• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim yeğenine, yeğenim olmasaydın seninle evlenirdim dedi.

dünkü konudan mı etkilenip bu etkileyici(!)başlığı attın:ssz:

eşinde rahatsız edici derecede güzellik takıntısı var.

aşık olarak mı evlendiniz?

bana çok aşk varmış gibi gelmedi. eşin seni güzel bulmuş evlenmiş ama hala gözü diğer güzellerde.

zaten ne kadar güzelliğe meraklı olduğunu ve gözünün dışarıda olabileceğini itiraf etmiş zaten.

yeğenine dediği söz iğrenç zaten ona diyecek bir söz yok.:50::20:

Bence bu durum sevgisizlik degil adam seni çok çok güzel bulduğu icin biraz eziliyo senin karsinda ego tatmini yapmak için sana da bunlari söylüyo o bana bakti bu bana bakti gibi ama normalde bence böyle bisey yok tamamen piskolojik olsa gerek

Eşin önce yeğenine yeğenim olmasan sele evlenirdim diyor bunun adı seviyesizlik
sonra arkasından zaten güzel değil diyor bunun adı hem iki yüzlülük hem basitlik
neticede o kız da senin eşine yangın değil
eşin galiba kendini çok yukarlarda görüyor şu güzel bu değil diye etiketlemeyi bildiğine göre
her neyse toptan seviyesiz bir davranış yaptığı

Kizlar evlenince boyle mi oluyor biri bana aciklama yapabilr mi? Tabiki begendigi aktrisler de olacak yolda bakanlar da nesi var bunun olay yaratip hickirarak aglanacak kavga ede ede susturmussunuz adami simdi de konusaydi iyiydi diyorsunuz ilginc vallaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yigenine şakaylada olsa öyle kelime kullanması cok iğrenc!!!!!
Sizde onun yaptıgını ona yapın bakalım tepkisi ne olucak?

Garip garip muhabbetler, o güzel , bu asıldı , öbürü hoşlandı
Yeğeniyle evlenebilirdi bla bla bla
Önce düşünüp , sonra konuşmalı,
Koca adama ergen muhabbeti hiç yakışmıyor :20:

Son düzenleme:
İçim çok dolu... başımda dönen binlerce sorular...birileriyle dertleşmeye o kadar ihtiyacım var ki... ne yazık ki dışarıda güvenebildiğim kimse yok. geçenlerde bir konu actım ama ne kendimi anlatabildim ne beni anlayan oldu...
başlığı görünce irkilenler olmuştur. buna benzer çok sey yasadım. ama en ağırı bu oldu sanırım. esim 5-6 ay önce kayınvalimlerdeyken yeğenine durduk yerde sakayla karışık bunu söyledi ve kız donup kaldı.ben birşey demedim ve en çok hata bende belki de. bir zaman sonra bu sözü bir kez daha söyledi. ve benim cinler tepeme çıktı. sen nasıl yeğenine boyle bırsey soylersın o senin yeğenin dedim. saka yaptım dedi. böyle şaka olmayacağını sende biliyorsun sen böyle boş konusan lafının nereye gideceğini bilmeyen biri değilsin inan aklım almıyor dedim. o da sebebinin kendisini beğenen isteyen biri olmadığı için çok üzüldüğünü ve ben evlenince bu düşüncesinin daha çok yoğunlaştıgını o da böyle hissetmesin evlenilecek beğenilcek bir kız olduğunu hisssetsin diye böyle dedim ama haklısın söylememem gerekirdi özür dilerim falan dedi. sonra da güzel bile değil ki zaten böyle birşey düşünmem falan dedi. kız gerçekten pek güzel değil ve esımle 2 yas araları var.ama sohbeti güzel konuşkan esprili ve esim onunla konuşmaktan keyif alıyor. bu konu böylece kapandı hatta ben yanlış anlayacağım diye nerdeyse hiç konuşmuyor onunla. ama benim zaman zaman aklıma geliyor ve cok mutsuz oluyorum.

sonra mesela ilk zamanlar tv deki oyuncular hakkında çok yorum yapardı. şu kızı çok beğeniyorlar ama hiç güzel değil sence su kız güzel mi gibi.ilk başlarda bende katılıyordum ona güzel veya değil diyordum. bende hangi oyuncuları beğeniyorsun diye sormuştum o da hemen söyledi bi kaç kişi.sonra baktım çok hata yapıyorum. bizi ilgilendirmiyor onların güzelliği neden bu kadar çok ilgileniyorsun deyince artık sormamaya başladı.

bi kere arkadası esiyle oturmaya gelecekti ben ilk defa tanısacaktım esiyle. neyse geldiler esim mutfakta nasıl sevdin mi diye sordu bende evett çok iyi falan dedim. ee bizim memletin insanı şöyle olur böyle olur diye o kadını övdü resmen. bende o zaman kendi memletinden biriyle evlenseydin dedim.ama ben seninle evlendim ve seni seviyorum dedi. onlar senin elinin kiri bile olamaz dedi. gönlümü almasını çok iyi biliyor her konu da ama bana böyle seyler söylemesi çok ağırıma gidiyor ve unutamıyorum ne kadar zaman geçsede...

bir de daha biz nişanlıyken bugun markette bi kız gördüm işte hep beni süzdü falan demişti. bende bayağı kıskanıstım. bir kere de o kızın babası esime bayagı bir soru sormus. sanki kızıyla evlendirmek ister gibi. sonra biz evlendik esim eve geldi bir gün ve bana hani nişanlıyken bi kız vardı ya o yine aynı markette bana bakıyordu sanki ben varım diye markete geliyor faaln dedi. ya dedim ssen de onu bakıyorsun ki onun baktıgının farkındasın .hemde resmen kendi kendine gelin güvey olmuşsun, bende kendimi kocam kimseye bakmaz diye ne kadar sanslı hissediyordum. bunu senin ahlakına hiç yakıştıramadım dedim. o da asıl ben çok şanslıyım erkekler karısının kendini kıskanmasını ister ben bu yüzden çok sanslıyım dedi. ne yani beni kıskandırmak için mi yaptın dedim. evet dedi. ben inanmadım ama bilmiyorum çok takılıyor kafama böyle seyler.birgün yine markette birlikte gördük o kızı bana gösterdi ay dedim bu muydu. hiç güzel değil ki benim karım dünya güzeli falan dedi. sence hiç bana bakar mı baksana ne kadar çiirkinim dedi. esim birde kendini pek beğenmiyor acaba diyorum o yüzden mi boyle yaptı hani bak senin kocanı beğeniyorlar bakıyorlar diye.

birde esimin çok güzel bir kadınla evlenmek gibi takıntısı varmış. Allah a şükür bana her fırsatta çok güzel olduğumu söylüyor. bazen geliyor nazarım değecek diye nazar duası okuyor. senin gibi güzel biriyle evlenmeseydim gözüm dışarda kalırdı diyor. hatta birgün rüyasında arkadaslarıyla geziyormuş. en güzel kadınla ben evlendim diye onlara hava atıyormuş. ama bakıyorum sanki gözü yine dısarda. aklı kalbi gözü herşeyi bende olsun istiyorum. bilmiyorum çok kötü hissediyorum kendimi. bazen buz gibi soğuyorum.bazen hıçkırarak ağlıyorum.

böyle işte hanımlar buna benzer çok şeyler var da. şimdilik bunlar geldi aklıma.ama sanırım bendede hata vardı. çünkü ona hiç kızmıyor herseyine ılımlı yaklaşıyordum o da herlade bu huyumdan dolayı benden hiç çekinmedi. ve aklına gelen herşeyi benimle paylaştı. hatta bana hiç kızmıyorsun bazı şeylerde senden çekineyim korkayım hep iyimser olma diyordu.nitekim ben bu olayları kafama çok taktım cok tartıştım herhalde o yüzden artık bu konularda zerre kadar birşey söylemiyor. bu defa bende kimbilir aklından neler geçiyor ama artık bana da söylemiyor. keşke bu kaadr tepki verip adamı korkutmasaydım en azından neler düşündüğünü bilirdum diyorum. anlayacağınız kafam darma dağın. tek istedğim bu ve buna benzer şeyler artık yaşamıyorum. ama eski yaşadıklarımı unutamıyorum. binbirtürlü sey geliyor aklıma. nasıl kurtulacağım bilmiyorum. geçmişi unutup bugüne nasıl bakacağım.

yoksa böyle giderse sonum hiç iyi olmayacak..

Güzellik takıntısı olan bir bey.

Kizlar evlenince boyle mi oluyor biri bana aciklama yapabilr mi? Tabiki begendigi aktrisler de olacak yolda bakanlar da nesi var bunun olay yaratip hickirarak aglanacak kavga ede ede susturmussunuz adami simdi de konusaydi iyiydi diyorsunuz ilginc vallaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslında beğendiğin aktris, aktör olur bu anormal değil.
Ama evlenince eşine saygı adına dikkat etmeli insan beğenisini ağzında salya ile ifade etmemeli..

Ya da en fazla güzel kadın Allah sahibine bağışlasın ben gönlümün güzelini buldum der geçersin.
Bunun üstüne kimse ağlayıp kavga çıkarmaz.:34:

Hatırlıyorum bekarken dizi izliyorum Mehmet Aslantuğ bana hep çok karizma gelmiştir.
Babamın odada olduğunu unutmuşum. Artık nasıl bir kendimi kaybedişse..
''Adama bakkk beeeeee şarap gibi yaşlandıkça güzelleşiyor.'' demiştim.

Yani eşinin yanında kur bu cümleyi bakalım değil mi?:27:

Eşe saygı çerçevesinde beğenmek serbest diyorum ben..

Konu sahibi bir değil iki değil kaçtır bu tarz durumlar yaşamışsın..
Yeğenine o tarz cümle kurması en çirkini benim için.
Valla ben olsam herkesin içinde rezil ederim o adamı sen yine çok iyisin.

Neyse artık kendini düzeltmiş. Bence karısından çekinmeli adam biraz.
Ben de yakışıklı görüp Allah'ım ne güzel yaratmış derim ama eşimin yanında hiç renk vermem.
Bu kötü bir şey değil. Tek yakışıklılıkla, güzellikle evlilik olmuyor sonuçta.
Seçimi senden yana olmuş, seninle evlenmiş.

Bunları unut ve keşke üstüne gitmeseydim ne düşünüyor bilirdim diye kurma.
Yapacak olan adam her türlü yapar, Allah hidayet versin.

Eşinizin yeğeni için söylediği laf kesinlikle hoş değil. Birde siz karı koca güzellik olayına fazla takmışsınız. Gördüğünüz insanları güzel mi hoş mu falan sürekli bir inceleme hali içindesiniz. Kime göre neye göre bu güzellik anlayışı. Sizin beğenmediklerinizi başkaları çok güzel bulabilir. Bu sizin içinde geçerli. Marketteki kızıda çok takmışsınız. Babası muhabbet etmek istemiş olabilir neye bukadar sinir oldunuz. Beğendiği aktrisler olabilir bu nekadar doğal. Sizin yok mu yakışıklı bulduğunuz kimse. Olmayacak şeyleri sorun ediyorsunuz.

Sizin gibi bir arkadasim var, dis gorunus olarak kiz esinden guzel, ve esi surekli kiskandirmaya calisiyor.
Bence kendine guvenmelisin, guzelligin yaninda kendini belkide yeterince guzel hissetmiyor.
Takmamalisin o seni kiskaniyor.

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Öncelikle ben size teşekkür edeyim, konunuz sayesinde burayı okumayalı olaylara bakış açım nasıl değişmiş onu fark ettim. Kimseyi düşünceleri için
eleştirmiyorum ama burada her gün türlü fantastiklikte konu açılıyor, ister istemez okuya okuya insan çetrefilli düşünmeye başlıyor, hinlik arıyor.

Bence eşiniz fazlaca saf, kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum. Zaten sizi rahatsız ettiğini anlayınca davranışlarından vazgeçmişliği var. Bence siz de çok düşünüp takılmayın, kafanız atarsa uyarırsınız olur biter.

Eşinin konuşma tarzı bu. Böyle konuşmaıs içinde onlara karşı kötü niyet beslendiğini göstermez. Benim eşimin de beğendiği oyuncular mankenler vardır. Hayran oldukları bayıldıkları var ve hiçbiri bana benzemez. Hatta benim tipimdeki kızları beğenmez genelde. Ama banane bundan. Adam benimle evlenmeyi tercih etmiş. Bana aşık. Beğendiği tipler gram umrumda olmaz.

Ama aile içindeki bireyler hakkında böyle patavatsızlık yapmaması gerektiğini söyle sen yine de. Yanlış anlaşılır. Sorun çıkar.

Ben yegenine soyledigi laf disinda baska sorun goremedim.
Cunku digerleri muhakkak gicik etmek, kiskandirmak icin ama abartiyorsa ya da hicbir seye gerek yok sizi rahatsiz ediyorsa tavirlari sinirinizi cizin.
Ama insan yegenine bilemiyorum kotu niyetle olmasa da oyle dememeli.

Son düzenleme:
Yiğenine söylediği lafı patavatsızlık olarak değerlendiremem. Benim açımdan mide bulandırıcıdır, ayıptır, terbiyesizliktir.
Arkadaşların da söylediği gibi eşiniz güzellik konusuna takmış, belki bugün genç ve güzelsiniz. Bu yüzden bunlardan rahatsız değilsiniz, hoşunuza gidiyor. Peki ya aradan zaman geçtikçe..?
Sanki olaylara kalbiyle değilde mantığıyla bakıyor gibi..

Bence esinizin kendine güveni yok tek sebep bu. O yüzden de aklını dış görünümle bozmus resmen... Akli sıra su bana bakıyor ediyor diyerek sizi kıskandıracak egosunu tatmin edecek. Başka bir sebep yok ortada..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bencede esinin kompleksleri var ve buyuzden bu sekilde davraniyor.Arkadasin dedigi gibi sana kaybetme korkusu yasatmak istiyorki .Aslinda kendisi korkuyor seni kaybetmekten sanirim yani onu begenmezsin birakirsin die.Esini karsina al guzelce konus rahatsizliklarini dile getir onunda korkularinin yersiz oldugunu anlat bence canim.Aslinda cok buyuk seyler degil ama iste sinekte kucuk mide bulandirir hesabi sanirim sende fazla kafaya takan birisin.Ama asilmiycak seyler degil cnm .

Bence sen birazz fazla takintilisin kendine güven biraz..begenecek tabi sen kivanc tatlitugu vs. Begenmiyormusun ayrica ben hic kiZmadim cekinmeden herseyi soyluyor benim sucum diyorsun sonrada cok tartistim simdide hic birsey soylemiyor diyorsun bence ne istedigini bilmiyorsun ayrica bütün bu düşüncelerden kurtulmanin tek yolu çalismak biseyle meskul olmadigin sürece evde neye sarsam diye düşünüp durursun böle..calismiyorsan bir hobi bul

İmza

Back