- 12 Nisan 2012
- 682
- 0
Sagol bitanem.. Insallah gerek kalmaz:) canim benim insallah gelirim de gorusuruz hem:) cok ii olur
yaşasınherkes gelmiş kaçmayın bakiyim
aynen benim de bi öğün dikkat etsem bi öğün edemiyoryum bence ilk topiğimizdeki gibi yediklerimizi yazalım kilo bildirimi yapalım anlayan birisi de çizelge yapıvwersin kübra yapıyordu ama onun da iş var ama yaparsa hayır demem geyik güzel de kilo da hatyatın gerçeğihepınızı ozledım yaaaa ha kızlar dıyet ısı ıyıce cortladı tekrar baslamam gerek(
aynen benim de bi öğün dikkat etsem bi öğün edemiyoryum bence ilk topiğimizdeki gibi yediklerimizi yazalım kilo bildirimi yapalım anlayan birisi de çizelge yapıvwersin kübra yapıyordu ama onun da iş var ama yaparsa hayır demem geyik güzel de kilo da hatyatın gerçeği
İyi gülincim nolsun aynı
ee excity haberler senden
herkes gitti
kaldık baş başa
neymiş bize diyeceğin önemli şeyler
Canım biraz geç geldik. Eve gelince de oturup konuştuk annemlerle.
Kafam çok dolu...
Bu arada cafe ismin güzel olmuş. Ben de antalyaya gelirsem inşallah uğrarım...
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Nasıl heyecanlımısın?
Kızla zor oluyor mu? Kızı bırakabileceğin biryer olacak mı ?
Kizlar sevgilimle 7 yildir suren iliskimizin hayatimizi sinirlandirdigini dusunuyoruz. Daha cok sevgilim boyle dusunuyor.ama bende boyle dusunmuyor degilim. İlerde pisman olmaktan korkuyormus.. Keske birbirimizi daha gec tanisaydik diyor.. Kafam karisik diyor. Falan filan.. Benim de kafam karisti.. Ne yapsam nasil davransam nasil yorumlasam nasil dusunsem bilemiyorum..
Bana bi fikir verin lutfen??
Acaba ara mi versek diye dusunuyorum. Seviyorum hem de cok.. O da seviyor biliyorum.. Ama cikmaza girmis gibiyiz..
geçmiş olsun canım kıyamam dr a gittin mi hirudoid diye bir krem var morluklara iyi geliyorben bugun dustum ya merdıvanlardan yuvarlandım totısım mosmor oldu cok acıyo
hay azını kocan opsun ya evet bencede yazalım yoksa gobusler gene sarkacak:)))
Kizlar sevgilimle 7 yildir suren iliskimizin hayatimizi sinirlandirdigini dusunuyoruz. Daha cok sevgilim boyle dusunuyor.ama bende boyle dusunmuyor degilim. İlerde pisman olmaktan korkuyormus.. Keske birbirimizi daha gec tanisaydik diyor.. Kafam karisik diyor. Falan filan.. Benim de kafam karisti.. Ne yapsam nasil davransam nasil yorumlasam nasil dusunsem bilemiyorum..
Acaba ara mi versek diye dusunuyorum. Seviyorum hem de cok.. O da seviyor biliyorum.. Ama cikmaza girmis gibiyiz..
Canim cok haklisin.. Aynen boyle dusunmesem zaten coktan ayrilirdim. Ayrilma kelimesini agzima alamdigim icin kendi kendime dusundum sadece ara vermeyi.. Sevgilimle konuscaz dedik daha konusamadik.. Daha onceki konusmamizda ben belki hayatimizi yasayamiyoruz ama yapacak bisey yok demistim.. Ama yapacak bisey olmali!!!canum ara verince yine birbirinize bağlı kalacakmısınız kalmayacaksanız birileri hayatınıza girdiğinde ne olcak seviyorsanız bunu kabullenemezsiniz kimse girmezse de imkanınınz varken aşksız kalacaksınız yani ben yanlış da anlamış olabilirim ilerde evlenmeyi düşünmüyormusunuz
evet sekerım önce pastaneydı cafeye çevırdım z kaldı bıtmek uzere:))) sen ne yaptın yerlestın mı bakalımm