- Konu Sahibi Monica Bellucci
-
Allah çok büyük kardeşim. Hiçbir şerefsizlik ceszasız kalmazVallahi bana böyle dua edin yüreğimi soğutuyor o gün yüzü göremesin zaten yüreği aydınlık görmesin
YaaMerhaba yaşadıklarıniza cok uzuldum ve kendinizi yalniz hissetmemeniz icin üyelik actim. Umarim yorumu dogru yapabilmisimdir. Insallah kurtulursunuz. Yeni hayatınız cok guzel olur insallah. Tum kalbimle diledim bunu. Allaha emanet olun.
Hanımlar bu tecavüz için rapor felan alınamıyor mu ben var diye biliyorumAhh kalbimsin canımm
Sadece Darp raporu aldım tehtit mesajlarınıda delil olarak sunucam
Umut baglamadım zaten ama çok iyi oynadı özürler diledi bilemedim bunları yapacagınıKalbini kirmamak adına bir şey soylemeyecegim Sana.
Ancak mesleki tecrübem beni yaniltmiyorsa neyse ya veya vazgeçtim.
Hiçbir kadın kendisine orospu diyen bir adama barisalim diye umut bağlamaz bir daha umarım
Çok sağol canım İnşallah Rabbim neşemi yine verirYa nasıl üzüldüm anlatamam, seninle birebir konuşmamız olmasa da görüyodum hep adını, hayat dolu cıvıl cıvık bir insansın nasıl yapabildi o şerefsiz kansız herif bunları ya, çok geçmiş olsun bir an önce kurtulmanı dilerim
Sabah avukatla görüşmeye gidicem canım ne gerekiyosa yapılıcak inşallah bütün delilleri mahkemeye sunucamHanımlar bu tecavüz için rapor felan alınamıyor mu ben var diye biliyorumkonu sahibi keşke alsaydınız
Olan olmuş biran önce kendinizi toparlayıp önünüze bakın lütfen Rabbim yardımcınız olsun sizin için dua edeceğim
Fake değilim kuzum keşke fake olsamda bunları yaşamamış olsamMonica Bellucci üyeliğin bir ay önce açıldığı için ve hemen herkesle samimi oldugun için başta ben de biri bizi kekliyor sanirim diye düşündüm açıkçası. Ama gerilere gidince anladım ki bu ilk üyeliğin değil. Fake diyenler başta benim gibi düşünmüş olabilir. O yüzden üzülme, burası sanal ortam sonuçta. Çok fake gelip kafa buluyor, ondan bu tepkiyi aldın. Ama üslubu hiç hoş değil ki zaten ban yemiş.
Durumun için üzüldüm. Hiçbir kadın hatta hiçbir insan bunu hak etmez. Kendini, güzelliğini asla sorgulama. Özgüvenini kırıp seni kendine mecbur bırakmaya çalışmış aklı sira. Allah'tan bulsun. Ama işin resmi kısmını da sonuna kadar yürüt. Elinden geleni yap ceza alması için.
Bu arada, ailesi falan arayıp sordu mu hiç gittiğinden beri?
Varya benim bile beynim tuhaf bu adam bunca zaman bu karakteri nasil gizledi yaa aklm almiyor ... seni sevdgni nasil oynayabildi ya senin canini yakmak icin yok kizla konustum demeler yok istegn disi seyler canin yansin diye darp canin yansjn diye gogus olayi bu nasil bi zohniyet yaaa ana babasi yokmu bunun ulastilarmi sizeUmut baglamadım zaten ama çok iyi oynadı özürler diledi bilemedim bunları yapacagını
Ve Dünden beri kendimi eksik ve yarım hissediyorum hep aynaya bakıyorumMonica Bellucci üyeliğin bir ay önce açıldığı için ve hemen herkesle samimi oldugun için başta ben de biri bizi kekliyor sanirim diye düşündüm açıkçası. Ama gerilere gidince anladım ki bu ilk üyeliğin değil. Fake diyenler başta benim gibi düşünmüş olabilir. O yüzden üzülme, burası sanal ortam sonuçta. Çok fake gelip kafa buluyor, ondan bu tepkiyi aldın. Ama üslubu hiç hoş değil ki zaten ban yemiş.
Durumun için üzüldüm. Hiçbir kadın hatta hiçbir insan bunu hak etmez. Kendini, güzelliğini asla sorgulama. Özgüvenini kırıp seni kendine mecbur bırakmaya çalışmış aklı sira. Allah'tan bulsun. Ama işin resmi kısmını da sonuna kadar yürüt. Elinden geleni yap ceza alması için.
Bu arada, ailesi falan arayıp sordu mu hiç gittiğinden beri?
İlk darp oldu zaten sonra çirkince üzerime geldi iğrençliği yaptıktan sonra normale dönmüştü ağlıya ağlıya hemen evden çıktım babamı aradım ..Etimi tırnaklarımla kazıya kazıya duş aldım kendimden tiksindimm sabah rapor için tekrardan gidicem hastaneye zaten avukatla görüşücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?