• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemoroidi Yüzünden Eşimden Tiksinmeye Başladım

EE gittik diyelim ürolojinin kapısında ne işimiz var demicek mi
Ürolojiye gidilmiyor mu yoksa?

canım hemoroid koku yapmazki,mantar oluşumu olmasın orda...
eğer öyleyse istersen bir eczacıya danış doktora gitmek istemiyorsa
allah yardımcın olsun.çok sıkıntılı durum.

Babamın bir arkadaşı vardı.Geçen yaz bağırsak kanserinden kaybettik.

Utanıp korktugu için doktora gitmemiş.Sonunda kanser oldu.Ve ilk ameliyatta vefat etti.

Tıpta utanılacak birşey yook.Ne var kadın olsaydı bu hak verirdim bir nebze erkek niye utanır ki..Bir ayna tutsun orasına bir baksın.Bakalım gördüğü şeye midesi dayanacakmı.
Bağırsaklar dışarı çıkıyormuş ve artık dışkısını yapamaz hale geliyormuş insan.O damarlarda kanama yaparmış.Mutlaka gitsin.Annesine de yoksa sonu kötü.

yok canim bizde allahima bin sükürler olsn öyle bir sorunumuz yok ancak goggleden yazdim resimlere baktim cok feci birsey allahim kimsenin basina vermesin! insallah gider konu sahibimizin esi cünkü eyerki okadar kötü koku oluyorsa ve bu bütün odaya dagilacak kadar cok ve agir kokuysa ozaman bence hemoridinde ötesidir allah göstermesin..

yok canim bizde allahima bin sükürler olsn öyle bir sorunumuz yok ancak goggleden yazdim resimlere baktim cok feci birsey allahim kimsenin basina vermesin! insallah gider konu sahibimizin esi cünkü eyerki okadar kötü koku oluyorsa ve bu bütün odaya dagilacak kadar cok ve agir kokuysa ozaman bence hemoridinde ötesidir allah göstermesin..

Kimsenin başına vermesin.Gerçekten eşini bir an önce doktora götürmeli.Niye inat eder ki bu erkekler doktor konusunda.

benimde hemoroid sorunum var ama kaşıntı ve koku yok sadece bol kanamam var ayrıca genel cerraha gidiyorum ve drm da erkek

eşofmanın üzerinden kaşımak demek, eşofmana ve iç çamaşırına dışkı bulaşması demektir.

açıklayıcı olmuştur umarım.

Prof.Dr.Ahmet Maranki kıl dönmesi için soğan kürünü öneriyor.

Kıl dönmesi için: Orta boy bir soğanı fırında veya tavada ısıtın. Dayanabileceğiniz kadar sıcaklıkta soğanı kıl dönmesi olan bölgenize koyarak bekletin.

Bu uygulamayı bir kaç kez tekrar edin. Soğan uygulamasının ardından kıl dönmesi olan bölgeyi gülsuyu ile temizleyin.

Prof.Dr.Ahmet Maranki

Prof.Dr.Ahmet Maranki kıl dönmesi için soğan kürünü öneriyor.

Kıl dönmesi için: Orta boy bir soğanı fırında veya tavada ısıtın. Dayanabileceğiniz kadar sıcaklıkta soğanı kıl dönmesi olan bölgenize koyarak bekletin.

Bu uygulamayı bir kaç kez tekrar edin. Soğan uygulamasının ardından kıl dönmesi olan bölgeyi gülsuyu ile temizleyin.

Prof.Dr.Ahmet Maranki

kıl dönmesi mi :44:

acabaa iknaa etimii eşiniiii arkdaşşşş açıklamama yapmamış dahaaaa umarımm bir an önce toparlarsınız

geçmişş olsunnn.....size bir fikirr lütfen eşinize destek olunnn igrenmeyn ama dr konusundada ikna edinnnn,,

eşinize söyleyin muayene 1 dk bile sürmüyor çok kısa. ve sedyede yan yatırıp muayene ediyor doktor. ya da muayene olmadan önce böyle muayene olmak istediğini de söyleyebilir doktora. genel cerrahiye gitmesi lazım. ve şanslı ki genel cerrahların çoğu erkek doktor. ayrıca sağlık bu, utanma olmamalı kesinlikle. parazit, mantar, hemoroid her ne olursa olsun sorunu doktora gitmedikçe geçmez bu durum, tedavi olması şart. kırıcı olmadan sakince ikna etmeye çalışın. yazdığım muayene şeklini de söyleyin, muayeneden utanmasın. hem de erkek yani...kadın olup muayene olanlar ne yapsın peki di mi:61:

bir arkadaş yazmış son evresinde kanser olabilir diye.bence siz eşinize bugün doktora gittim senin durumunu anlattım bana hemen eşinizin gelmesi lazım bağırsak kanseri olabileceğini söyledi şeklinde anlatın.belki o zaman korkar ve ikna olur.üstelik 2 sene olmuş.siz bu kokuyu alıyorsanız çevresindeki insanlar da alıyordur.inşallah ikna edersiniz geçmiş olsun

hemoroid niçin koku yapıyor olsun?
hiç böyle bir bilgim yok..
kaşınması durumunu da ilk kez duyuyorum..
benim bildiğim yanar,acır,sızlar..
başka bişey olmasın rahatsızlığı..:44:

Son düzenleme:
ahhhh hastaligin adi ne olursa olsun sonucta bi hastalik mevcut !!! ilk adim olarak dezenfeksiyon ilaci alin eczaneden birde iltihap kurutucu toz, merhem gibi birsey.Bebek pudrasi.
esiniz dustan cikinca bi güzel dezenfekte edin orayi hem bu sirada iltihaplanma varmi görebilirsiniz pudralayip üstünü gazli bezle bantlayip kapatin.sonrada yavas yavas ikna turlarina baslayin örnk. bagirsak kanseriyse ?!! cok korkuyorum ya sana birsey olursa bu illetden yakamizi kurtaramazsak...gibi duygu sömürüsü yada hayatim bak kil dönmesi olabilir ve sadece 10 dklik bir operasyonla hersey halolur cektigine degmez gibi yapici konusmalar yapin.

Kolay gelsin

bir arkadaş yazmış son evresinde kanser olabilir diye.bence siz eşinize bugün doktora gittim senin durumunu anlattım bana hemen eşinizin gelmesi lazım bağırsak kanseri olabileceğini söyledi şeklinde anlatın.belki o zaman korkar ve ikna olur.üstelik 2 sene olmuş.siz bu kokuyu alıyorsanız çevresindeki insanlar da alıyordur.inşallah ikna edersiniz geçmiş olsun

Yorumların tamamını okumadığım için o yorumuda atlamışım...evet..bende aynı şeyi söyliyecektim...kayınvalidemde yaşadım maalesef!
İnşalah hemoroid tir.. :(

Allah,Allah yeni duyyorum koku yaptigini:53:

Size oyle kokuyor, esiniz ise falan gitmiyormu disardaki insanlara kokmuyormu:53:

ikna edin biran once baktirsin,one oyle yaaa,hicmi sagligina deger vermiyor:20:

Akşam konuştum
Eeeee yeter be dedi odayı terketti
Zorunda olmadıkça konuşmuyoruz
Bu kadar inat olur mu bi insan yaa
Bunaldım artık

Akşam konuştum
Eeeee yeter be dedi odayı terketti
Zorunda olmadıkça konuşmuyoruz
Bu kadar inat olur mu bi insan yaa
Bunaldım artık

Konunuzu akşam okumuştum.
Allah yardımcınız olsun, kocanızın inadını kırmanız çok zor görünüyor ama bence pes etmeyin

Merhaba;
konunu dünden beri takip ediyorum açıkçası
eşinizin hastalığına kayıtsız kalamsına değil de
sizi bu kadar rahatsız etmesine çook üzüldüm.
Kendiisi rahatsız olmuyor bu durumdan demek ki
onun için de sizin rahatsız olmanızın eşiniz için bir önemi yok
yoksa "kokundan rahatsız duyorum" diyen bir eşe kim kayıtsız kalabilir ki?
Madem eşini önlemini almıyor siz de yanına oturmayın aynı yatakta yatmayın
bu konuyu da açmayınbelki evdeki yokluğunuzu fark edip üzülebilir

Gerçekten çok zor bir durum,
eşiniz sizinle inatlaşmıyor aslında durumunun sizi ne kadar rahatsız
ettiğinin farkında değil sanırım.

gerçekten işiniz zor,
hijyenik temizleme mendilleri var, büyük marketlerde satılıyor.
yatalak hastalar için özellikle kullanılıyor ama o bölge için özel ürünler.
bunlardan temin etseniz kullansa en azından koku sorununuz çözülür mü?
bir de her ihtimale karşı mantar kremi ya da anestol benzeri uyuşturucu bir krem kullanabilirse kaşınmayı önler.

Gerçekten çok zor bir durum,
eşiniz sizinle inatlaşmıyor aslında durumunun sizi ne kadar rahatsız
ettiğinin farkında değil sanırım.

Farkında olmaz olur mu hiç dilimden düşürmüyorum
kokuyorsun git banyo yap güzelce duş jeliyle mutlaka diyorum
git elini yıka leş gibi kokuyor diyorum
koktuğu zamanlar yanına gitmiyorum
o yaklaştığı zamanda git yıkan öyle gel diyorum
buna ragmen rahatsızlığımı anlamadıysa anlayışında sorun vardır herhalde

çok güzel bir evliliğim var ve bu yüzden aramız bozulsun istemiyorum üzülüyorum
Bi de yarın benim doğum günüm böyle bir güne küs girmekte üzüyor beni

Back