Hem Darp!Hem tecavüz Bana sen kadın değilsin dedi ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa ölürüm sanaa oh iyi yapıyosun bol bol küfür edin içinizden anca yüreğim serinler
Daha çok gencim tabi bi toparlanayımda kuzum ben mutlu olursam o geberir zaten

Oy kurban olduğum canım kardeşim
O pisliğin elleri kırılsın inşallah
Bide anası gitsin silikon yapsın
Kız kardeşi gitsin kendini düzeltsin

Fake değilim kuzum keşke fake olsamda bunları yaşamamış olsam
Sadece babası aradı oda zaten beni çok sever kızı gibi görür
Ve Dünden beri kendimi eksik ve yarım hissediyorum hep aynaya bakıyorum
Öncelikle, kendini asla eksik, yarım hissetme bak o pislik amacına ulaşmış olur yoksa. Her kadın güzeldir. Her insan Allah'ın ruhundan bir parça, hepimiz değerli varliklariz. Bunu asla unutma.
Kayınpederine anlattın mi olanları? Kv ogulcu mu?

Söyle yapsaydın böyle yapsaydın demenin şu an faydası yok o yüzden seni üzmeye de gerek yok
Ne iğrenç bir insanmış ki o öyle darp.ispatlanir da istismar ispatlamıyor mu ?
Umarım ondan ve soyadından bir an önce kurtulursun

Simdi bu yaratığı meydanda sallandırmak vardı da, ama bugün basinda çıkan habere göre tecavüzcülere yine ceza indirimi söz konusu (yani tecavüz ettiği kişi evlenmeyi kabul ederse mesela). Biz kadınlarımızı nasıl koruyalım ki, daha ceza kanunu doğru dürüst korumazken. İnsallah ağır ceza alır şerefsiz yinede

Canım boşver o senin onu terketmeni gururuna yediremediği için senin özgüvenini kırmaya çalışıyor
Allah kimsenin yanına bırakmaz yapılanı,yarın obur gün kız babası olursa anlar igrencligini

Canım benim inanki bunları haketmedim ama diyorumki Vardır bundada bi hayır normalde babam bile canı sıkılsa beni arardı hayat doluydum deli doluydum bütün enerjimi aldı söktü yerinden yine toparlanırım ama Rabbimin yardımıyla ibadetimle şükrümle tevekkülümle inşallah atlatıcam Ailem olmasa zaten şimdi hayatta olmazdım belkide ...Sizlerde benim Ailem oldunuz derdimle dertlendiniz Rabbim ebeden sizlerden Razı olsun

Zeynos karşında ki mahluk çok çok vahşi..Şikayet et ve uzak dur ..Çok üzüldüm yaşadıklarına dilerim yaptığı pisliğin karşılığını alır

Ne bu dünyada nede ahirette yanına kalmaz inşallah burnundan fitil fitil gelsin itin atın pokunu yesin
İnşallah cezasını çeker inşallah

ah kardeşim..
"sen ve hiç bir kadın " bu canavarca muameleyi hak etmez..
aşağılık bir kişiliğe sahip ki seni bu şekilde sindirmeye çalışmış..
hiç bir kadın kaderini bir erkeğin vicdanına bırakmamalı..
zaman ver kendine zamanla iyileseceksin eski babasını güldüren cıvıl cıvıl zeyno olacaksın🕊..
çok güçlüsün daha da güçleneceksin inşallah.

Uyuyamadım hala hiç aklımdan çıkmıyosun be güzelim ya kendimi senin yerine koyuyorum
7 ay önce gelinlikle evinden kızını uğurlayan bir babaya nasil anlatilir bu olanlar
Ben cahildim anlayamadım tanıyamadım karşına çıkardım bu şerefsizi de seni de kandırmış baba diye nasıl söylenir
O adamcağız yıllarca gözü gibi baktığı kızını emanet etmiş ona , okulu bırakırken sesini çıkaramamış ,evlenirken sesini çıkaramamış...
Kızım mutlu olsun demiş

Babanın hakkı ödenmez gerçekten, O kocadan da baba olmaz şükürler olsun gerçekten Allah seni korumuş

İnşallah canım Allahında izniyle inşallah

Bu nasıl adam tabi adam denebilecekse
adam kardeslerim tum karsi cinslerimiz adam artik bunu idrak edelim, asla genelleme yapilmasina karsiyim , ama artik bu zihniyette kisiler azinlikda degil, bu kardesim dua edin dileklerinde bulunmus , duami adeletmi oncleliginiz artik lutfen kadinlar kulubu kisa ve net cevaplarinazi bekliyorum!!!

Ahh ahh başımı yastıga koydum ama yastık diken olmuş sanki , ben babamı ağlarkende gördüm ama hiç böyle görmemiştim
Zaten Annemde babamda bildiğiniz Fukaralar kimseye zararları olmadı olmazda oyüzden böyle yandılar Rabbim büyük ama ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…