- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Oysa ki ben hiç korkuyor muyum? Az cesur olun dimiAynen bizden korktular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oysa ki ben hiç korkuyor muyum? Az cesur olun dimiAynen bizden korktular
Bunlar hep hamileliktenBana nickini değiştiğini gün bildirim gelince muzlu puding diye okudum. Oda oyle hatıra kaldı
Aynen ya :) iki tabak yedim cacik tursuyla caniniz sunmasin:)Tonti bbi biz seviyoruz pilav üstü kuruyu
OlabilirBunlar hep hamilelikten
Yok yok ben ezemem bacim o kadar guvlu degilim:))Ben severim bir da soğani yumrugumla ezdim mi tamamdır..
Şimdi bana hanzo diyecekler
Ne guzel iste en azinda 7 gunun 1 gunu belli:)Ben seviyorum haftada bir pişer bende pilav yaptığım gün başka yemek varsa çocuklar kuru fasulye yok mu diye miziklar :)
Bebişin canı istiyor demek ki annesiOlabilir
Pek tatlıyla aram yok ama Nerden estiyseBebişin canı istiyor demek ki annesi
Senin Lahmacun dan sonra stop dedilerEe hani yeni konu monu yok
Yetişen ekler, az kaldı bugün yeni bişey yokEe hani yeni konu monu yok
Canım aslında sürekli bakıyorum ama yazmaya zamanım olmuyor.Telefondan yazmayıda sevmiyorum:)Aklın, gönlün burada sen dert etme ablacım biz sahip çıkarız buralara senin yokluğunda
Hamilelikte insanın hiç sevmediği şeyleri sevesi, çok sevdiği şeylerden de tiksinesi geliyormuşPek tatlıyla aram yok ama Nerden estiyse
Aynen niye korkalımOysa ki ben hiç korkuyor muyum? Az cesur olun dimi
Ee zaten ne kaldiki surda:) valla ban yedim iyiki:)) hep sonlarda koyacam diyodum ilk defa sozumde durdum:)Senin Lahmacun dan sonra stop dediler
Korktular yapmıyorlarEe hani yeni konu monu yok
anladım ablacımCanım aslında sürekli bakıyorum ama yazmaya zamanım olmuyor.Telefondan yazmayıda sevmiyorum:)
Sağolun canım
Aynen yok sma bayada bibtarif gelmis genedeYetişen ekler, az kaldı bugün yeni bişey yok
Yok daha neler:))Korktular yapmıyorlar
Aynen öyle oluyorHamilelikte insanın hiç sevmediği şeyleri sevesi, çok sevdiği şeylerden de tiksinesi geliyormuş
Öyle değişik bişey..
Aynen niye korkalım
biz seni yetişemez diye düşünüyordukEe zaten ne kaldiki surda:) valla ban yedim iyiki:)) hep sonlarda koyacam diyodum ilk defa sozumde durdum:)