• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemoroidi Yüzünden Eşimden Tiksinmeye Başladım

öncelikle geçmiş olsun hem sizin hemde eşiniz için çok zor doktora gitmiyorsa siz giidn bir eczeneye anlatın krem fitil oluyor gerçi ilerleediyse bunlar fayda etmez umarım bir çözüm bulursunuz

canım öncelikle zor bir durum ama koku olması bence sürekli kaşıdığı için mikrop olup iltihap yapmış senin için de zor ama öle rencide ederek değil de sağlığın için hayatım falan de erkek doktora gideriz 2 dk lık bişey diye ikna etmeye çalış
mesela babamında koltuk altında çıban olmuştu sürekli akıyodu kokuyodu gece fark etmeden patlıyodu tabi odalarını koku basıyomuş annemde kaçıyo odadan babam soruncada midem kötü oldu ondan kalktım flan diye idare etti de bizimki de öle gitti doktora
idare et ne de olsa hayatını paylaştığın eşin

Aslında kokması normal değil. Fakat kaşıması koku oluşturuyor sanırım. Benim iki tane fikrim var;

1 - Bitkisel yöntemler. Herhangibir marka bilgim yok fakat, çok idaalı ürünler olduğunu ve farklı tedavi yöntemleri olduğunu duymuştum.

2 - En doğrusu doktor tabi. Gitmiyorsa aslında hoş olmayan bir fikrim var. O senin ne denli rahatsız olduğunun farkında değil. Eğer yanında birkaç kez kusarsan farkına varacaktır. Tabi eniştenin grununu zedelemeden yapacaksın. Ve çok samimi komşularından - arkadaşlarından bu konuda yardım iste. Eve geldiklerinde tuhaf bir koku var desinler ve koku yüzünden gitmek istediğini nazikçe belli etsinler.
Eğer maddi durumunuz uygunsa özel hastanelerde sessiz sedasız lazerle bitiriyorlar sorunu. Fakat durum çok kötü ise makas altına girmesi şart.
Aklıma başka birşeyler gelirse yardımcı olmaya çalışırım. Şimdiden geçmiş olsun...

Akşam eşime sana hayatının en büyük hediyesini aldım dedim :))
Dötüme ilaç mı aldın dedi :))
Kullanmaya başladı ve iyice konuştuk ve ikna ettim sonunda
1Hafta kullanayım geçmezse bakıcaz artık bi dra göstercez dedi
Sonunda inadını kırdı şükür

Bence de eşiniz çok şanslı hem öyle bir yaraya baktınız incelediniz, hemde çare aradınız, en sonunda da ikna ettiniz... :46:

Çok şükür sorun çözüldü artık koku moku kalmadı galiba sorunun adı mantar
Dr. mantar ilaçları verdi kullandı geçti çünkü
Artık rahat rahat öpüp koklayabiliyorum eşimi :)))
Hemoroidi hala duruyor Dr a git diyorum ama yediklerine dikkat ettiği sürece sorun yaratmıyormuş öyle diyor
Şuan hemoroidi de iyi durumda
Yetkiliden konunun kapanmasını isteyeceğim
Herkese çok teşekkürler

Back