Saç Rengi ve Saç Boyama hemen bakın lütfen :)kaldırcam resmi birazdan:)

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
156
Diğer
merhaba hanımlar ilk defa yüzümü kapamadan koycam resim onun için alıntı yapmassanız sevinirim birasdan silcem çünkü:)saçımı boyuycam ama karar veremedim sizce hangisi gibi yapayım bi akıl verin herkes farklı bşy söylüyor karar veremedim.a.s.

Son düzenleme:
siyah renk hariç hepsini beğendim yakışmış a.s.

bencede siyahtan uzakdurmalısın cnm...

siyah peruk gibi yapay duruyo demi kıslarrr...kararsızım valla burdaki yoruma göre yapcam artık bşyler..bu arada alıntı yapmadıgınız için çok teşekkür ediyorum:9

yoğun kızıl yada tarçın bakır ikiside güzel olmuş hatta ben şu andaki halini de beğendim. ama siyah yapma bidaha:) hatlarını çok ortaya çıkarmış çok sert duruyosun:)

şimdiki halini bende beğendim ama boyatmak istiyorsan yoğun kızıl tam senin rengin

Tarçın bakır...çok genç ve canlı göstermiş yüzünü..hava katmış baya

bence kesinlikle siyah değil.. kızılda seni olgun göstermiş.. ben tarçın bakırı çok beğendim çok.. daha çocuksu duruyosun orda.. hatta karar verdim bende o renge boyayacağım.. seninki hangi marka?

siyah asla yapma derim ben çünkü yüzün keskin hatlı. yüzünü ymuşak göstermen için gölgeli tonlar daha çok yakışır yada kızıl tonlarıda daha çok uyar sana ama asla siyah deneme bidaha cnm

kızlarrrr ben içeri geçiyorum miasfir geldi gitsinler hemen gelip okuycam yorumlarınızı seviyorum sizi:)

valla şekerim güzel kızsın hepsi yakışmış ama en çok yogun kızılı yakıştırdım....

senin saç rengin için hepimiz seferber olduk =) şuanki halin ideal ama değişiklik istiyorum diyosan cappuccıno renklerine bak =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…