18 ayda da bi çıldırıyorlarmış ama ne güzel erkenden bitmiş :) Darısı başıma diyip konuyu baglayayım o haldeO zaman sana bir sırBizim ki 18 aylıkken başlamıştı 24. Aya gelmeden bitmişti.okulda programımın sıkıntılı olduğu bir döneme denk gelmişti bir de akıllı tahta kursu çıkmıştı.bir kaç kez ayrılınca gün içinde çok çok zorlamıştı geceleri... ama geçiyor hepsi işte ( burayı fazla meşgul ettik sanırım bu konuyla )
Kız burası kitap.okuma grubuGünaydın kuzulaaarrrr gelemedim sabah tartılmadım şimdi gideyim de kantar da tartılayım
Hatlar karıştı yoğunluktanKız burası kitap.okuma grubu
Maaşallah diyelim canım
Vavvv süpersin canım, ayakta alkışlıyorum
Eki Görüntüle 2184667 @MorVampirella bu ayki kitaplarım, 1400 syf yapıyor sanırım
Günaydın
@MorVampirella maalesef bu ay kitap okuyamadım
Düğünler bayram işleri falan maalesef... ama bunlar bahane değil kitap okumak için her zaman vakit vardır aslında
Geleceği Keşfedenler Dijital Çağın Biyografisi - Walter Isaacson / 520 sayfa
Hafıza- Leonardo Patrignani / 352 sayfa
Ağustos ayında 872 sayfa okuyabilmişim. @MorVampirella
okuyacağını görünce hiç ses etmedim ama birebir aynı fikirdeyim.@MorVampirella canım kitabım bitti.
Yorumum(the secret)
Anlatılanlara inanamadım desemHer şey bu kadar kolay olabilir mi bilemedim, pek inanmasam da bir kez deneyeceğim Sadece dine uyarlamayı düşünüyorum.kitabın bir çok yerinde “siz yaratıcısınız, kendi hayatınızı siz yaratırsınız” gibi ifadeler yer alıyordu.çeviri hatasıdır inşallah dedim ama felsefesinde de bu var anladığım kadarıyla.
Tavsiye eder miyim?yani bekleyen güzel kitaplarınız varsa zaman kaybetmeyin
Günaydın kuzulaaarrrr gelemedim sabah tartılmadım şimdi gideyim de kantar da tartılayım
Amin canım18 ayda da bi çıldırıyorlarmış ama ne güzel erkenden bitmiş :) Darısı başıma diyip konuyu baglayayım o halde
Okurken aynı şeyi düşündüm canım, zaten çok satanları sevmem bir kez daha tezimi sağlamlaştırmış oldumbravo canım maşallah
okuyacağını görünce hiç ses etmedim ama birebir aynı fikirdeyim.
zamanında çıktığında neden bu kadar ses getirdi bu kitap hala anlayabilmiş değilim
özge yaaa
bravo canım maşallah
okuyacağını görünce hiç ses etmedim ama birebir aynı fikirdeyim.
zamanında çıktığında neden bu kadar ses getirdi bu kitap hala anlayabilmiş değilim
özge yaaa
Ben de konuşulması taraftarıyım. Çocuk ne kadarlık olursa olsun. Anlasın anlamasın...Hayal kırıklığı olsun istemem ama ileride olacaklar çocuğa göre değişiyor sanki canımOğlum bebekken çok zorlamıştı şimdi kızım ne ara 5 aylık oldu hatta ne ara doğdu hiç anlamadım Sadece sunu diyebilirim ki her şeyi anlatarak yaptım oğluma, gerektiğinde sınırlarını bilmesi için ceza da verdim ama hepsinin sebeplerini yaşına göre anlayabileceği şekilde anlatmaya çalıştım.şimdi maşallahı var canım oğlum
Seninki kaç aylık ya da kaç yaşında?bir aylık bile olsa konuş bol bol ve güldürİki yaşına kadar güldürme temelli oynadım ve konuştum hep.
Alamut u şu an ben de okuyorum. Gerçekten güzel gidiyo.Tarihi roman seviyorsan alamut, dünyanın ilk günü olabilir ya da Ahmet Ümit in kitaplarından okuyabilirsin kukla, ist hatırası...
Şu ana kadar okuduğum beni en çok etkileyen kitaplardan biridir. Muhteşem yazılmış gerçekten.Alamut u şu an ben de okuyorum. Gerçekten güzel gidiyo.
Hak ettim ettim
@MorVampirella canım kitabım bitti.
Yorumum(the secret)
Anlatılanlara inanamadım desemHer şey bu kadar kolay olabilir mi bilemedim, pek inanmasam da bir kez deneyeceğim Sadece dine uyarlamayı düşünüyorum.kitabın bir çok yerinde “siz yaratıcısınız, kendi hayatınızı siz yaratırsınız” gibi ifadeler yer alıyordu.çeviri hatasıdır inşallah dedim ama felsefesinde de bu var anladığım kadarıyla.
Tavsiye eder miyim?yani bekleyen güzel kitaplarınız varsa zaman kaybetmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?