kızlar çoook güzel şeyler düşünmüşsünüz. Henüz bende ne alacağıma karar weremedim.
Ama size nişanlıma ilk doğum gününde yaptığım süprizi anlatayım, belki fikir olur.
Doğum günü haftasonuna geldiği için öğleden sonra işten izin alıp onun evine gittim. Akşam için önce en sewdiği yemekleri planladım. çarba+balık+roka salata yaptım. Akşam onu balık kokarak karşıladım ama olsun :)
Daha sonra aldığım hediyeyi güzel bi kutuyu kaplayarak süsledim. Ana hediye hazır.,,
-Sonra renkli renkli balonlar aldım birtane de kırmızı kalp balon aldım. Balonları şişirdim ve içlerine minik minik teşekkür notları yazdım. 'bana değer verdiğin için' 'bu kadar tatlı olduğun için' vs. vs. en son kırmızıyı balonada 'benim olduğun için..... gibi güzel bi teşekkür yazısı yazdım. Balonlarda hazır.
-Marketten bir sürü çeşit çeşit çikolata-gofret almıştım. 30 çeşit vardı galiba. ama sadece çikolata-gofret. Bunlarıda daha önce aldığım kırmızı boncuklu bir sepete koydum. Kırmızıyla kapladım ve kurdeladım. Üstünede 'Senin kadar tatlı değiller' yazdım. Çikolatalarda tamam.
Veeee nişanlım geldi. Önce yemek yedik, süprizimin sadce yemek olacağını zannetmişti. İlk kez ona yemek yapıordum. Ama daha sonra çikolataları, balonları ve asıl hediyesininde görünce sewgi pıtırcığı olup çıktı. :):):):)
süperrrrrr tebriklerrr:)