Yöresel Tarif Hemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Yöresel Yemek tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Nasılsınız hanımlar
Sen sormussun kimse yazmamış ben üstüme alınarak yazayım iyiyim abla akillanmadim ıspanaklı börekleri gömdü m birazdan mutfağa girip UTC eşliğinde bulaşıkları toplayacağım

Sizler nasılsınız :)

Afiyet bal şeker olsun canımBugün UTC mi var
İyidir canım sağolBir koşturma gidiyoruz.

Afiyet bal şeker olsun canımBugün UTC mi var
İyidir canım sağolBir koşturma gidiyoruz.
Yok da ben hep netten izliyorum çünkü çocuklarla olmuyor TV de yani isim çıka çıka bir bölümü bı kaç günde anca izliyorum

Ben seviyorum haftada bir pişer bende pilav yaptığım gün başka yemek varsa çocuklar kuru fasulye yok mu diye miziklar :)
Bizde severiz ama en fazla ayda 1 veya 2 yaparım.Çocuklar öyle yiyor:)
Ama nohutu çorbalarda,pilavlarda bazı sulu köfte ve yemeklerde çok kullanırım:)

Bizde severiz ama en fazla ayda 1 veya 2 yaparım.Çocuklar öyle yiyor:)
Ama nohutu çorbalarda,pilavlarda bazı sulu köfte ve yemeklerde çok kullanırım:)
Bizde de nohut pilav haricinde yenmiyor tavuklu nohutlu olursa yiyor bizimkiler yemeğini kimse yemiyor benden başka haslayip buzluğa atiyorum parça parça çıkartıyorum

Bizde de nohut pilav haricinde yenmiyor tavuklu nohutlu olursa yiyor bizimkiler yemeğini kimse yemiyor benden başka haslayip buzluğa atiyorum parça parça çıkartıyorum
Yemeğini benimkilerde çok sevmiyor:)
Antep'in içine nohut konan bir sürü yemeği var.Benim memleketinde var.O yüzden ben çok kulllanırımAynen haşlayıp buzluğa atıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…