• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama hemen bakın lütfen :)kaldırcam resmi birazdan:)

ya şimdiki renginde kalsın yada yoğun kızıl
çünkü ten rengin beyaz değil cnm bakır çok da hoş olmaz bence mirmirmirmir

siyah pek yakışmamış. en çok kızılı beğendim ben.

yogun kizil ve golgeli yakismis sana,siyah gitmemis yuzune,,yerimseniben

eb bastakı cok guzel daha aydınlık bır ıfade vermıs yuzune yalnız kaldır resımlerı kotu amaclı kullanım ıcın derhal alırlar.

bence tarcın bakır guzel..belki diğerleri de düz fonlu olsa daha guzel gorunurdu.. sana duz sac yakışıyor ve kahkul kesme

fıstığım sen ne kadar güzelmişin böle öncelikle bunu belirtmeliyim şimdi fikrime gelince siyah hariç hepsi gölgeli ve kızıl çok güzel olmuş canım

fıstığım sen ne kadar güzelmişin böle öncelikle bunu belirtmeliyim şimdi fikrime gelince siyah hariç hepsi gölgeli ve kızıl çok güzel olmuş canım

ay cnmmm bnmmmmmm güzell deilim valla hiç begenmiorum kendimi buda saçımla sürekli oynamamadan anlaşılıyor zaten:)sürekli deiştirmekten saçlarım maffoldu artık bi renkte karar vermeyi istiyorum:)

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlarrrr...ozaman bu ay ya dip boyası yaptırırım yada yogun kızıla boyarım sizlerin begendikleri bu iki renk olduuuu:):)şu kızılı bende begeniyorum aslında,, ama akıyo habireeee :(:(:(

bende tarçın bakır rengine bayıldım yoğun kızılda güzel omuş
ama asla asla siyah yapma

yoğun kızıl ve gölgeli halin çok güzel olmuş.
kızz güzelsin aslında herşey yakışır ama,bu rengler daha çok yakışmış.

Canım siyah seni çok kapamış , siyah tercih etme bence..
Şu anki hali çok modern gölgeli olan
Tarçın bakırda da çok daha genç görünüyorsun..

tarcın bakır ve yoğun kızıl yakışmış canım bence ikisi arasında karar ver.

kızlarrr çok sglunnn gerçekten kararsızdım hergün fikrimi değiştiriyordumm bi kaç ay daha göleliyi kullanayım sonrada kızıla boyuyayım yadaa hemen kızıla boyarım saçlarımda çok beyaz var sürekli boya istiyor malesef:(:(
cvp yazan herkese kocaman öpücük:)

Back