• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemoroidi Yüzünden Eşimden Tiksinmeye Başladım

basur koku yaparm, Salk, zayflama, diyet, basur koku yaparm, Salk, yararlar, zararlar, basur koku yaparm, Salk, zayflama bilgileri
siyeti bi incele hiç koku yapan basur yok yalnız basur zannedipte doktora kıl dönmesi teşhisi bulunan cok
eşinde a memelerde acı duyuyorsa ... senn yardımınla yada eşin kendisi o makat cevresinde olusan memeleri eline vazelin sürerek parmegınla içine kakarsan gecici çözüm .... ama koku olarak ne olur bilemem .... belki memeleri içine sokunca kokuda kaybolur .... hamilelik dönemmde bende yaşamıştım faydasını gördüm ordan biliyorum allah şifa versn hem senn için hemde eşin için zor bi durum

cnm kıl dönmesi ve basur çok karıştırılıyor neredeyse aynı lar basur olsaydı koku olmasdı peki popo cevresinde siyah nokta şeklindee iyne ucu kadar yada daha büyük olabilir bir yada birkaç tane delik var mı

o kadar detaylı bakmadım ve kıl dönmesi aklıma bile gelmedi ama çatal arası şöyle
hani elleriniz suda çok kalırsa buruş buruş olur ya orası aynen öyle çatalın ortası yara gibi pembelikler var
anüse yakın yeri ama daha yukarları değil

Gerçeten vahim bı durum yerı gelıyo regli dönemınde kendımızı kokuyo gıbı hıssedıp ona bıle tahammül edemıyoruz..ayrıca ayıp saygısızlık yapıyo. Size misafir gelen bi yakınınıza durumu anlatın ..sohbet esnasında burası ınanılmaz pis kokuyo fln dıyıp (dahada çirkinleştırebılırde tabiri :) :) )...yanı 3. Bı sahsında hıssedıgını bılırse mecburen gıdecektır doktora ...anlamadıgım kendı kokusunu duyup kendı rahatsız olmuyomu hiç?

yok cnm daha neler çocuğu deil koskoca adam öle sey mi olur o derece rencide edilmez bi insan hastalık nihayetinde bu ....

Eşin çok saygısız ve bencil biri..
Yani kırıcı olacağım ama böyle,bu kadar olmaz.
Eli sürekli orada diyorsun ve asla doktora gitmem diye inat ediyor diyorsun.
Biz de kadınlar olarak gidip doktora cinsel organımızı açıyoruz kimi zaman zevkten mi yapıyoruz bunu ?
Bu kadar bencillik olmaz eli sanırım dışkı kokuyor kokudan ne kasteddiğini bilmiyorum.
Çok iğrenerek yazıyorum bende bazı yaşlılar yani tuvalet kağıdı kullanmayan yaşlılar ellerini de tam yıkamazlar.
ve berbat bir koku yayılır etrafa böyle bir iki tanıdığım var evlerden ırak.
ayy mazur görelim yazıktır hastadır falan denilemez..
doktor var kaçıncı yüzyıldayız gidersin tedavi olursun.
doktorlarda kocasının makatını görmek için büyük bir aşkla bekliyorlardı.
bu adamla ne yatarım ne cinsel birşey yaşarım öpmem bile..
haklısın doktora gitmeli acilen ,senin için değil insanlıktan çıkmamak için..

o kadar detaylı bakmadım ve kıl dönmesi aklıma bile gelmedi ama çatal arası şöyle
hani elleriniz suda çok kalırsa buruş buruş olur ya orası aynen öyle çatalın ortası yara gibi pembelikler var
anüse yakın yeri ama daha yukarları değil

doktor kesin şart hiç bekletme utanıyo belliki o yüzden gidemiyor kavgayla gürültüyle deilde sağlığı için bunun sart olduğunu anlat ve hemen yarın doktora gidin çok vahim valla

Gerçeten vahim bı durum yerı gelıyo regli dönemınde kendımızı kokuyo gıbı hıssedıp ona bıle tahammül edemıyoruz..ayrıca ayıp saygısızlık yapıyo. Size misafir gelen bi yakınınıza durumu anlatın ..sohbet esnasında burası ınanılmaz pis kokuyo fln dıyıp (dahada çirkinleştırebılırde tabiri :) :) )...yanı 3. Bı sahsında hıssedıgını bılırse mecburen gıdecektır doktora ...anlamadıgım kendı kokusunu duyup kendı rahatsız olmuyomu hiç?

Ben böyle birşeyi burdan başka kimseye anlatamam

Gerçekten dayanılmaz böyle bir adama
Ben sizin yerinize araştırdım

makatta aşırı kaşıntı ve pis kokulu akıntı
Makat çevresinde kaşıntı olmasına kaşıntılı anüs denir. Dayanılmaz bir kaşıntı isteği vardır. Sık görülen durumdur. Özellikle geceleri ve dışkılamadan sonra şikayetler artar ve bazen çok rahatsız edici olur.

Birçok nedeni olabilir.

1-anal bölgenin sık temizlenmesi
2- yağlı dışkı veya terlemeden dolayı anüs çevresindeki ıslaklık
3- Bazı kişilerde fazla sıvı alımı yumuşak şekilsiz ve tahriş edici dışkıya yol açabilir.
4- belli içecekler örneğin alkol (bira), asit içeren meyve suları, kafein içeren içecekler örneğin kahve, çay veya kola bazı kişiler için şikayetleri artırıcı olabilir.
5-Aynı şekilde bazı yemekler, örneğin çikolata, bazı meyveler, domates, fındık ve patlamış mısır sorun teşkil edebilir.
6-paraziter hastalıklar (pinworms),
7-deri hastalıkları (psoriazis, egzema, dermatit) ve
8-makat hastalıkları (hemoroid, anal fissur ve enfeksiyonlar) kaşıntılı anüs e yol açabilir.

Tedavisine gelince…

Kaşıntılı anüs tedavisi aşağıdaki 4 maddeyi içerebilir:

1. Kaşıntılı bölgeye fazla tahrişten kaçınılmalı:
a. anal bölgede kesinlikle sabun kullanılmamalı (sadece su kullanılmalı)
b. anal bölge hiçbir şey ile silinmemeli (tuvalet kağıdı bile kullanılmamalı)
c. hijyen için ıslak tuvalet kağıdı, bebek mendilleri veya ıslak havlular kullanılabilir.
Aşırı sürtünme kaçınılmalıdır.
d. kaşımaktan kaçınılmalı, çünkü kaşınma hasarı arttırarak durumu kötüleştirir.

2. Anal bölge ıslak tutulmamalı:
a. bölge gazlı bez veya pudra ile kuru tutulabilir.
b. İlaçlı, parfümlü ve deodorantlı pudralardan kaçınılmalı.
c. Özellikle banyoda sabun kullanarak anal bölge temizlenmemeli ve tahriş artırılmamalı

3. Sadece doktor tarafından verilen ilaçları önerildiği gibi kullanılmalı.

4. Yukarıda bahsedilen içecekler ve yemeklerden kaçınılmalı.

Çoğu insan tedaviye bir haftada yanıt verir. Toplam tedavi süresi genellikle 4-6 haftadır.

Eşin çok saygısız ve bencil biri..
Yani kırıcı olacağım ama böyle,bu kadar olmaz.
Eli sürekli orada diyorsun ve asla doktora gitmem diye inat ediyor diyorsun.
Biz de kadınlar olarak gidip doktora cinsel organımızı açıyoruz kimi zaman zevkten mi yapıyoruz bunu ?
Bu kadar bencillik olmaz eli sanırım dışkı kokuyor kokudan ne kasteddiğini bilmiyorum.
Çok iğrenerek yazıyorum bende bazı yaşlılar yani tuvalet kağıdı kullanmayan yaşlılar ellerini de tam yıkamazlar.
ve berbat bir koku yayılır etrafa böyle bir iki tanıdığım var evlerden ırak.
ayy mazur görelim yazıktır hastadır falan denilemez..
doktor var kaçıncı yüzyıldayız gidersin tedavi olursun.
doktorlarda kocasının makatını görmek için büyük bir aşkla bekliyorlardı.
bu adamla ne yatarım ne cinsel birşey yaşarım öpmem bile..
haklısın doktora gitmeli acilen ,senin için değil insanlıktan çıkmamak için..

kırıcı olmadınız çünkü bende böyle düşünüyorum
artık midem kaldırmıyor dışkı kokusu değil başka bişey böyle bir koku duymadım ben

Ben böyle birşeyi burdan başka kimseye anlatamam

Arkadaşım sen niye utanıyorsun ya ?
Eşin sadece sana mı kokuyor sanıyorsun,işe gitmiyor mu ?
Oradakilere de kokuyordur,eli 2 yıldır istemsiz onların yayında da oraya gidiyordur ..
En yakın arkadaşları da farkediyordur.
Kocanı seviyorsan bu hastalıktan kurtulması için her türlü resti çek..
Bu kötülükten değil iyilikten olacak.

sacmalamayın arkadaslar kim zevk alır orasının burasının kokmasından yada sürekli poposunu kasımaktan utanıyor belli adam ... psikolojık bişi ne yapabilirki tam dayanamıyınca mecbur gidecek... tamam kabul edyorum konu sahibi çok haklı ama diğer taraftanda hasta bi insan var karsınızda yok başkalarının yanında anlatın diyen yorumlar ... yok çok bencil pis diyenler .... lütfen yorumlarınızı çözümleyici yapın yıkıcı deil

canım ya ben ilk başlığı okuduğumda "kadın da ne bencil, yarın hamilelikte kendi başına da delebilir ne tiksinmesi" diye geçirdim içimden. Ama koku falan... ben hiç duymadım koku olduğunu. ben sandım ki sen adamın o bölgesini görüp de iğreniyorsun. Ya koku acayip bi şeydir Allah sana sabır versin.

Basurda koku hiç duymadım. Kıldönmesinde uç verdiyse iltihap akar acayip kokar. Kıl dönmesi ise karamerhem akıtır onu ama gidip de sürme karamerhem hemen değilse zararlı olabilir. Eğer basur ise, hafif şeyler yemesi kabızlık yapmayacak şekilde beslenmesi gerekir. hatta arada zeytinyağı içsin.

Ama böyle tanı konmaz ki.... doktora gitmesi şart. ya sen güzelce de bak "biz kadınlar hastalık olunca nerelerimizi muayene ettiriyoruz sen de git ..." ya kötü bişey çıkabilir ardından.

mantar falan oluşmuşsa bir de sana da bulaşabilir... eli de orda. ayy çok kötü ama yaşamadan da bilemeyiz belki hakikaten duramıyordur adam kaşımadan. Doktora gitmesi şart.

Sana da yazık. Kim olsa tiksinir kokudan.

Gördüğünüz gibi hijyene ve yediklerine dikkat etmeside azaltabilir.Tanıdığınz doktor varsabelirtileri söyleyip ilacı siz yazdırın. Siz şart koşun bunları uygulatmaya çalışın.

Şimdi burdaki bazı bayanlar belki bana kızacaklar ama benim başıma gelmiş olsa çantamı toplar bu kokuyu yok edene temizlenene kadar eve gelmiyorum derdim.Belliki akıntı heryerine bulaşıyor o yüsden kokuyor iğrenç birşey bu. Böyle yaşanırmı 1 gün değil hergün.Sonuçta çaresi olan birşey kendi bencilliği yüzünden tedavi olmayıp beni böyle birşeye maruz bırakıyorsa bende artık bencillik etmeye başlarım.Yok tedavisi olmayan çabaladığı halde yinede hastalığı engelleyemeyen kocaysa herzaman yanındayımdır.

basuru var o kesin de
acaba nu basur değilde başka bişey mi koku yapan
2 yıl öncesindede basuru vardı ama kokusu yoktu hiç

sacmalamayın arkadaslar kim zevk alır orasının burasının kokmasından yada sürekli poposunu kasımaktan utanıyor belli adam ... psikolojık bişi ne yapabilirki tam dayanamıyınca mecbur gidecek... tamam kabul edyorum konu sahibi çok haklı ama diğer taraftanda hasta bi insan var karsınızda yok başkalarının yanında anlatın diyen yorumlar ... yok çok bencil pis diyenler .... lütfen yorumlarınızı çözümleyici yapın yıkıcı deil

Herkes dilediğini özgürce yazar,beğenmediğin hakaret olarak gördüğün var ise kötü içerik yaparsın.
Yoruma yorum yapmayın,yasak bu forumda.
Tekrar ediyorum yoruma yorum yapmayın !
Kendi yorumunuzla muhatap olun.
Hepimiz aptalız bir tek siz iyimser tatlı nazik idealsiniz..
Tavrınızı yorumunuzu mesajınızla bildirin..
diğer yorumlara neden müdahele ediyorsunuz
size müdahale eden var mı ?

benim çözümleyici yorumum bu,makatını 2 yıldır kaşıyan karısına saygı duymayan adama yorumum bu.
sizi neden ilgilendiriyor anlamadım.
uzatırsanız şikayet edeceğim,kendi yorumunzla muhatap olun
.

aa bak belkide 1 haftada tamamen iyileşebilecek bişeyse insan bunun için bu kadar şeyi çekermi.

valla arkadaşım kızmakta haklısın bende olsam canımdan çok sevdiğim kocamm böyle umursamasa kızzardım

doktora gıtmeyı napıp edip ıkna etaçıkça konuş bence kırmamaya çalışarak.
sende uzaklaşıyorum farkına var de.

e bu adam işyerindede kokuyordur.
rahatsız olmuyormu ya.

herkes dilediğini özgürce yazar,beğenmediğin hakaret olarak gördüğün var ise kötü içerik yaparsın.
Yoruma yorum yapmayın,yasak bu forumda.
Tekrar ediyorum yoruma yorum yapmayın !
Kendi yorumunuzla muhatap olun.
Hepimiz aptalız bir tek siz iyimser tatlı nazik idealsiniz..
Tavrınızı yorumunuzu mesajınızla bildirin..
Diğer yorumlara neden müdahele ediyorsunuz
size müdahale eden var mı ?

Benim çözümleyici yorumum bu,makatını 2 yıldır kaşıyan karısına saygı duymayan adama yorumum bu.
Sizi neden ilgilendiriyor anlamadım.
Uzatırsanız şikayet edeceğim,kendi yorumunzla muhatap olun
.

kutluyorum süper bı cevap olmuss şekerim..

basuru var o kesin de
acaba nu basur değilde başka bişey mi koku yapan
2 yıl öncesindede basuru vardı ama kokusu yoktu hiç

bir arkadaş demiş ya canım,2 yıl çook uzun bir süre
muhtemelen mantar olmuş,kokuda ondan kaynaklanıyor herhalde..
bak utanıyor tedavi etmiyor ya aklına bile gelmeyecek şeyler gelebilir eşinin başına.
geri dönülmez şeyler yaşanabilir.
dışkısını tutamayabilir kalıcı sorunlar olabilir..
kavga gürültü yada tatlı dil doktora gitmeli.

bir de benim bildiğim bazı ürünler onları yememek gerekiyor.
ketçap mesela kesinlikle yenmemesi gerekiyor.
böyle ürünler var ama tam bilmiyorum.

ben en başta da yorumumu yaptım eşinizinin bu hastalıktan korkması lazım doktora gıtmesi için.yoksa gitmez bende de var cok utanıyorum ve gitmedım ama eşim gitti....ama koku falan yok...zaten salçalı acılı yıyen ınsanların çogunda basur olur ama koku olması farklı tabi....mutlaka wc ıhtıyacında kanama falan da oluyordur....kabızlık durumlarında genelde...benim eşimde kanamalar durmayınca doktora gıttı çunku başta da dedgıım gıbı kötü hastalıga çevırebılır....Allah korusun tabi ama bunu anlatmanız lazım...başıma gelıyo arada kanama hemen netten bakıyorum kötü hastalık adı...hatta gecenlerde nerdeyse gıdecektım doktora şükür geçti.....

canım ya ben ilk başlığı okuduğumda "kadın da ne bencil, yarın hamilelikte kendi başına da delebilir ne tiksinmesi" diye geçirdim içimden. Ama koku falan... ben hiç duymadım koku olduğunu. ben sandım ki sen adamın o bölgesini görüp de iğreniyorsun. Ya koku acayip bi şeydir Allah sana sabır versin.

Basurda koku hiç duymadım. Kıldönmesinde uç verdiyse iltihap akar acayip kokar. Kıl dönmesi ise karamerhem akıtır onu ama gidip de sürme karamerhem hemen değilse zararlı olabilir. Eğer basur ise, hafif şeyler yemesi kabızlık yapmayacak şekilde beslenmesi gerekir. hatta arada zeytinyağı içsin.

Ama böyle tanı konmaz ki.... doktora gitmesi şart. ya sen güzelce de bak "biz kadınlar hastalık olunca nerelerimizi muayene ettiriyoruz sen de git ..." ya kötü bişey çıkabilir ardından.

mantar falan oluşmuşsa bir de sana da bulaşabilir... eli de orda. ayy çok kötü ama yaşamadan da bilemeyiz belki hakikaten duramıyordur adam kaşımadan. Doktora gitmesi şart.

Sana da yazık. Kim olsa tiksinir kokudan.

Hamilelik geçirdim ama hemoroid olmadım
artık alışkanlık oldu ister istemez eli oraya gidiyor

kimi insanlar feci şekilde ter kokarlar.
ve asla almazlar o kokuyu.
burun yorulması mı ne deniyordu sanırım ona.

acaba eşin de bu kokuyu almıyor olabilirmi?

bu kadar ağır koku sanırım ancak enfeksiyon (iltihap) varsa olabilir sanırım.
basurun koku yaptığını ilk defa şimdi okudum şimdi.

güzellikle, rencide etmeden konuşmanın bir yolu olmalı.
abisi ile falan konuşsan olmaz mı acaba?

sizin eve gelen kimse bişey söylemiyor mu bu konuda eşine.
yani eşinle knuşurken kokuyu değil de basuru (hani öyle deniyor ya) öne sürseler, tedavi edilmezse allah korusun kolon kanserine kadar gidebiliyormu, gel yol yakınken çözelim şu işi falan deseler.

ay bilemedim ki..
zor arkadaşım.
Allah yardımcın olsun...

Back