- 29 Ocak 2017
- 4.371
- 8.365
- 158
Beni de alın özel muhabbete :) ben de çocuk psikolojisi ile ilgili kitaplar okumak istiyorum, 1yaşında kızımEvet ben de doğal ebeveynliği savunanlardanım ama zaten onda da kural koymayın demiyorlar ki, sadece kural koyarken çocuğa ceza verir gibi şeyler yapmayın, şefkatle yaklaşın diyorlar. Yoksa kural koymadan olmuyor tabi ki. İşte benim demek istediğim de oydu aslında, ben kural koymaya çalışsam da zaten şu an pek anla(ya)mıyor yaşı gereği.
Biz bu konuda seninle özelden konuşalım en iyisi :) Kitap konusunu ebeveynlik konusuna çevirdik
ikinizi de ilgiyle okudum burdan devam edin ya da beni de alınEvet ben de doğal ebeveynliği savunanlardanım ama zaten onda da kural koymayın demiyorlar ki, sadece kural koyarken çocuğa ceza verir gibi şeyler yapmayın, şefkatle yaklaşın diyorlar. Yoksa kural koymadan olmuyor tabi ki. İşte benim demek istediğim de oydu aslında, ben kural koymaya çalışsam da zaten şu an pek anla(ya)mıyor yaşı gereği.
Biz bu konuda seninle özelden konuşalım en iyisi :) Kitap konusunu ebeveynlik konusuna çevirdik
Tabi canım buyur gel.Beni de alın özel muhabbete :) ben de çocuk psikolojisi ile ilgili kitaplar okumak istiyorum, 1yaşında kızım
Tarihi roman seviyorsan alamut, dünyanın ilk günü olabilir ya da Ahmet Ümit in kitaplarından okuyabilirsin kukla, ist hatırası...Kızlar kitap önerisi alabilir miyim sizden ya netten sipariş vericem de bu defa az gerilimli maceralı sürükleyici bişey olsun istiyorum var mı bir öneriniz
Sensiz olur muBeni de alın özel muhabbete :) ben de çocuk psikolojisi ile ilgili kitaplar okumak istiyorum, 1yaşında kızım
Büyük çocuğu olanların tecrübelerine cok ihtiyacım oluyor bazen, çok acemi hissediyorum kendimiikinizi de ilgiyle okudum burdan devam edin ya da beni de alın
Kuralsız olmadığına katılıyorum, yaşına bağlı olarak kuralları birlikte almaktan yanayım.büyüğüm beşe girdi, yavaş yavaş birlikte alıp uyguluyoruz kuralları.
Kardeş kıskançlığı yaşamadık çok şükür.bunu da her şeyi açıklamama bağlıyorum.kardeşi 5 aylık, ağladığında yanına gidip konuşur ağlamasın diye.öyle hoşuma gidiyor ki
Hayal kırıklığı olsun istemem ama ileride olacaklar çocuğa göre değişiyor sanki canımSensiz olur mu
Bileydim takımda açardım muhabbeti
Büyük çocuğu olanların tecrübelerine cok ihtiyacım oluyor bazen, çok acemi hissediyorum kendimiileride neler olabileceğini az çok bilebilsem ona göre daha rahat olurdum belki. Ondan diyorlar herhalde 2. çocuk daha rahat büyütülüyor diye
Tarihi roman seviyorsan alamut, dünyanın ilk günü olabilir ya da Ahmet Ümit in kitaplarından okuyabilirsin kukla, ist hatırası...
Tabi ki her cocuk farklı ama şu yönden demiştim aslında onu: benim cevremde küçük çocuk pek olmadı o yüzden gelişim dönemlerine pek hakim değilim. Şu an oğlum 15.5 aylık sadece 15.5 aylık döneme hakimimHayal kırıklığı olsun istemem ama ileride olacaklar çocuğa göre değişiyor sanki canımOğlum bebekken çok zorlamıştı şimdi kızım ne ara 5 aylık oldu hatta ne ara doğdu hiç anlamadım Sadece sunu diyebilirim ki her şeyi anlatarak yaptım oğluma, gerektiğinde sınırlarını bilmesi için ceza da verdim ama hepsinin sebeplerini yaşına göre anlayabileceği şekilde anlatmaya çalıştım.şimdi maşallahı var canım oğlum
Seninki kaç aylık ya da kaç yaşında?bir aylık bile olsa konuş bol bol ve güldürİki yaşına kadar güldürme temelli oynadım ve konuştum hep.
Sagol canimVavvv süpersin canım, ayakta alkışlıyorum
canımmmnasıl mutlu oldum seni görünce anlatamam, hoşgeldin
Cok iyi ya ben pek firsat bulamiyorum, daha cok yaratmam lazimEki Görüntüle 2184667 @MorVampirella bu ayki kitaplarım, 1400 syf yapıyor sanırım
Hoş geldin canımSagol canim
Tavsiye ettin ama ancak gelebildim
tv izlemem zaten ama belli dizilerim vardı, şimdi hayatımdan çıkardım hepsini.telefonla da çok ilgilenmeme kararı aldım, bir de geceleri okuyorum çoğunluklaCok iyi ya ben pek firsat bulamiyorum, daha cok yaratmam lazim
Hoşbuldum canımHoş geldin canım
tv izlemem zaten ama belli dizilerim vardı, şimdi hayatımdan çıkardım hepsini.telefonla da çok ilgilenmeme kararı aldım, bir de geceleri okuyorum çoğunluklaSana inanıyorum, bir yolunu bulursun sen
sen de bendensin deseneTabi ki her cocuk farklı ama şu yönden demiştim aslında onu: benim cevremde küçük çocuk pek olmadı o yüzden gelişim dönemlerine pek hakim değilim. Şu an oğlum 15.5 aylık sadece 15.5 aylık döneme hakimimbüyük bir cocuk olsaydı hani belki dönem dönem degisen merakları, ilgileri oluyor ya, en azından onları bilirdim. Yoksa çocuğun tepkileri değişebilir tabi ki.
Ben de su ana dek hep ona anlatıyorum her şeyi. Bir şeyi yasakliyorsam sebebini söylüyorum. Bazen de çok mu serbest bırakıyorum acaba diyorum.. Annelik işte, hep bi git gel durumu
sen de bendensin deseneBen de ilk kez oğlumun bebekliğine şahit oldum Şimdi anladım ne demek istediğini misal iki yaş sendromunu yaşarken öğrendim yoksa önce duymamıştım hiç
O zaman sana bir sır
Ben namını çok duydum onun ama yaşamadan bilinmiyor kesinlikle. Anneliğin öğrettiği ilk kural bu oldu bana: yaşamayan bilmezbakalım az kaldı sayılır meşhur 2 yaşa. Biz neler yaşayacağız kimbilir.. Hunimi hazırladım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?