• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem boşanmak istemeyen,hemde yüzümü görmek istemyen eşim?

Kazuletbagyan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
300
358
53
29
Merhaba
Biliyorsunuz ki boşanıyorum. Dava bir kere ertelendi şimdi yeniden gün almaya çalışıyor avukat ama eşim sürekli “avukatına söyle acele etsin, bedelli askerlik yapıcam bunlarla uğraşamam, git kendine ev bul, senin yüzünü daha fazla görmek istemiyorum, besleme gibi arkadaş yanında kalmakta istemiyorum ” falan demeye başladı.
Arkadaşının yanında kalıyor dün eve geldi bende birkaç emlakçı gezip geldim karşılaştık. Ailevi mevzular açıldı.
Eltim mevzusunu biliyorsunuz bu boşanmayıp
Tesettürden çıkmak için pazarlık yapıyormuş eşimde “bak senin eserin” der gibi anlattı bana bende kızı arayıp ben gördüğün şiddet için sesimi çıkardım tesettürün için kocanla pazarlık yapıyorsan bence bunu yapma dedim.
Mevzu mevzuyu açtı ve bana sürekli eşimle yaptığı telefon konuşmalarından bahsetti.
Atıyorum “Ahmet abi aradığında söylemiştim, Ahmet abi de aramıştı” gibi.
Bende eşime eltim için “ bu kadar sık konuştuğunuzu bilmiyordum” dedim.
İftiracı, yalancı falan demeye başladı.
Sonra git kendine ev ve iş bul, köpek gibi iş ara falan dedi herkes kendi hayatını kursun, sana birsürü tazminat veriyorum artık bitsin bu iş dedi.
Bende senden para isteyen olmadı, ağlayacaksın madem verme dedim.
Sonra sen benim gibisini bulamazsın, çok pişman olacaksın dedi. Seni Allah’a havale ediyorum, nankörsün dedi.
Bende bu evlilikte en çok ben hatalıyım ama madem boşanmak istemiyorsun neden sadece mesaj atmakla yetiniyorsun yada tesadüfen denk geldiğimiz yapma etme demek dışında neden bir Çaban yok diye sordum “ seni ikna edecek halim yok ben boşanma dedim ama sen yuvanı yıkıyorsun, sırf altınları benim askerliğim için vermemek adına,paragözsün” dedi.
Bende birdaha bana “seni seviyorum yazma ve Benimle birdaha muhatap olma” dedim.
Sonrasında da mesaj attım biz tam olarak az önce yaşadıklarımız yüzünden boşanıyoruz diye.

Eeee
Merhaba
Biliyorsunuz ki boşanıyorum. Dava bir kere ertelendi şimdi yeniden gün almaya çalışıyor avukat ama eşim sürekli “avukatına söyle acele etsin, bedelli askerlik yapıcam bunlarla uğraşamam, git kendine ev bul, senin yüzünü daha fazla görmek istemiyorum, besleme gibi arkadaş yanında kalmakta istemiyorum ” falan demeye başladı.
Arkadaşının yanında kalıyor dün eve geldi bende birkaç emlakçı gezip geldim karşılaştık. Ailevi mevzular açıldı.
Eltim mevzusunu biliyorsunuz bu boşanmayıp
Tesettürden çıkmak için pazarlık yapıyormuş eşimde “bak senin eserin” der gibi anlattı bana bende kızı arayıp ben gördüğün şiddet için sesimi çıkardım tesettürün için kocanla pazarlık yapıyorsan bence bunu yapma dedim.
Mevzu mevzuyu açtı ve bana sürekli eşimle yaptığı telefon konuşmalarından bahsetti.
Atıyorum “Ahmet abi aradığında söylemiştim, Ahmet abi de aramıştı” gibi.
Bende eşime eltim için “ bu kadar sık konuştuğunuzu bilmiyordum” dedim.
İftiracı, yalancı falan demeye başladı.
Sonra git kendine ev ve iş bul, köpek gibi iş ara falan dedi herkes kendi hayatını kursun, sana birsürü tazminat veriyorum artık bitsin bu iş dedi.
Bende senden para isteyen olmadı, ağlayacaksın madem verme dedim.
Sonra sen benim gibisini bulamazsın, çok pişman olacaksın dedi. Seni Allah’a havale ediyorum, nankörsün dedi.
Bende bu evlilikte en çok ben hatalıyım ama madem boşanmak istemiyorsun neden sadece mesaj atmakla yetiniyorsun yada tesadüfen denk geldiğimiz yapma etme demek dışında neden bir Çaban yok diye sordum “ seni ikna edecek halim yok ben boşanma dedim ama sen yuvanı yıkıyorsun, sırf altınları benim askerliğim için vermemek adına,paragözsün” dedi.
Bende birdaha bana “seni seviyorum yazma ve Benimle birdaha muhatap olma” dedim.
Sonrasında da mesaj attım biz tam olarak az önce yaşadıklarımız yüzünden boşanıyoruz diye.

Daha 2 hafta oldu, adli tatil bir kere ertelendi gün almak kolay olmuyor yani benim elimden birşey gelmiyor

E uzatma, konuşma, yüzleşme, sessiz kal artık, cirkinlesiyor giderek

Kendi psikolojini de adaminkini de mahvediyorsun, bicak gibi kes iletişimi günü gelince de bosan

Çok gereksiz yere iletişime geçiyorsunuz. Çok faydasız diyaloglar bunlar. Keşke biraz daha dirayetli durabilseydiniz dava günü. Neyse artık olan olmuş. Artık polemiğe gitmeyin. Laf dalaşı hiçbir işe yaramayacak. Bostan yere sinirlerinizi yipratiyorsunuz karşılıklı.

Mesaj atmayın, yolda görseniz konuşmayın, aramayın sormayın.
Kendinizi yıpratmaktan başka hiçbir işe yaramaz bu diyaloglar.
Eltinizi de aramayın ya bırakın ne halleri varsa görsünler, dövülmekten hoşlanıyor demek ki siz yapacağınız yaptınız
Kendinizi kurtarın bu b.ktan aileden

Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum, iletişimi kesmeniz lazım, kendine ev bul iş bul çık git diyen adamla ne münasebet konu konuyu açıyor da muhabbet edebiliyorsunuz anlayamadım? Ayrıca elti artık ne halt ederse etsin sizi alakadar eder mi Allah aşkına bir de arayıp hesap sormuşsunuz, çok gereksiz hareketler bunlar. Eltinle ilgili konu açtığında bana ne deyip kestirip atabilirdin.

Aslına bakarsanız hala iletişime geçiyor oluşunuz bir şeylerin bitmediğinin göstergesi. Tamamen bitmiş olsa idi hiçbir şekilde umursamaz ve iletişime geçmezdiniz. Eğer mümkünse birbirinizi suçlamak yerine kendinizi ifade etseniz birbirinize ve ortada çözülebilecek bir durum var mı bunu tespit etseniz? Boşansanız da mutlu olmayacakmışsınız gibi bir izlenim yarattı bu durum bende. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Allah kurtarsin.

Ergen tavrı bu konunuzdaki halleri ve suçu size yikmaya çalışıyor sinsice.

Inşallah hukuki olarak kurtulursunuz bi an once o zaman görür kim kimi arar..

Güçlü olun ve muhatap olmayın cekilin kosenize yazık sinirlerinize.

Cocuk yoksa ev de esinizinse siz cikin evden. Laf isitmek mi istiyorsunuz? Basin gidin. Durusma gunu de hop bosanirsiniz bitti gitti.

Cok gereksiz yere bosaniyorsunuz. Konularinizi okudum. Adamin tek yaptigi sizin de calismanizi istemis ki o da mantikli. Surekli kafasinda bosanma fikri olan birisi yerine ben de parami kardesime ve anneme yatiririm. Ben sizi hatali buldum. Ev islerini de sizin yapmaniz zorunlu degil, calisacaksaniz esit vakit ayirmalisiniz. Eger barisacaksaniz ondan yemek ve temizlik yapmasini, bilmiyorsa da acilen ogrenmesini talep edin. Ayrica askere mi gondereceksiniz adami, bence bedelli yapmasi icin para vermeliydiniz, sonucta evlilikte o da size para vermis onun karsiligi olarak. Insanin hayat arkadasi bunu yapar, destek olur.

Back