Hem Darp!Hem tecavüz Bana sen kadın değilsin dedi ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam bildiğin sapıkmış..nasıl bukadar yil kendini gizlemiş gerçekten çok şaşırdım..yüz tane maskesi varmışta bildirmemiş.bence o adam ilaç falanda kullaniyordur bana hiç normal gelmedi.en tuhafima gidende göğüse takmış..silikon tak falan diye alcaklaşmış.hepsi gececek inşallah kendini sakin yıpratma,karaktersiz bir alcagin aşağılık sözlerinden etkilenip canına kıymayı falanda düşünme.sacinin bir teline değmez.lutfen dimdik ayakta güçlü bir kadın olacağına söz ver.Rabbine dayan ve sığın ozman çok güçlü olursun

Yarın avulatla görüşücem kuzum çeksin yaşattıgı ne varsa

Ben ağır iki ameliyat geçirdim gögsümün altında bile izler duruyor çok yıprandım bunu biliyor iki haftada iki ameliyata alınmıştım kalkıp bana git silikon taktır dedi bu çok zoruma gitti

Allah yar ve yardımcın olsun yapılanlar hukuktada ilahi adalettede yerini bulacaktır dik dur bu sonu sen istemedin

Ben ağır iki ameliyat geçirdim gögsümün altında bile izler duruyor çok yıprandım bunu biliyor iki haftada iki ameliyata alınmıştım kalkıp bana git silikon taktır dedi bu çok zoruma gitti
Aşağılık herif..7 yıl peşinde kostugu kadını unutmus takıldığı şeye bak.senin çok zoruna gidecegini bildiği için öyle soylemis.karakteri bozuk çünkü.keske hiç umursayip bir damla bile gozyasi dokmeseydin.gitsin ruhunu tedavi ettirsin,senin psikolojini bozmaya hakkı yok.

Canim benm okurken bile kotu oldum ben sen nasil dayandin bunlara Allahim sana selamet versin canim en cok onulu birakmana uzuldum kimse icin gelecegini yaktigina degmez çünkü bunda da bir hayir vardir ama gelecegine bak hayat herseye ragmen cok güzel

Dayanamadım , hiç bir kadın benim yaşadıklarımı yaşamasın çok zor yaşayan bilir ama şu saatten sonra kollarımı sıvayıp daha güçlü olmam gerek

Kuzum cok geçmiş olsun okuyunca çok üzüldüm bir an önce kendini o hayvandan kurtar daha cok gençsin ve bunlari yaşaman o kadar kötü ki ama o güzel yüzün dim dik dursun bir an önce bu adama gününü göster
Dualarım seninle

Bosver cnm Allah seni ondan kurtarsin hayirlisiyla tez elden cocuk iyikide olmamis. Yaran cok derin ruhun da bedenin de kalbinde yara aldi ama gececk kuzum insallah Allah im en guzel en kolay sekilde atlatmani nasip etsn sureci...
Sen evinden ayrilirken gitme etme demedimi normale donmsti dedin ya ne durumdaydi bisey filanmi kullanmsti acana hic oyle suphen varmi yahut jcki filan kullanrmydi

Canımın içi Allah Razı olsun , Atlatıcam inşallah bu günlerde geçicek Rabbim böyle layık gördü ama geçicek Allahın izniyle

Yüce Rabbim yardımcın olsun kardeşim. Bu herif de ne bu dünyada ne önür dünyada gün yüzü görmesin, azaplar içinde yansın kavrulsun inşAllah

Aminn inşallah canım ..hayır tek sigarası var kullansa bilirdim mutlaka
İki hafta önce konuştugum kızın numarasını vereyimde konuş demişti ama o yalandı hatta canını yakayım diye söyledim demişti ama banyoda adam beni öldürüyordu

Merhaba yaşadıklarıniza cok uzuldum ve kendinizi yalniz hissetmemeniz icin üyelik actim. Umarim yorumu dogru yapabilmisimdir. Insallah kurtulursunuz. Yeni hayatınız cok guzel olur insallah. Tum kalbimle diledim bunu. Allaha emanet olun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…