- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Bitti, şükürBitirdin mi işleri?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitti, şükürBitirdin mi işleri?
Bitti, şükür
Tamam canım benimOhh iyi
Yarım saate gelirim...
Çocukları yatırayım
Hayırlı akşamlar
Iyi aksamlar canim sana da
Hayırlı akşamlar
Var da çıkmıyorum
Hayırlı akşamlar
Nasılsınız hanımlarHayırlı akşamlar canım benim
Tonti bbi biz seviyoruz pilav üstü kuruyuTurksun demi :))
Ben seviyorum haftada bir pişer bende pilav yaptığım gün başka yemek varsa çocuklar kuru fasulye yok mu diye miziklar :)Kimse sevmiyomus yaaa
Sen sormussun kimse yazmamış ben üstüme alınarak yazayım iyiyim abla akillanmadim ıspanaklı börekleri gömdü m birazdan mutfağa girip UTC eşliğinde bulaşıkları toplayacağımNasılsınız hanımlar
Afiyet bal şeker olsun canımBugün UTC mi varSen sormussun kimse yazmamış ben üstüme alınarak yazayım iyiyim abla akillanmadim ıspanaklı börekleri gömdü m birazdan mutfağa girip UTC eşliğinde bulaşıkları toplayacağım
Sizler nasılsınız :)
Yok da ben hep netten izliyorum çünkü çocuklarla olmuyor TV de yani isim çıka çıka bir bölümü bı kaç günde anca izliyorumAfiyet bal şeker olsun canımBugün UTC mi var
İyidir canım sağolBir koşturma gidiyoruz.
Bizde severiz ama en fazla ayda 1 veya 2 yaparım.Çocuklar öyle yiyor:)Ben seviyorum haftada bir pişer bende pilav yaptığım gün başka yemek varsa çocuklar kuru fasulye yok mu diye miziklar :)
En iyisini yapıyorsunYok da ben hep netten izliyorum çünkü çocuklarla olmuyor TV de yani isim çıka çıka bir bölümü bı kaç günde anca izliyorum
Bizde de nohut pilav haricinde yenmiyor tavuklu nohutlu olursa yiyor bizimkiler yemeğini kimse yemiyor benden başka haslayip buzluğa atiyorum parça parça çıkartıyorumBizde severiz ama en fazla ayda 1 veya 2 yaparım.Çocuklar öyle yiyor:)
Ama nohutu çorbalarda,pilavlarda bazı sulu köfte ve yemeklerde çok kullanırım:)
Bı o var izlediğim birde müge anlıEn iyisini yapıyorsun
Yemeğini benimkilerde çok sevmiyor:)Bizde de nohut pilav haricinde yenmiyor tavuklu nohutlu olursa yiyor bizimkiler yemeğini kimse yemiyor benden başka haslayip buzluğa atiyorum parça parça çıkartıyorum
Entrika,heyecan seviyorsunBı o var izlediğim birde müge anlı
Hayatım entrika abla ahh bir bilsenEntrika,heyecan seviyorsun
Ben o sebeple tvde fazla entrika sevmiyorum:)Hayatım entrika abla ahh bir bilsen
Çok tembel çıktılarHayırlı akşamlar son 2 gün
Yetişin, tarifini yapamayan kalmasın
Tembellik adı altında tırsma, korkmaÇok tembel çıktılar