• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem okuyup hem çalışanlar yardımm !!!!

Sinem00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
414
0
0
İstanbul
Kızlar aranızda hem okuyup hemde çalışan varmı ?? Zor olmuyor mu ve üniversite ders saatleriyle beraber iş nasıl yürütülüyor. part-time çalıştıktan sonra okula nasıl zaman kalıyor biri bana acıklarsa çok sevinirim.. Teşekkürler:1hug:

okuduğun üniversiteye bölüme kaçıncı sınıf olduğuna ne kadar ders çalıştığına okula dair hedeflerine çalıştığın işin gününe süresine evine uzaklığına seni ne kadar hırpalayacağına(fiziki ve ruhsal) göre değişir. biraz uzun oldu ama her parametreyi ayrı ayrı düşün tart.
örneğin ailenle veya yurtta kalıyorsan yani ev işi yapman gerekmiyorsa, üni. de ilk yıllarınsa bol bol boş vaktin olacaktır çalışabilirsin. kolay bir bölümde okuyorsan, okul seni çok zorlamıyorsa yine çalışabilirsin.
ben de 1. sınıftayken özel ders veriyordum ama haftada 3-5 gün gidip 3 saat falan ders anlatıyordum. inan perişan oluyordum. okuduğum bölüm zordur, ödevi falan çoktur ve çoğu ödevi veremiyordum. ama çalışmam gerekiyordu o paraya ihtiyacım vardı.
ama şimdi bakıyorum tek başıma bir evin tüm sorumluluğu, 3. sınıf bitmek üzere, sunumlar ödevler projeler lablar mahvolmuşum okulu uzatmamak adına bir dersten kalma gibi bir lüksüm asla olamaz. gerçekten paraya ihtiyacım var çalışsam iyi olacak ama cesaret edemiyorum.

baskaa yokmuuu böyle çalısan ve okuyan özellikle reklamcılık halklar ilişkiler bölümünde ??? zor mu bu bölüm ?

2 yıllık di mi? yurtta oda arkadaşım okuyordu malak gibi yatıyordu bütün gün. bi kere ders çalıştığını görmedim. ama üni ye ve kişiye göre değişir. yine de fazla zorlanacağını sanmam.

Bende hazırlık okuyacağım seneye inşallah,yanında özel ders verme (alanım dil) yada bu sene aldığım muhasebe eğitimi ile ilgili olarak bir yerde çalışmayı düşünüyorum ama kesin karar veremedim zor olabilir diye...

Back