• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim yeğenine, yeğenim olmasaydın seninle evlenirdim dedi.

derdimi dalgaya almadan olgunlukla cevap verenlere teşekkür ediyorum.

size küçük bir sorun gibi gelebilir. ama yaşayan bilir. sürekli güzellik konusunda bu kadar yorum yapması beni çok yordu. sanki benimle güzel olduğum için evlenmiş gibi. adım gibi eminim güzel olmasaydım benimle evlenmezdi..tabi sadece dış görünüşe önem veren biri değil. . bir de makyaj yapmama çok kızıyor. korkuyormus güzelliğim bozulacak diye. normalde çok mantıklı aklı başında olgun düşünen biri. etrafında herkes onu çok sever. çok takdir edilir. ama bu konuda niye böyle bilmiyorum. o kadar bunaldım ki...

derdimi dalgaya almadan olgunlukla cevap verenlere teşekkür ediyorum.

size küçük bir sorun gibi gelebilir. ama yaşayan bilir. sürekli güzellik konusunda bu kadar yorum yapması beni çok yordu. sanki benimle güzel olduğum için evlenmiş gibi. adım gibi eminim güzel olmasaydım benimle evlenmezdi..tabi sadece dış görünüşe önem veren biri değil. . bir de makyaj yapmama çok kızıyor. korkuyormus güzelliğim bozulacak diye. normalde çok mantıklı aklı başında olgun düşünen biri. etrafında herkes onu çok sever. çok takdir edilir. ama bu konuda niye böyle bilmiyorum. o kadar bunaldım ki...

Esas konu esinizin yegenine soyledigi sozken konu esinizin guzelligi onemsemesi olmus.
Sorun bu degil ki sorun esinizin yegenine boyle igrenc bi zihniyetle yaklasip saka yapmasi.

Bence boşuna yaratıyor sun kendini. Gül geç ve giyin süslen zaten güzelmiş sin o seni kıskansin..bu adamlara böyle gaz vermeyin yahu havaya giriyorlar çirkinde olsalar..

Back