- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.578
- 448
- Konu Sahibi LosAngeless
-
benimki nacizane bir öneri.
halis zeytinyağı bulun ve sürün iltihaplı yere.çok faydasını göreceksiniz.iltihabı hemen akıtır.
bende bu yaz lazerle yaktırdım basurumu evet bazen kaşınır haliyle makat olduğu için koku da yapar anlıyorum sizi...eşinizi de anlıyorum o kadar utanç verici bir pozisyonla duruyorsunuz ki doktorun önünde bende çok utanmıştım ama yapılacak bişi yok ilerlerse hiç dışkısını yapamaz doktor bana öyle resimler gösterdi ki midem bulanmıştı o yüzden sizde netten resimler indirin gösterin eşinize bir an önce ikna edin hem genel cerrrahlar hep erkek ben bayan arzu etmiştim ama bulamadım
kesinlikle ACILEN doktora görünsün, eyer durmadan 24 saat kasiyorsa bu demektirki hemorid son stadyuma ulasmis! 4 stadyumu vardir ve son stadyumu artik cekilmez bir hal devamli 24 saat kasinti ve cok fena igrenc bir kokudur. sana birsey diyimi arkadasim bu is sakaya gelmez eyer gitmesse böyle devam ederse hem evliliginizi maf eder hemde allah göstermesin tedavisi olunmassa kansere bile yol acabiliyor bu hemorid sonucta yara gibi birsey bu , TIPTA UTANMA YOKTUR. doktor kim bilir hergün kac tane hastanin af edersin poposuna bakiyordur ayricada erkek olan doktora girsin ozaman bukadar kolay. adamlar bosunami yillarca okuyor. benim esim öyle olsun büyük konusmim ama gercekten bukadar bile dayanamazdim, bir an önce gitsin cok ilerlemis olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?