Hem Darp!Hem tecavüz Bana sen kadın değilsin dedi ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kalbini kirmamak adına bir şey soylemeyecegim Sana.
Ancak mesleki tecrübem beni yaniltmiyorsa neyse ya veya vazgeçtim.
Hiçbir kadın kendisine orospu diyen bir adama barisalim diye umut bağlamaz bir daha umarım

YaaAllah Razı olsun çok sağolun

Ahh kalbimsin canımm
Sadece Darp raporu aldım tehtit mesajlarınıda delil olarak sunucam
Hanımlar bu tecavüz için rapor felan alınamıyor mu ben var diye biliyorum konu sahibi keşke alsaydınız
Olan olmuş biran önce kendinizi toparlayıp önünüze bakın lütfen Rabbim yardımcınız olsun sizin için dua edeceğim

Zeynommm kuzummm ben ne okudum ne bunlar doğru mu bi dakika şoktayım şuan hala yavrumm süründür kesinlikle boşanmakla kalmasın cezası ne ise çektir Rabbim ıslah etsin dicem de böyle insanların kalbi mühürleniyor sanırım ayy yaa çok kötü oldum şuan yaa vallahi yavrum benim dualarım seninle olacak bitanem

İnan ne diyeceğimi bilemiyorum ama Rabbim yardım etmiş erkenden göstermiş yüzünü sana keşke gitmeseydin ama işte insan bir umutla gidiyor belki düzelir diye çok üzüldüm inan çok inşallah hakkettiğini bulur. Canım yanlış anlama ama tecavüz etti demişsin yani nasıl desem olacağı olur hamile falan kalırsın hap falan alsaydın aklına geldi mi bilmem ya da olsun ister misin bilemedim ama bir uyarı sadece her şey bu süreçte daha zor olur senin için. Tabiki sen bilirsin. Rabbim yardımcın olsun dualarım seninle

Ya nasıl üzüldüm anlatamam, seninle birebir konuşmamız olmasa da görüyodum hep adını, hayat dolu cıvıl cıvık bir insansın nasıl yapabildi o şerefsiz kansız herif bunları ya, çok geçmiş olsun bir an önce kurtulmanı dilerim

Kalbini kirmamak adına bir şey soylemeyecegim Sana.
Ancak mesleki tecrübem beni yaniltmiyorsa neyse ya veya vazgeçtim.
Hiçbir kadın kendisine orospu diyen bir adama barisalim diye umut bağlamaz bir daha umarım
Umut baglamadım zaten ama çok iyi oynadı özürler diledi bilemedim bunları yapacagını

Çok çok çok geçmiş olsun. Allahım bu nasıl bir şey. Okurken kafam alev aldı resmen. Böyle bir şerefsizlik yok. Allah büyük bu yaptıklarının cezasını çekecek. Ağlayın bağırın çağırın içinize atmayın ama çok güçlü olun kendiniz için

Çok sağol canım İnşallah Rabbim neşemi yine verir

Monica Bellucci üyeliğin bir ay önce açıldığı için ve hemen herkesle samimi oldugun için başta ben de biri bizi kekliyor sanirim diye düşündüm açıkçası. Ama gerilere gidince anladım ki bu ilk üyeliğin değil. Fake diyenler başta benim gibi düşünmüş olabilir. O yüzden üzülme, burası sanal ortam sonuçta. Çok fake gelip kafa buluyor, ondan bu tepkiyi aldın. Ama üslubu hiç hoş değil ki zaten ban yemiş.

Durumun için üzüldüm. Hiçbir kadın hatta hiçbir insan bunu hak etmez. Kendini, güzelliğini asla sorgulama. Özgüvenini kırıp seni kendine mecbur bırakmaya çalışmış aklı sira. Allah'tan bulsun. Ama işin resmi kısmını da sonuna kadar yürüt. Elinden geleni yap ceza alması için.

Bu arada, ailesi falan arayıp sordu mu hiç gittiğinden beri?

Sabah avukatla görüşmeye gidicem canım ne gerekiyosa yapılıcak inşallah bütün delilleri mahkemeye sunucam

Okurken gozlerim yuvalarndan firladi. Allah nasil biliyorsa onu oyle yapsin. Sürüngen. Cok buyuk bir badire atlatmissin cok dikkat et bunu yapan kisi normal olamaz yani tek basina disari cikma bu aralar

Fake değilim kuzum keşke fake olsamda bunları yaşamamış olsam
Sadece babası aradı oda zaten beni çok sever kızı gibi görür

Daha gençsin Zeynosum önünde koca yıllar var.
Bu adamdan boşandıktan sonra kursağında kalan ne varsa onları tamamlarsın.
Bazı kadınlar yıllar boyunca ruh sağlıklarından da olup böyle pislikleri çekiyor ama bak senin önünde uzun yıllar var. Bundan sonra herşey dilediğinden de güzel olsun

P.S. içimdeki bütün küfürler eşine

Umut baglamadım zaten ama çok iyi oynadı özürler diledi bilemedim bunları yapacagını
Varya benim bile beynim tuhaf bu adam bunca zaman bu karakteri nasil gizledi yaa aklm almiyor ... seni sevdgni nasil oynayabildi ya senin canini yakmak icin yok kizla konustum demeler yok istegn disi seyler canin yansin diye darp canin yansjn diye gogus olayi bu nasil bi zohniyet yaaa ana babasi yokmu bunun ulastilarmi size

Ve Dünden beri kendimi eksik ve yarım hissediyorum hep aynaya bakıyorum

birebir tanışmasam da yorumlarından tanıyorum seni
hep gözümde neşeli cıvıl cıvıl bir kadındın
yaşın benden küçük kardeşim sayılırsın..
çok üzüldüm
darp raporu alman çok iyi olmuş ama tecavüz içinde rapor alman gerekirdi ayrıca hakaret davası da aç..
görüyorum ki inançlı birisin sana emanet edilen cana bedene sahip çık kimsenin kırıp dökmesine izin verme..
süründür..
dik durdugun için seni arkanda olduğu için aileni tebrik ederim..
Hz Ali'nin şu sözünü nasihat olarak bırakayım: Allah seni özür yaratmışken başkasının kölesi olma..

Allah belasını versin. Ertesi gün hapı kullandınız mı ?

Hiç mi bagirislara bir komşu kapı çalmadı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…