• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemoroidi Yüzünden Eşimden Tiksinmeye Başladım

Gördüğünüz gibi hijyene ve yediklerine dikkat etmeside azaltabilir.Tanıdığınz doktor varsabelirtileri söyleyip ilacı siz yazdırın. Siz şart koşun bunları uygulatmaya çalışın.

Şimdi burdaki bazı bayanlar belki bana kızacaklar ama benim başıma gelmiş olsa çantamı toplar bu kokuyu yok edene temizlenene kadar eve gelmiyorum derdim.Belliki akıntı heryerine bulaşıyor o yüsden kokuyor iğrenç birşey bu. Böyle yaşanırmı 1 gün değil hergün.Sonuçta çaresi olan birşey kendi bencilliği yüzünden tedavi olmayıp beni böyle birşeye maruz bırakıyorsa bende artık bencillik etmeye başlarım.Yok tedavisi olmayan çabaladığı halde yinede hastalığı engelleyemeyen kocaysa herzaman yanındayımdır.

böyle bişey yüzünden evimi terketmem

koku temizliğin memelerdeki acıdan dolayı tam olarak yapılamamasından kaynaklanıyordur....
en azından ilaçlarını kullnsın...artık hemoroit sorunu biçok kişide var muayne olması lazım ve durum ALLAH korusun başka hastalıklara kadar uzar gider....
eşini kaybetmekten daha önemli değilya bi insanın poposunu ''doktora'' göstermesi....

Hemoroid (Basur)’a yönelik Pratik Bitkisel Formüller

• 4 bardak soğuk suya, 4 tatlı kaşığı ufalanmış çoban çantası konulur. 8 saat bekletilen karışım 1 günde tüketilmelidir. Çobançantası kaynatılır, bu su ile basur yıkanır.
• 1 bardak kaynar suya, 10 gram siyah üzüm yaprağı konur. 10 dakika bekletilip, günde 2 bardak içilir.
• Saf zeytinyağı ısıtılır. Sabahları aç karnına 50 gram içilir. Birkaç gün devam edilir.
• 1 bardak kaynar suya, 1 tutam ince kıyılmış maydanoz konur. 5-10 dakika kaynatılıp, 20 dakika bekletilir. Hasta kısımlar pamukla bolca ıslatılır.
• 1 bardak kaynar suya, 4 gram rezene tohumu konur. 10 dakika bekletilir, günde 2-3 bardak içilir.
• Kuşburnu kaynatılıp, lapa yapılır. Ilıklaştığında bir avuç dolusu alınıp, makat bölgesine yerleştirilir. Bu
şekilde 15-20 dakika beklenir. Daha sonra makat ılık suyla durulanır.
• Kırmızı pancar ezilir, lapa haline getirilir. Basur memelerinin üzerine konulur.
• Rendelenmiş patates, lapa halinde basurun üzerine konulur. Bu işleme günde 2-3 kez tekrarlanır.
• Keçiboynuzu devamlı yendiğinde basura iyi gelir.
• Sarımsak üzüm çekirdeğiyle beraber ezilip, lapa halinde makata konulur.
• Marul tohumu toz haline getirilip, günde 5 gram içilir.

Bunlara başlasanız,bölgedeki enfeksiyon içinde muhtemelen antibiyotik kullanılacaktır ama ahh bir doktora gitse..

kimi insanlar feci şekilde ter kokarlar.
ve asla almazlar o kokuyu.
burun yorulması mı ne deniyordu sanırım ona.

acaba eşin de bu kokuyu almıyor olabilirmi?

bu kadar ağır koku sanırım ancak enfeksiyon (iltihap) varsa olabilir sanırım.
basurun koku yaptığını ilk defa şimdi okudum şimdi.

güzellikle, rencide etmeden konuşmanın bir yolu olmalı.
abisi ile falan konuşsan olmaz mı acaba?

sizin eve gelen kimse bişey söylemiyor mu bu konuda eşine.
yani eşinle knuşurken kokuyu değil de basuru (hani öyle deniyor ya) öne sürseler, tedavi edilmezse allah korusun kolon kanserine kadar gidebiliyormu, gel yol yakınken çözelim şu işi falan deseler.

ay bilemedim ki..
zor arkadaşım.
Allah yardımcın olsun...

evet kendi kokusunu almıyor sadece bana kokuyor sanki
abisi yok falan yok
pazartesi izine çıkacak 15 gün o arada şu dr işini halletmeyi istiyorum inşallah ikna olur da çözeriz

Rahmetli babam uzun yıllar boyunca hemoroitten muzdaripti. Öyle böyle değil epey ileri idi.
Kanamalı da oluyordu. Ama doğrusu ne kaşındığını duydum, ne de bir gram koktuğunu. Çok temiz adamlı rahmet olsun.
İlk kez sizden duyuyorum ve dolayısıyla basur olsa bile kaşıntının ve kokunun sebebinin farklı olduğunu düşündüm.
Kız kardeşim de bir süre çekti bu illeti fakat tedaviyle hemen çözüm bulduk.
Hemoroit genellikle kabızlık kaynaklı olduğu için kabızlığın çözümüne yönelik ilaçlarla hallediliyor çok zaman operasyona gerek kalmadan.
Ama kişisel hijyenine dikkat etmediyse yaralar iltihaplanmış ve koku yayıp kaşınıyor olabilir.
Bence önce doktordan randevuyu alın daha sonra da emrivaki yapın.
Bu arada hariciyeye gidiliyor, üroloji değil diye biliyorum.

Konu sahibinin yanılmıyorsam eğer asıl sorunu hemoroid koku v.s değil; eşinin anüs bölgesini sürekli kaşıması, bu konuda titiz davranmaması.

Dolayısıyla konu hastalıktan çıkıyor öneme saygıya dayanıyor.Kişinin hem kendisine saygısı hemde etrafındakilere saygısı olması lazım.

Tedavi yolu herneyse yapılmalıdır.Önce temizlik, sonra yiyeceklere dikkat etmek başlıca yapması gerekenleri yapacak ve doktora görünücek ve mümkün olduğunca kaşınıyorsa bile eşine hissettirmeden kendine ait özgür olduğu wc yapacak bunu..

Gerçeten vahim bı durum yerı gelıyo regli dönemınde kendımızı kokuyo gıbı hıssedıp ona bıle tahammül edemıyoruz..ayrıca ayıp saygısızlık yapıyo. Size misafir gelen bi yakınınıza durumu anlatın ..sohbet esnasında burası ınanılmaz pis kokuyo fln dıyıp (dahada çirkinleştırebılırde tabiri :) :) )...yanı 3. Bı sahsında hıssedıgını bılırse mecburen gıdecektır doktora ...anlamadıgım kendı kokusunu duyup kendı rahatsız olmuyomu hiç?

olur mu hiç öyle şey ? size yapılsa gururunuz kırılmaz mı ? bence böyle bişeyi düşünmek bile çok ayıp ...

Konu sahibinin yanılmıyorsam eğer asıl sorunu hemoroid koku v.s değil; eşinin anüs bölgesini sürekli kaşıması, bu konuda titiz davranmaması.

Dolayısıyla konu hastalıktan çıkıyor öneme saygıya dayanıyor.Kişinin hem kendisine saygısı hemde etrafındakilere saygısı olması lazım.

Tedavi yolu herneyse yapılmalıdır.Önce temizlik, sonra yiyeceklere dikkat etmek başlıca yapması gerekenleri yapacak ve doktora görünücek ve mümkün olduğunca kaşınıyorsa bile eşine hissettirmeden kendine ait özgür olduğu wc yapacak bunu..

Hemoroid herkeste olabilecek birşey bundan rahatsız değilim ama benim yanımda kaşıması ve ortalığın berbat kokması bu yüzden eşime yaklaşamamak sorun

olur mu hiç öyle şey ? Size yapılsa gururunuz kırılmaz mı ? Bence böyle bişeyi düşünmek bile çok ayıp ...

eşinin yanında hatur hutur kasınmak daha ayıpp ve saygısızlık bın kere sölemıs kız halaa aynı seyi yapıyo ...

İşin garibi eşim pek kabız olmaz.
Domates ve acı yiyince azıyor diyor
Galiba kokunun sebebi hemoroid değil

kaşıntının sebebı wc den sonra eger anüs bölgesını tam temızlemezse yanı dıskı orda kalırsa acayıp kaşıntı yapar ve pis kokar acaba bu sebepten mi kaynaklanıyor...

Arkadaşlar herkes düşüncesini elbette söyleyecek ama tartışmadan,incitmeden..seviyeli paylaşımlar:)

eşinin yanında hatur hutur kasınmak daha ayıpp ve saygısızlık bın kere sölemıs kız halaa aynı seyi yapıyo ...

evet yaptığı ayıp ama eşler birbirlerini ele vermezler.anlattıkları adam ona buna dağıtınca daha mı iyi olacak ? ki böyle şeylerde bizim milletimizin ağznın gevşek olduğunu biliyoruz ... bence hoş bişey değil ....

oncelikle gecmis olsun
benim babam da geciriyor surekli bu rahatsizligi.hem de yillar once ameliyat olmasina ragmen.
ama ne ben ne de annem hic boyle bir koku duymazdik.
esinizin sorunu belki sadece hemoroid degildir.bununla birlikte anus bolgesinde baska nedenlerden dolayi iltihaplanma vardir.
ve o pis koku iltihap akmaya basladigi surece ortaya cikar.
klozetlerde taharat cesmesi denilen seyler var
her tuvalete girdiginde sadece suyla yikasa belki faydasi olur
tuvalet kagidi fazlaca tahrise neden oluyordur.

Erkeklerde var bu yaa.... Erkek kardeşimde de hemoroid vardı, uzun bir süre doktora gitmedi, tabii iyice de ilerledi. "Beni muayene eden doktorla karşılaşırsam ya bana imalı imalı baksa ..tünü gördüm dese ben gidip intihar etmez miyim" diye kaçtı hep. :62: En sonunda başka bir şehre gitti muayene olmaya, doktoruyla karşılaşabilmle ihtimalini en aza indirmek için. :60: Şimdi o doktoru bulup kanka olasım var. :66:

Back