• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Hem tanışma, hem isteme hem de söz :)

tembelteneke

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
165
7
0
Ankara
İyi geceler. Sevgilimle 4,5 yıldır beraberiz, ben okurken gizli gizli onun şehrine çok gittim, ailesiyle tanıştım, onlarda kaldım, o Ankara'ya geldiğinde ailemle tanıştı (babam hariç), abim, annem, ablam, kuzenlerim falan çok severler kendilerinikaydirigubbakcemile3 neyseciğime beni istemeye gelmeden 3 ay önce babamla tanıştı kendisi sonunda, babam da "bir gün kararlaştırın gelip isteyin" dedi, babacığım biraz otoriterdir, ilişkimizi 3 yıl önce öğrendi, evlenmek istediğimizi biliyordu ama izin vermemişti, neyse sonunda insafa geldi:kedi: ayrı şehirlerde yaşıyoruz, cumartesi günü beni istemeye gelecekler, aileler ilk kez tanışmış olacak ve kız isteme olayından sonra da yüzük takılacak, ama nasıl olur diye bir fikrim yok, buz gibi soğuk rüzgarlar eser diye korkuyorum, sevgilimin babası trafik kazası geçirmişti, beyin kanamasını atlattı, o günden sonra bazı şeyleri unutabiliyor, inşallah diyorum daha önce tanştığımızı söylemez, babam şimdi kız tarafı olduğu için de kendini ağırdan satar zaten, soğuk rüzgarlar eser diye korkuyroum, ev kalabalık olacak, amerikan mutfak olduğundan ben kahve yaparken falan ortalıkta olacağım, nasıl atlatılır bugün ya? :uhm:

Allah yardimcin olsun tatlim ama hic merak etme gel gorki onlari ugurladiginda BUMUYDU YANI BITTIMI diceksinn.. insan onceden heyecan yapiyor ama merak etme hersey yolunda gider.. kiz amerikan mutfagi olmasi daha guzell.. soguk ruzgar estimi sen hemen ortaya daliver ortayi yumusat :) saka bi yana ama hic merak etme.. mutluluklar diliyorum canimmmm.

arkadaşım Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah.. Benim sevdiğim ve ailesi de 17 sinde gelmek istiyorlar uzaktan geldikleri için öncesinde bi ttanışıp sonra isteme yüzük takıp gitmek istiyorlar ama babamda önce tanışma olacak diyor Allahım napıcaz bilmiyorum Allahım hepimizin yardımcısı olsun.. Bizi bi kavuştursalardı yahuu :kedi:

Herkese teşekkür ederim, inşallah dediğiniz gibi olur :) ne biliim günler yaklaştıkça insan korkuyor heyecan yapıyor :) Sevgili ykyy Allah yardımcımız olsun :)

Back