Hem Gururunuzu Koruyup Hem de Bir Erkeğin Size Maddi Yatırım Yapmasını Nasıl Sağlarsınız?

Gördüğünüz videodaki psikolog tuzlu suyun ilişkileri düzelteceğini falan öneriyor. Onun fikirlerinin ne önemi olabilir inanmayın lütfen.

Savunmuyorum ama Tolga Çevik de eşinin bakıcı istememesine, lüks araba beklememesine hayran. Yank her erkek de yatırım yaptığı kadına bayılıyor değil.

Ağlaya zırlaya dediğini yaptıran kadınlar sanıyor ki adam körkütük aşık. Hayır sadece güvensiz bağlanma stillerinden birine sahip.

Boşanana kdar ben kendime yeterim diyenlerdendim. Zerre değer görmedim. Sonrasında akıllandım, taleplerimi net ifade ettim hep, öncesinde önemsiz diye dile getirdiğim şeyleri (takı-toka, maddiyat, doğum günü-yıldönümü) sevdiğimi, benm için önemli oldğnu söyledim bu defa. Önemli olan tabiki maddiyat değil ama erkekler bunu söylediğinde çok yanlış anlayabiliyor; eşşk değil ya yapar heralde diye düşündüğün pek çok şeyi yapmıyorlar bu defa hayal kırıklığı oluşuyor çnkü illaki bekliyor insan.. Yeni ilişkimde ilk defa taleplerimi net ifade ettikçe değer gördüğümü, karşımdaki adamın verdikçe(maddi manevi) daha çok bağlandığını, benim de benm için herşeyini ortaya seren bi adama kayıtsız kalamadığımı gördüm. Yıllarca süren sevgililik yıllarca süren mutlu bir evliliğe evrildi bizde şükür. Ama cazgırlıkla bişeyler yaptırmanın bi yerden sonra ilişkiye zarar vereceğini düşünüyorum, güzel güzel konuşurken de açık olunabilir, böylesi daha sağlıklı bence..

İlk örneğe göre; erkek belki de kadının kendisine değil de, harcadığı paraya saygısından ve şişirilmiş egosu ile mutlu olduğundan, politik davranıyordur. Kadının da değer yargıları para birimi ile ölçülüyorsa, şikayet etmez zaten olan bitenden.
Her iki örnekte de sevgi yok. Sevgi yoksa, o yüzeysel bir mutluluktur. Bedeli ödenen mutluluk diye bir kavram yok benim lügatımda.
İnsan kendine değer verdiği ölçüde değer görür zaten.

aslında olay hiçte öyle değil erkek o an istenileni yapıyor ama kafasına da kazıyor karşısındakinin yaptıklarını ve hooop ilk kavgada önünüze sunarlar zannetme ki çok mutlular o borçlar yüzünden ne kavga eden insanlar tanıyorum ki haklılar da maddi gelirin üstüne çıkmak demek borçlu evlenmek demek buda stresli parasız evlilik demek ilk yıllar gezip eğlenip cicim ay yaşanacağı yerde borç ödeyen çiftler vah ki ne vah

Hürrem Sultan yüzüğüne eşimin parasi yetmeyince küçüğünden almiş. Zende varmiş Hürrem sultan modelinin kucugu.
Kucuk Hürrem diye vermişti.
Çok tatlı.

Gerçekten çok tatlı!

Düşünmesi yeter diyorlar ya evet düşünecek ama icraat de gerek.

Benim ailem ne aldirabilirsen evlenmeden once aldir, evlendikten sonra yapmazlar. Onu iste bunu iste demisti. Bende olur mu oyle sey, tek emekli maasiyla geciniyorlar, nasil isterim, herseyi biz yapariz falan demistim. Hic bisey de talep etmedim. Eger egitim seviyesi dusuk, kollarindaki bileziklerle statü sahibi olunacagini dusunen bir aileye gelin gidiyorsaniz birsey talep etmemek "kiz tarafinin kizi kakalamasi, kizlarini umursamamasi" olarak goruluyor.

Kesinlikle. Kucuk detaylar dusunmesi guzel ve yapmali da.
Aynen öyle!

Burada okuyorum.
3 yıllık sevgilim bir çiçek almadı diyorlar.

Çok şaşırıyorum!

Bana özel günlerde güzel bir çiçek buketi getirmeyen adamı 6 ay tutmam hayatımda.

Bu konu üzdü beni.
Çünkü çok gerçek çok tanıdık.

Ama daha üzücü bir şey diyeyim mi?
Bu konuyu açıp, taktik veya fikir almak, her şeyin çok açık farkında olmak yetmeyecek.

Sen öyle bir insan değilsin işte.
Isteyemezsin tamam mı?
Hatta kendiliğinden verseler ayy cok veriyor olmaz der almazsın.
Alarak mutlu olamazsın.
Biz vererek mutlu olan salaklarız Çünkü..

Aynen öyle!

Burada okuyorum.
3 yıllık sevgilim bir çiçek almadı diyorlar.

Çok şaşırıyorum!

Bana özel günlerde güzel bir çiçek buketi getirmeyen adamı 6 ay tutmam hayatımda.

Bir de o diziyi ben ciktiginda izlememistim.
Gecen sene filan oturup izlemiştim aksamlari devamli youtubedan izliyordum, eşim de goruyordu duyuyordu dizyi ve Hürremin yuzugunu gosterip laf atmiştim gözlerime çok yakisirdi degil mi diye. O aklinda kalmiş.
Örnek bir kavga cikartmadan bir şey istemek işte.

Bir cicek alip getirmeyen veya illa kavgayla bir şey yaptiracagim birini ben de yanimda tutmam. Butcemizin yetmeyecegi bir seyi zaten istemem.

Bence haklısın ama kendine bunu asla yakıştıramayan bir kadın için bu gerçekler çok bir şey ifade etmiyor. Bilsem de yapamam şahsen. "Bu nasıl yapılır?" sorusu doğru değil. "Nasıl böyle bir insan olunur?" sorusu doğru. O da bence sonradan biraz zor. Mesela cinselliği de ödül olarak kullanıyor bazı kadınlar. Bana kendine saygısızlık gibi geliyor. Benim de zevk aldığım bir şeyi neden nimet gibi sunayım ki? Velhasıl mayanda yoksa zor arkadaşım.

Burada eklediğim alıntıda bahsettiğim şekilde aslında verip mutlu olan değil de tercihen almayan da vermeyen de bir insanım genel olarak.

Evet benim de gözlemim bu yönde. Böyle bir durum var. Anlam veremiyorum ben de

Bunu yazdım, birkaç saat sonra sevdiğim bir hesap bir yazı paylaşmış. Konuya uygun buldugum için eklemek istedim.
Bunu yazan kişi İngiltere'de psikoloji ile ilgili bir şeyler yapıyor,boş biri degil
İşin özü insanın kendisini layık gördüğü şeyler

Bence talep etmek kadar yapılanları mahçubiyetle karşılamak da yanlış. Eşim bana karşı hep bonkör oldu hep pahalı hediyeler tatiller vs beni mutlu etmeye çalışır. Hiç bir zaman talep etmedim istemedim illa al götür demedm götürdüğünde mutlu oldum ezilip büzülmeden teşekkür ettim. pahalı hediyelerden de hiç hoşlanmam bu arada. Ama seven erkek vermek istiyor önüne sermek istiyor. Bir çok arkadaşın da dediği gibi kendinizi layık görmezseniz bir süre sonra o da böyle düşünür. İlla talep etmenize gerek yok o değer gören kadınlardan olabilmeniz için.Ama tabi adamın cimri olmaması ve sizi sevmesi şart öncelikle..

Ve bence bahsettiğiniz örneklerdeki kadınların tavırları çok ucuz hareketler. Bu hareketlere katlanan adam da pek kaliteli olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…