- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.748
- 348
- Konu Sahibi Monica Bellucci
-
abla senin derdin ne anlamadım ki ???lutfen mune bu konu sahibinin uyeligi , arti kisilerin degerli vaktini ne kadar umarsizlastirdigini sizden ricam irdelermisiniz?
Derdiniz ne ? Gerçekten meraktan soruyorumlutfen mune bu konu sahibinin uyeligi , arti kisilerin degerli vaktini ne kadar umarsizlastirdigini sizden ricam irdelermisiniz?
Girme kardeşim kk ya kim zorluyor seni? Kim konuya yaz dedi sana..? Girme sende ayırma değerli vaktini buraya..!!!lutfen mune bu konu sahibinin uyeligi , arti kisilerin degerli vaktini ne kadar umarsizlastirdigini sizden ricam irdelermisiniz?
Hayvanlar böyle bir şey yapmaz. Hayvanlara haksızlık yapmayın lütfen.Adam değilmiş zaten hayvan müsveddesiymiş ben adam zannediyordum
Bunlar dün saat 3gibiydi yaşandı çok korkunçtu halada şok içindeyim
Muhtemelen erkek,aklınca dalga geçiyo gerzek.Bir de ayol falan yazıp aklınca dalga gecmis kalitesiz!!
Bugün avukatımla görüşücem canım habı malesefki dün akşam aldım darp raporu alındı şikayet dilekçesi yazıldı bi an önce kurtulmak istiyorum İnşallahda öyle olucak
şerefsiz
belki hiç aklınıza gelmemiştir tabiki gelmez bir arkadaş da yazmış ertesi gün hapı almakla işle başlayın
uzaklaştırma kararı çıkartın ve lütfen lütfen onu perişan etmek için elinizden geleni yapın
içim yandı gerçekten
sakın güvenip onunla yalnız kalmayın
it adi herif demek sizden faydalanmış
ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN!!!
Gerçekten siz iyi değilsiniz umarım aynı acıyla sınanmazsınızlutfen mune bu konu sahibinin uyeligi , arti kisilerin degerli vaktini ne kadar umarsizlastirdigini sizden ricam irdelermisiniz?
HaklısınızHayvanlar böyle bir şey yapmaz. Hayvanlara haksızlık yapmayın lütfen.
İyi misiniz?adam kardeslerim tum karsi cinslerimiz adam artik bunu idrak edelim, asla genelleme yapilmasina karsiyim , ama artik bu zihniyette kisiler azinlikda degil, bu kardesim dua edin dileklerinde bulunmus , duami adeletmi oncleliginiz artik lutfen kadinlar kulubu kisa ve net cevaplarinazi bekliyorum!!!
Çok pişmanım çokk üstüne bide kaydınımı sildirdim hem psikolojik olarak çöktüm hemde beden olarak şuan iyi değilim zaten ayakta zor duruyorum ne uyku ne yemekOf geçmiş olsun ya, kanım dondu yaşadıklarınıza. Allah belasını versin o pisliğin. Sizi sen kadın değilsin diye suçlayan yaratığa bak, erkek olmayı geçtim, insan bile değil. B.k kadar değeri olmayan bir yaşam formu. Hukuki olarak yapılacakları zaten yapıyorsunuz, umarım psikolojik destek de alırsınız.
Ders alınacak çok şey var hikayenizde, şuan çok acı çekiyorsunuz ama bu ileride sizi çok daha akıllıca kararlar verecek, daha güçlü bir insan haline getirecek umarım.
Ya kızlar, bir herif için okulunuzu bırakmayın, evlilik ve koca bir kadının hayatının ilk amacı olamaz ya, olmamalı. İlk amaç okumak, çalışmak, kendi ayaklarının üstünde durmak... Etrafta bu kadar acı, kötü hikaye varken, genç kızların hala böyle gözünü karartıp, kaderlerini bir herifin ellerine bırakabilmelerini aklım almıyor. Önce ben diyeceksiniz, önce ben var olmalıyım, birey olmalıyım diyeceksiniz, sonra evlilik.
Şuan böyle hissetmen o kadar normal ki, ağır şeyler yaşıyorsun, olay çok taze ama kendi gücüne inan.Çok pişmanım çokk üstüne bide kaydınımı sildirdim hem psikolojik olarak çöktüm hemde beden olarak şuan iyi değilim zaten ayakta zor duruyorum ne uyku ne yemek
Gerçekten siz iyi değilsiniz umarım aynı acıyla sınanmazsınız
Yok ya iyi filan değil. Ne yazdığı da tam anlaşılmıyor ama arada seçilenlerden de iyi bir anlam çıkmıyor.İyi misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?