Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifHemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama
Sen sormussun kimse yazmamış ben üstüme alınarak yazayım iyiyim abla akillanmadim ıspanaklı börekleri gömdü m birazdan mutfağa girip UTC eşliğinde bulaşıkları toplayacağım
Sen sormussun kimse yazmamış ben üstüme alınarak yazayım iyiyim abla akillanmadim ıspanaklı börekleri gömdü m birazdan mutfağa girip UTC eşliğinde bulaşıkları toplayacağım
Bizde de nohut pilav haricinde yenmiyor tavuklu nohutlu olursa yiyor bizimkiler yemeğini kimse yemiyor benden başka haslayip buzluğa atiyorum parça parça çıkartıyorum
Bizde de nohut pilav haricinde yenmiyor tavuklu nohutlu olursa yiyor bizimkiler yemeğini kimse yemiyor benden başka haslayip buzluğa atiyorum parça parça çıkartıyorum
Yemeğini benimkilerde çok sevmiyor:) Antep'in içine nohut konan bir sürü yemeği var.Benim memleketinde var.O yüzden ben çok kulllanırımAynen haşlayıp buzluğa atıyorum:)