belli bi kitap olcaksa okuyamam bak sıkıya gelemem benzayiflama grubu icin bile suphelerim var :")
ben bu ara kitap okuyamıyorum.. gecen gun denedim 17. sayfada uyuyakaldim.
okuldan geliyorum ( ogretmenim) is guc derken.. dinleniyim dizi izliyim bilmem napiyim. kitap yokk
Merhabalar
Bir sorum olacak, acaba belirli bir kitap mı okunacak yoksa herkes kendi romanlarını mı okuyacak??
Bu topikte kural yokk. Herkes okuduğu kitaplardan alıntı paylaşabilir. Begendigin okudugun kitapları önerebilirsin. Tek yapman gereken her pazar tüm hafta boyunca okudugun sayfa sayısını bildirmek. Hoşgeldin
Hoşgeldin.Merhaba bende geldim hadi bakalım bismillah
Hoşbuldum daha kitabıma karar vermedim uçurtma avcısı olabilirHoşgeldin.
Hoşbuldum daha kitabıma karar vermedim uçurtma avcısı olabilir
Tabii olabilir. Uygulama ismi nedirBende araniza katilmak istiyorum ama kitap olarak karar vermedim de bi uygulama var gormussunuzdr belki ordan okusak olur mu ki gerci sayfa sayisi yok orda
Wattpad adiTabii olabilir. Uygulama ismi nedir
Hayırlı olsun 10.takımımıza inşallahMerhaba dostlar. Bizim öyle bir grubumuz var kii bu hatunların hepsi harikaHem zayıflıcaz hem beraber okumalar yapıcaz.Hepiniz hoşgeldiniz
Amacımız yeni kitaplar yeni yazarlar tanımak. Ve kitaplar üzerine sohbet etmek. Bu topikte tek bir kitap var oda her pazar tüm hafta boyunca okudugun sayfa sayısını bildirmek.