazdım:)Evet nevos yaa sen bizden sonra yspardin birde:)
Aaaaa yazık gunah, siliver boşver15 sayfa özel mesaj sayfam birikmiş
Sen gidince arkandan bayağı konuşuyoruzSizdiniz demek o:) 5 gun suruyo.. cezalari sifirkasak 1 gun surcekti: (
İstemem kalsınAaaaa yazık gunah, siliver boşver
Bi etiket daha yap sen
Hahahaha
Aynen neler neler konuştuk
Hemen hazır cevapHahahaha
Evet abla boyle şeylerde korkuyorum :)