• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem Darp!Hem tecavüz Bana sen kadın değilsin dedi ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzum benim sen böyle yazdınya okuyunca tutamadım kendimi insan cigerinin acısını hissedermi hissediyor işte kahroluyorum ben dayak yiyeyim diye evlenmedim şunu yazmak istemezdim ama annem çeyizimi bile çok zor yaptı emek verdi gözyaşı akıttı sonuç bu noktaya geldim hani hep yazardım çok gülerim ben sırf acımı belli etmiyim diye hep gülerim ama olmuyor böyle mutsuzken gülemiyorum biliyorum yine ayaga kalkıp güçlenirim ben çünkü buna mecburum ilk kendim sonra Ailem için Bana dua et bitanem o zaten Allahından bulur elbet ...
Duamdasın tatlım benim sen içini ferah tut herşey geçer elbet yeniden gucleniceksin yeniden mutlu olacaksın herşey zamanla yoluna giricek.. o Allahın belası zaten çekicek ettiğini pislik herif...

Duamdasın tatlım benim sen içini ferah tut herşey geçer elbet yeniden gucleniceksin yeniden mutlu olacaksın herşey zamanla yoluna giricek.. o Allahın belası zaten çekicek ettiğini pislik herif...
Allah Razı olsun kuzum
İnşallah Allahın izniyle inşallah .

Bir de ayol falan yazıp aklınca dalga gecmis kalitesiz!!
Kendine çok güveniyor belliki ama kainatın gücü çok başka bugün yaramla dalga geçer yarın Rabbimde beni ona hatırlatacak bi dert verir umarım vermez ama Rabbimin adaleti şaşmaz kuzum var böyleleri her çeşit insan var

Yaşadıklarınızı atlatırsınız. Ama 7 yıl verdiğiniz emeğin acısını zor atlatırsınız. Çok geçmiş olsun. Siz mükemmelsiniz kimsenin aksini düşündürmesine izin vermeyin. Umarım boşanma sürecini en iyi şekilde atlatırsınız

Eşiniz nasıl biri dış görünüş olarak? Genelde aşağılık kompleksi olan kişiler hayatlarındaki kadınları böyle sözlerle sindirmeye çalışırlar daha yüksekte gördükleri için

Eşiniz nasıl biri dış görünüş olarak? Genelde aşağılık kompleksi olan kişiler hayatlarındaki kadınları böyle sözlerle sindirmeye çalışırlar daha yüksekte gördükleri için
Genel olarak çok özgüvenli zaten ama öyle ahım şahım değil hatta beni çok begenirdi herzaman dile getirirdi buzamana kadarda beni kırmamak için söylememiş çok garip değilmi

Allah yardımcın olsun. İnşallah tez zamanda kurtulup hakkını alirsin. Uzaklaştırma almayı ihmal etme ne yapacağı belli olmaz.

Elinden gelenin fazlasını yap canım inşallah adalet tecelli ederde en ağır cezalari alir öyle konuşmanın yapmanın cezasını ceker. Cok sey diyecemde yeri deil bura 😤😡😠🤬

Canımm,Allah korusun ya,yaşadıkların çok zor. Çok üzgünüm. Lanet olasıcayı süründür.Sahipsiz değilsin,ailen yanında çok şükür.

Monica Bellucci Monica Bellucci eşin bu olaydan sonra sana ulaşmaya çalıştı mı ? Rapor aldığını biliyor mu ?
Kuzum ben şikayetçi oldum dilekçe yazıldı o bi zamanlar olan sevgimden dolayı almayacagımı zannediyor ama yanılıyor raporda alındı ve gbtsinde bi suçuda var
Telefonu kapalı

Oyyy kuzum konunu yeni gördüm.anlattığından daha ağır şeyler olmuş .kim bilir daha neler var yazamıyırsun.ama sadece darp raporu alıp cezasını hafıfletmişşn .Tecavüz içinde al.hakaret için ayrı dava ac.yani süründür acıma sakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back