- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
ozamaann o güzel sözlerden kedilerim bana söyleeerrr o varmı he oBizimde var kocalarımız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozamaann o güzel sözlerden kedilerim bana söyleeerrr o varmı he oBizimde var kocalarımız
onunda meyroşu var :)ozamaann o güzel sözlerden kedilerim bana söyleeerrr o varmı he o
Bir kedim bile yokozamaann o güzel sözlerden kedilerim bana söyleeerrr o varmı he o
senın sankı ne kedın var ne çocuğun çatlada patlaonunda meyroşu var :)
senın sankı ne kedın var ne çocuğun çatlada patla
senın sankı ne kedın var ne çocuğun çatlada patla
ne gülüyon
Denas cagirmayin dediOoo sohbet muhabbet hiç beni çağıran yok aşk olsun
Gel komşumOoo sohbet muhabbet hiç beni çağıran yok aşk olsun
Ara bozucuDenas cagirmayin dedi
İnanma sen onaAşk olsun Denas14__
SAbahleyın ben senı çağırmıstım ama sen pek takmadın Komşunu bulunca pabucum dama atıldı..Ooo sohbet muhabbet hiç beni çağıran yok aşk olsun
Tamam geldim komşuİnanma sen ona
Sen çağırdığında uyuyordum ama benSAbahleyın ben senı çağırmıstım ama sen pek takmadın Komşunu bulunca pabucum dama atıldı..
Öpcen miiiSen çağırdığında uyuyordum ama ben
Oyyşşş elçinimm benim hiç olur mu öyle şey yaaa öperim seni
Vaayaz once oguzel sozleri soyleyen meyrostu galibaAra bozucu
CanımsınVaayaz once oguzel sozleri soyleyen meyrostu galiba
Öpücem öpücemm dedim sanaÖpcen miii
yohsam sen beni kibledin mi leeenKız Colini uçurdular Oda ayıplı seyler paylaşmasaymış
hemen de dedikodumu yapmışınız ne varmış şarkımda Alah AllahHaha hadi ya ama ben dediydim bu buraya olur mu dediydim nasıl uçurma banlamak mi? Kaç gün?
Erkek sevdası???Colın okuyorsan selam olsun erkek sevdasına gittin ya
Ulen bana derkene kendin gittin gülme komşuna gelir başınaAh colın ahhh nettın seeeennnn