Hemoroidi Yüzünden Eşimden Tiksinmeye Başladım

ay şu hemoroid zor hastalık. babamda bir ara hemoroid tedavisi gördü durdu. sürekli. sonra kanamada başlayınca doktoru ikna edip kolonoskopiye girdi (doktor ısrarla birşey çıkmaz demesine rağmen.). tümör çıktı. uzun süren tedavi sonrası, şükür iyi. tabi kanserin başlangıç seviyesiydi. allah kimseye vermesin.

sizin öyle bir hastalık çıkmaz tabi de. anlattım belki eşinizede anlatırsınızda koşarak gider doktora. ihmale gelmeyin Allah korusun.

benimki nacizane bir öneri.
halis zeytinyağı bulun ve sürün iltihaplı yere.çok faydasını göreceksiniz.iltihabı hemen akıtır.

benimki nacizane bir öneri.
halis zeytinyağı bulun ve sürün iltihaplı yere.çok faydasını göreceksiniz.iltihabı hemen akıtır.

ama tabiki doktorada gitmeye ikna etmeye çalışın.en önemlisi devamlı tedavi.üstte yazdıgım yanlış anlaşılmasın diye tekrar yazıyorum.geçmiş olsun çok zor durum her hangi bir sebeple de olsa insanın eşinden tiksinmesi.bende dişlere takıntılı durumdayım.benimde ikna çabalarım sürüyor.ama gitmemekte katır kadar inatçı oluyorlar Allah sabır versin.

off cok kotu bır vazıyet..allah sabrınızı artırsın..benım anlamadıgım meselenın bu denlı ıgrenc bır hal aldıgını bıle bıle neden ısrarla doktora gıtmeyı reddettıgı..bıozde dogum yapıyoruz nasıl acıyoruz mecbur kalınca aynı sey..ben kımse gormesın dıye evdemı dogurayım..ve bunu sızın yanınızda yapması dahada kotu..koku olayı benıde dusundurdu..hemoroid koku yapmaz muhtemelen mantar olmustur..doktora gıdın vazıyetı anlatın gostermesın yıne sız anlatın..belkı bakmadan da sıkayetlerınıden dolayı sıze ılac verebılır..
ben enfeksıyon kapmıstım doktora gıttım dayanamayınca..kasıntı cok fena ıs yerınde oturup ta kasınmıyorda..doktor altan muayene etmek ıstedı..dusun kı ben dıyemedım bıle olmaz dıye..arkadasım dedı alttan muayene ıstemıyor utanıyor ..tamam dedı korkma ılac verdı ıdrar tahlılı verdım gectı sıkıntım..belkı boylede halledılebılır...

ve bence yanında yatmayın,onun durdugu odada durmayın..sızonu sevıyosunuz,nefret etmek ıstemıyorsunuz kı bu haller cıdden uzaklastırır ...bakalım oda sızı sevyormu ..oyleyse sırf sızınle ayrı kalmamak ıcın bıle kendı gıtmek ısteyecektır doktora..bu halı cok bencılce ayrıca ..oturup afedersın seyını kasırken kım yanında kalmak ısterkı o adamın degılkı bırde koku..sız ondan ayaga kalktıgında bır bardak su bıle ısteyemezsınız..yemekte onun dokunduklarına dokunamazsınız...bılemıyorum ıcım kalktı esınızden ..

birkaç ay önce eşimin başına geldi.kokulu akıntı kaşıntı hemoroid malesef.apar topar doktora gittik çünkü katlanılacak bir durum değil.bu durumlara genel cerrahi bakıyor aklınızda bulunsun.kısacık bir muayene sonunda doktorumuz antibiyotik ve krem verdi, iki gün sonra da ameliyata alacağını söyledi.o bölgeyi kuru tutmanız şart.bunu için pedlerden kullanabilir.en azından daha hijyenik olur.ayrıca muayene öyle korkulacak bişey değil birkaç saniye ya sürer ya sürmez.
ameliyat da çok kısa sürüyor 10-15 dakika kadar.çıkınca da öyle fazla sıkıntısı yok.yalnız ameliyat sonrası biraz akıntı devam edebilir ama iyileşince hiçbir sıkıntı kalmıyor.
elbette kötü bir durum o şekilde muayene olmak ama cerrahlar dünya kadar popo görüyor neticede.
yani bu eziyeti çektiğine de çektirdiğine de değmez.basit bir işlem.

Koku olması hayra alamet birşey değil.bağırsakları allah korusun çürüyor olabilir.
Mutlaka eşinizi doktora götürün!

bende bu yaz lazerle yaktırdım basurumu evet bazen kaşınır haliyle makat olduğu için koku da yapar anlıyorum sizi...eşinizi de anlıyorum o kadar utanç verici bir pozisyonla duruyorsunuz ki doktorun önünde bende çok utanmıştım ama yapılacak bişi yok ilerlerse hiç dışkısını yapamaz doktor bana öyle resimler gösterdi ki midem bulanmıştı o yüzden sizde netten resimler indirin gösterin eşinize bir an önce ikna edin hem genel cerrrahlar hep erkek ben bayan arzu etmiştim ama bulamadım

eşinizi kaybetmek istemiyorsanız birşeyler yapmalısınız. düzgün düzgün anlatın anlamıyorsa bağırın ondan da anlamıyorsa ağlayın duygu sömürüsü yapın. ama mutlaka doktora gitmeye ikna edin.

canım aslında eşine üzüzldümmm şu durumdaaa hem hastalıgı var hemde tedavi olmamakta diretiyorr malum belkide utanıyodurrrr

yoksa odaa orasını kaşımaktan zevk lamıyodurr herelde ama dememkiii sizi bile umursamadıgına göre gerçekten cidiii kafasına takmış gitmemeyiii amaa o şekilde devam ederse mazalalh kanser yapıyor yada gangren onun için acil gitmesi gerekkkk saglıgı içinn yoksaa çok geç olabilirr eşiniz için koku deilde onun ne hisstegiiide malumm çare sizsizizz ikna edinn !

Çok zor bir durum gerçekten. Bende de hemoroid var ama öyle söylediğin gibi koku yapmadı hiç yani öyle kaşınmıyorda belki ondandır. Benim etrafımda bu meretten çeken çok kişi var ama hiö biri böyle sorunlar yaşamıyor üstelik bir çoğunun ilerlemiş durumda.. Bence eşinizde başka bir problem de olabilir kokması pek normal değil çünkü..

şimdi bir araştırayım dedim evet çok kötü bir durum.Allah yardımcısı olsun bu durumda olanların.Sanada geçmiş olsun tatlım

buarada en önemli nedenlerinden biri de kabızlıkmış.
Kabız olunca çok fazla ıkındıgımız için damarlara zarar veriormuşuz. Daha önce bilmiyordum dikkatli olmamız gerekior

Ay koku buraya kadar geldi he
Ya gerçkten zor bir durum kötü kokuya asla tahammülüm yok
hele malum yerdeki kokular öyle sinerki heryere eğer eli hep ordaysa...
Ben olsam çok sert bir konuşma yapardım yada peçeteyi burnuma takar otururdum karşısında

kesinlikle ACILEN doktora görünsün, eyer durmadan 24 saat kasiyorsa bu demektirki hemorid son stadyuma ulasmis! 4 stadyumu vardir ve son stadyumu artik cekilmez bir hal devamli 24 saat kasinti ve cok fena igrenc bir kokudur. sana birsey diyimi arkadasim bu is sakaya gelmez eyer gitmesse böyle devam ederse hem evliliginizi maf eder hemde allah göstermesin tedavisi olunmassa kansere bile yol acabiliyor bu hemorid sonucta yara gibi birsey bu , TIPTA UTANMA YOKTUR. doktor kim bilir hergün kac tane hastanin af edersin poposuna bakiyordur ayricada erkek olan doktora girsin ozaman bukadar kolay. adamlar bosunami yillarca okuyor. benim esim öyle olsun büyük konusmim ama gercekten bukadar bile dayanamazdim, bir an önce gitsin cok ilerlemis olabilir

Son düzenleme:
makat kanseri de basura benzer bi yapıda. onun sizin bilmeniz mümkün değil eğer dr değilseniz bilemiyorum da... koku kaşınma saygısızlık falan hepsinin ötesinde eşinizde normal olmayan bi durum var ve kesinlikle bi genel cereeaha görünmeli.
sanki doktor seninkinin resmini çekicek ezberlicek kafasında deyin. her gün bi ton makatla karşılaşıyor doktor eşinizinki vız gelir. doktorun ayıbı mı olurmuş canım. asıl ayıp size yapılan, sizi de geçtim. eşiniz iş yerinde de kokuyordur her oturup kalktığında, bunu soyleyin asıl ayıp bu arkandan konuşuyorlardır, sana yakışmaz deyin.

Babamın bir arkadaşı vardı.Geçen yaz bağırsak kanserinden kaybettik.

Utanıp korktugu için doktora gitmemiş.Sonunda kanser oldu.Ve ilk ameliyatta vefat etti.

Tıpta utanılacak birşey yook.Ne var kadın olsaydı bu hak verirdim bir nebze erkek niye utanır ki..Bir ayna tutsun orasına bir baksın.Bakalım gördüğü şeye midesi dayanacakmı.
Bağırsaklar dışarı çıkıyormuş ve artık dışkısını yapamaz hale geliyormuş insan.O damarlarda kanama yaparmış.Mutlaka gitsin.Annesine de yoksa sonu kötü.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…