- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
peki canım nasıl istersen seni mi kırayım şimdiBence bu seferlik onu güzel bebişine bağışlayalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki canım nasıl istersen seni mi kırayım şimdiBence bu seferlik onu güzel bebişine bağışlayalım
yok şimdi o olmaz o kadar acımasız olamam. evlat annesinden ayırılmazCocugunu kaciralim
İtinayla ara bozulur
Nerden vardın o kanıyakiz Allah iyiligini versin. Senin vitamin degerlerin dusuk galiba. Bi baktir.
Bak bak duyda utan kkrizantemBence bu seferlik onu güzel bebişine bağışlayalım
Geçici süreliğine bakçaksan verebilirimCocugunu kaciralim
Sırf onu kırmamak için yanipeki canım nasıl istersen seni mi kırayım şimdi
yok şimdi o olmaz o kadar acımasız olamam. evlat annesinden ayırılmaz
gel lenNerden vardın o kanıya
Bak bak duyda utan kkrizantem
Geçici süreliğine bakçaksan verebilirim
Sırf onu kırmamak için yani
peki canım nasıl istersen seni mi kırayım şimdi
herkesin içinde öpme kız utanırım
Öpecem öpecem dedim sanaaa yoooooooooo yooooooooooooherkesin içinde öpme kız utanırım
tamam tamam geldimÖpecem öpecem dedim sanaaa yoooooooooo yoooooooooooo
Gel burayaaaa
Hiç acımacakk Me rak etmeeetamam tamam geldim
acımıcak olan ne kızHiç acımacakk Me rak etmeee
Ben biraz sert öperim KEdilerim bile şikayetçi bu durumdanacımıcak olan ne kız
Kalbiiiinnnacımıcak olan ne kız
hee bende başka bişey sandım kedilerin de çok tatlı amaBen biraz sert öperim KEdilerim bile şikayetçi bu durumdan
hiç sanmıyorum kalbimin olduğunuKalbiiiinnn
Bugunlerde sınır oluyorum ama onlaraa :)) Tüylerini kestırmemız lazım heryer kıl tuyhee bende başka bişey sandım kedilerin de çok tatlı ama
Bakarim kiz, ne zaman istersen. Ya ben kendimden biliyorum. Bazi kan degerlerim dusuk. O yuzden surekli canim birseyler istiyor. Bence vucut eksik olani istiyor, oyle dusunuyorum. Tibbi olarak boyle birseyvar mi bilmiyorum ama.Nerden vardın o kanıya
Geçici süreliğine bakçaksan verebilirim
ver bi pisi berberine halletsinler :)Bugunlerde sınır oluyorum ama onlaraa :)) Tüylerini kestırmemız lazım heryer kıl tuy
Öyle yapcamda bu ay fenaaa para harcadım Eşim isyan edıcek yakındaver bi pisi berberine halletsinler :)
etmez etmez :)Öyle yapcamda bu ay fenaaa para harcadım Eşim isyan edıcek yakında