- 9 Eylül 2018
- 5.483
- 24.432
- 548
- Konu Sahibi Monica Bellucci
-
Duamdasın tatlım benim sen içini ferah tut herşey geçer elbet yeniden gucleniceksin yeniden mutlu olacaksın herşey zamanla yoluna giricek.. o Allahın belası zaten çekicek ettiğini pislik herif...Kuzum benim sen böyle yazdınya okuyunca tutamadım kendimi insan cigerinin acısını hissedermi hissediyor işte kahroluyorum ben dayak yiyeyim diye evlenmedim şunu yazmak istemezdim ama annem çeyizimi bile çok zor yaptı emek verdi gözyaşı akıttı sonuç bu noktaya geldim hani hep yazardım çok gülerim ben sırf acımı belli etmiyim diye hep gülerim ama olmuyor böyle mutsuzken gülemiyorum biliyorum yine ayaga kalkıp güçlenirim ben çünkü buna mecburum ilk kendim sonra Ailem için Bana dua et bitanem o zaten Allahından bulur elbet ...
Allah Razı olsun kuzumDuamdasın tatlım benim sen içini ferah tut herşey geçer elbet yeniden gucleniceksin yeniden mutlu olacaksın herşey zamanla yoluna giricek.. o Allahın belası zaten çekicek ettiğini pislik herif...
Kendine çok güveniyor belliki ama kainatın gücü çok başka bugün yaramla dalga geçer yarın Rabbimde beni ona hatırlatacak bi dert verir umarım vermez ama Rabbimin adaleti şaşmaz kuzum var böyleleri her çeşit insan varBir de ayol falan yazıp aklınca dalga gecmis kalitesiz!!
Sadece fakesin deseler yine üzülmemde ama ağzını bozup yazan tek bir üye olmuş kuzum oda belli ki hayatında hiç acı yaşamamışhepimiz fake olsun isterdik ama bunlar yaşanmış şeyler ne yazik ki.
yorum yazarken biraz daha hassas olalım lütfen.
hiç takma ya şuan takacağın en son şeySadece fakesin deseler yine üzülmemde ama ağzını bozup yazan tek bir üye olmuş kuzum oda belli ki hayatında hiç acı yaşamamış
Genel olarak çok özgüvenli zaten ama öyle ahım şahım değil hatta beni çok begenirdi herzaman dile getirirdi buzamana kadarda beni kırmamak için söylememiş çok garip değilmiEşiniz nasıl biri dış görünüş olarak? Genelde aşağılık kompleksi olan kişiler hayatlarındaki kadınları böyle sözlerle sindirmeye çalışırlar daha yüksekte gördükleri için
Daha yarım saat önce aldım canım ama hamile kalamıyordum hemde sorunum yokken Rabbim beni korumuşda haberim yokmuşÖncelikle geçmiş olsun.
Ama bişey sorcam. Ertesi gün hapı falan alsaydın hemen, aldın mı?
Kuzum ben şikayetçi oldum dilekçe yazıldı o bi zamanlar olan sevgimden dolayı almayacagımı zannediyor ama yanılıyor raporda alındı ve gbtsinde bi suçuda varMonica Bellucci eşin bu olaydan sonra sana ulaşmaya çalıştı mı ? Rapor aldığını biliyor mu ?
İnşallah canımÇok üzüldüm. Çok çok üzüldüm inan. Insallah bir an önce kurtulursun burada kutlama yaparız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?