Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her gün paylaşım olursa, gelen de olurmoni kimse yok distopya gibi terk edilmiş burası bir harekete geçirmek lazım ama nasıl?
başka bir sayfada daha paylaşım yapıyorum burayada bittikçe kitaplarım paylaşırım o zaman.deneyelimher gün paylaşım olursa, gelen de olur
süpersinSevgilimden son mektup-jojo moyes bitti 440 sayfa.
Yanlış anlaşılma olmasın iki günde bitirmedim dört beş gün süründü elimde. Evlat ı kısa bir yolculuk yapmıştık dört beş saatlik, yolda gidip gelirken araya soktum zaten kısa diyesüpersin
Eki Görüntüle 221655621 EKİM 2019 İTİBARİ İLE LİSTEMİZ:
Merhaba,
10. takım olarak başlattığımız okuma etkinliğine tüm zayıflamaya çalışan, kitap okuyan arkadaşları bekliyoruz. Gelin birlikte kitap kurdu olalım .
YAPMAMIZ VE BİLMEMİZ GEREKENLER
1- Yeni bir kitaba başladığınızda ve bitirdiğinizde bizimle paylaşın.
x kitaba başladım
kitabımı bitirdim
şeklinde.
2- Bitirdiğiniz kitap ile ilgili bilgi veren düşüncelerinizi içeren yorum paylaşabilirsiniz. Diğer arkadaşlara fikir olması amacıyla.
3- Herkes okuduğu kitaptan sevdiği alıntıları paylaşabilir .
4- Herkes her türden kitap okuyabilir.
5- Ay sonunda herkes o ay bitirdiği kitapları adları ile birlikte yazarak beni etiketleyecek.
5-Her ay en çok kitap okuyan 3 kitap kurdu ilk sayfada ilan edilecek.
6-Geçmişi okuyup durumlardan haberdar olunması ricamdır.
moni : MOMO - Michael Ende
@Negohatun :Adem Güneş - Bırak ve rahatla & Tess Geritsen - Çırak (1 kitap okundu)
@busraa94 : katiller çetesi serisinden kötülük tohumları
@Bonus :İskender Pala - Kalp
@sara_28 : Müthiş Psikoloji Hayır Deme Sanatı
@toplight : ahmet ümit aşkımız eski bir roman
@nezesali :Tahil Beyin kitabi
@kardelen321 :Jean Christophe Grange 'ın Ölüler Diyarı
@Natsume :Stephen King -Kuşku Mevsimi
@MigiMadid :sabahattin ali- kürk mantolu madonna
@oynakbasi34 : Aşık olmak işin kolay yanı
@hande_buse : Sabahattin ALİ Sırça Köşk (7 kitap okundu)
hussuk : Laurent Gounelle- Seni her şeyin mümkün olduğu bir yere götüreceğim (11 kitap okundu)
@Yawrukush : mulksuzler
@Hepfitim : harry potter ve felsefe taşı Yazar j.k.rowlin (1 kitap okundu)
@black cat :Erich Fromm-Sevme Sanatı
CEYDOS : AMIE KAUFMAN -JAY KRİSTOFF Aurora'nın dönüşü
Eki Görüntüle 2216561
Bir kitabın son satırını da okuduktan sonraki gülümsemeyi veya göz yaşını, kitabın kapağını kapatıp, eğik durmaktan yorulmuş boynunu arkaya yaslamayı ve içinden çıkmış olduğun dünyayı gözden geçirmeyi kitap okumayanlar bilmiyor. Düşünebiliyor musun?
Eki Görüntüle 2216563