Yöresel Tarif Hemşerim memleket nire ? Yöresel Yemekler, Yöresel Tatlar Oylama

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Yöresel Yemek tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    446
  • Anket Kapalı .
Nasılsınız hanımlar:KK200:
Sen sormussun kimse yazmamış ben üstüme alınarak yazayım iyiyim abla akillanmadim ıspanaklı börekleri gömdü m birazdan mutfağa girip UTC eşliğinde bulaşıkları toplayacağım :KK70:

Sizler nasılsınız :)

Sen sormussun kimse yazmamış ben üstüme alınarak yazayım iyiyim abla akillanmadim ıspanaklı börekleri gömdü m birazdan mutfağa girip UTC eşliğinde bulaşıkları toplayacağım :KK70:

Sizler nasılsınız :)
Afiyet bal şeker olsun canım:kk77:Bugün UTC mi varo_O
İyidir canım sağol:KK19:Bir koşturma gidiyoruz.:KK48:

Afiyet bal şeker olsun canım:kk77:Bugün UTC mi varo_O
İyidir canım sağol:KK19:Bir koşturma gidiyoruz.:KK48:
Yok da ben hep netten izliyorum çünkü çocuklarla olmuyor TV de yani isim çıka çıka bir bölümü bı kaç günde anca izliyorum :KK70:

Ben seviyorum haftada bir pişer bende pilav yaptığım gün başka yemek varsa çocuklar kuru fasulye yok mu diye miziklar :)
Bizde severiz ama en fazla ayda 1 veya 2 yaparım.Çocuklar öyle yiyor:)
Ama nohutu çorbalarda,pilavlarda bazı sulu köfte ve yemeklerde çok kullanırım:)

Bizde severiz ama en fazla ayda 1 veya 2 yaparım.Çocuklar öyle yiyor:)
Ama nohutu çorbalarda,pilavlarda bazı sulu köfte ve yemeklerde çok kullanırım:)
Bizde de nohut pilav haricinde yenmiyor tavuklu nohutlu olursa yiyor bizimkiler yemeğini kimse yemiyor benden başka haslayip buzluğa atiyorum parça parça çıkartıyorum :KK70:

Bizde de nohut pilav haricinde yenmiyor tavuklu nohutlu olursa yiyor bizimkiler yemeğini kimse yemiyor benden başka haslayip buzluğa atiyorum parça parça çıkartıyorum :KK70:
Yemeğini benimkilerde çok sevmiyor:)
Antep'in içine nohut konan bir sürü yemeği var.Benim memleketinde var.O yüzden ben çok kulllanırım:kk77:Aynen haşlayıp buzluğa atıyorum:)

X