hemde ne dert

BayramSekeri

Kavuşturana şükürler olsun :)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
244
41
Merhabalar 12 haftalik hamileyim ve üstüne üstlük grip oldum tecrübeli hanımlar bana bi fikir verin napim de geçsin şu illet ayrıca 2 gün sonra abimin nişanı var iyileşmezsem eşim hayatta göndermez beni yardım lütfen

Ben bir oturuşta 2 kilo portakal yiyince iyilestigime inanıyorum gripte. Bilmiyorum bana iyi gelmişti ama hamilesiniz bilemedim. Meyvelere ağırlık verebilirsiniz yine de.

Bol bol c vitamini al cnm günde 2bardak ihlamur icme hakkın var fazla icme gide biliyorsan doktoruna git ilaç verir

Yarın doktor kontrolüne gideceğim zaten mutlaka soracağım ama şuan felaket durumdayım beynim zonkluyor resmen

kendi başınıza asla birşey almayın uygulamayın. bitkisel olsa bile bebeğinize zarar verebilirsiniz.. evde varsa lavanta ya da melisa yağı ile başınızı ovun. biraz hafifletir. çok geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim eşimde bende bu konuda çok hassasiz kafama göre ilaç kullanmam zaten yarın doktoruma gideceğim bakalım neler verecek bana

Ben dietisyenlik okuyorum sifayi kaptiktan sonra alinan vitamin c hic bi ise yaramaz artik.
Bazilarimiz hicte bile ben toparlaniyorum diye bilir. Ama sadece psikolojiktir bu.
Hatta bi test yapmislar.

Grip olan bi gruba demisler alin size vitamn c kapsulu, bi zaman sonra sormuslar toparlandinizmi diye. Evet demisler.
Diger gruba vermemisler bu vitamini. Sizin kapsulunuz bos demisler.toparlandizmi diye sorduklarinda onlar hayir demisler.

Isin gercegi suki.
Vit c verdik size denilen grubu yaniltmislar, bos kapsul vermisler.
Ve kapsulunuz bos denilen grupsa aslinda tamda vitamin c alan kisilermis. Vit c toparlasaydi etkisini gostermezmiydi bu grupta?
Neden hayir toparlamanmadim dediler?

Yani tamamen psikolojiktir bu hastalaninca vitamin c ye ilesmeniz.

C vitamini hasta olmadan once alinir

Canım brnde 2 hafta önce nezle oldum ve 10 gün hasta yattım ne yazıkki ilaç vermedi hastane bana 2 kere acile gittim nafile boğazlarıma iner gibi oldu o zaman dr sadece boğaz pastili verdi .. Günde 2 bardak ballı ıhlamur ve bol bol nane limon bal karışımı içtim kabus gibi yasadım bu 10 günü.. Umarım sen çok çabuk atlatırsın brnim gibi çekmezsin ..

Bende hamileyken grip olmustum , Bol bol nane limon kaynatip ictim 2 litre su gunde , ve bol mandalina yedim gecti bir kac gunde.

Ben hamileyken grip oldum doktor ilaç vermedi ıhlamur c vitamini ancak 2haftada duzeldim maalesef başka çare yok gibi

Hamilelikte boğaz pastili dahi yasak doktorunza sormadan ilaç kullanmayın

Bol bol sıvı tüketin ve kendinizi terletin mümkün olduğunca. O terle bütün mikrobu atarsınız tabii tuvalete çıktığınızda idrarla da. O yüzden sıvı şeyler tüketin genelde.

Herkese teşekkürler az önce doktordan geldim ilaç yazmadı bitki Çayı kullan limon portakal tüket dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…