- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
Yolla bana nördü geneeYa niye gülüyon ki
Deli etti beni gene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yolla bana nördü geneeYa niye gülüyon ki
Deli etti beni gene
Töbe bismilahhhh ihale bana kaldı ben senı korumak ıstedım sütün çekmesın istedim senın yaptıgına bak hele aşk olsun asıl ben sana küstüm
Çok kırıldım . Seni kkrizantem 'e şikayet etcemŞaka yaptıydım balım ya ayrıca şimdi gördüm mesajı ya mesajın mesajınun mesajını beğeniyorlar bir sürü bildirim oluyor arada kaynıyor
kkrizantem e söyleme o beni dövüyorÇok kırıldım . Seni kkrizantem 'e şikayet etcem
Temamm Temammm kıyamadım gel buraya Al bide sana öpücükk en vakumlusundaann
Ben ne zaman dövdüm hayın
Hooooppp yakaladım buda benden sana -->Temamm Temammm kıyamadım gel buraya Al bide sana öpücükk en vakumlusundaann
Kız Colini uçurdular Oda ayıplı seyler paylaşmasaymış
Hep dövüyorsun ablan değil miyim paaat ablan değil miyim kütt adam olacaağaaan kütBen ne zaman dövdüm hayın
Aşk olsun denasim ben yaparmiyim hic oyke seyHep dövüyorsun ablan değil miyim paaat ablan değil miyim kütt adam olacaağaaan küt
Bilmem ki Bandır buuyk ıhtımalleHaha hadi ya ama ben dediydim bu buraya olur mu dediydim nasıl uçurma banlamak mi? Kaç gün?
Evet senin gibi narin,nazik,nekatli,içten,samimi,aşk dolu,sevgi dolu,naif,güleryüzlü,sevecen,düşünceli,dost canlısı,iyilik meleği hiç yaparmı öyle şey ahh salak kafam canını yerimAşk olsun denasim ben yaparmiyim hic oyke sey
Colın okuyorsan selam olsun erkek sevdasına gittin yaBilmem ki Bandır buuyk ıhtımalle
Sözlerde bakın hele vayy beeeeeeEvet senin gibi narin,nazik,nekatli,içten,samimi,aşk dolu,sevgi dolu,naif,güleryüzlü,sevecen,düşünceli,dost canlısı,iyilik meleği hiç yaparmı öyle şey ahh salak kafam canını yerim
Ah colın ahhh nettın seeeennnnColın okuyorsan selam olsun erkek sevdasına gittin ya
Utanirim simdi ama benEvet senin gibi narin,nazik,nekatli,içten,samimi,aşk dolu,sevgi dolu,naif,güleryüzlü,sevecen,düşünceli,dost canlısı,iyilik meleği hiç yaparmı öyle şey ahh salak kafam canını yerim
Kıskandın mı cicimSözlerde bakın hele vayy beeeeee
Ne kıskancam bee benım kocam var o bana güzel sözler şeyeder hııhhhKıskandın mı cicim
Ne kıskancam bee benım kocam var o bana güzel sözler şeyeder hııhhh
Bizimde var kocalarımızNe kıskancam bee benım kocam var o bana güzel sözler şeyeder hııhhh