- 31 Ocak 2013
- 7.173
- 44.570
Ayy sallamaz miyim ben onu, yirim yirim. Oyunlar oynariz, sen git yat.Tamam abla sen kızı salla ben uyuyim nasıl fikir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy sallamaz miyim ben onu, yirim yirim. Oyunlar oynariz, sen git yat.Tamam abla sen kızı salla ben uyuyim nasıl fikir
aynen aslında daha kısa olurdu da bizim tayin işlerimiz falan oyalıyor malumüst mesajlarda 2.ciyi yapıyorum yazmışsın ben şok
seninde çok yok ki uzatmamak en iyisi yorucu ama olsun :)
Benim niye haberim yokKim diyen
Ayy sallamaz miyim ben onu, yirim yirim. Oyunlar oynariz, sen git yat.
Hemde nasılaynen aslında daha kısa olurdu da bizim tayin işlerimiz falan oyalıyor malum
Farmer girl kafan mı karıştı kız
bana mercimek corbası yapsana kızOne demek kız ağzına vururum
amannnn salla şuan çalışıyor musun?aynen aslında daha kısa olurdu da bizim tayin işlerimiz falan oyalıyor malum
Farmer girl kafan mı karıştı kız
Hayirlı olsun meyroşa kardeş geliyor demek denasi rahat birakin kizlar özelliklede geceleri arkadaş calışıyorBen 2. Yi yapıyorum
Kurban olsun sana çoba akşam gel de yapayımbana mercimek corbası yapsana kız
amannnn salla şuan çalışıyor musun?
Tövbe yarabbim zora hamile bırakcaklar beni mune yimi cagirsam acabaBir kaza kurşunu çarpmış olabilir bence.
Bu kadar anıldı test mi yapsan ki :))
çıkar çıkarHemde nasıl
Ama çözecem 2 güne hepinizin şeceresini çıkarıcam dermişim
çalışıyorum canım işteyim an itibariyle :)bana mercimek corbası yapsana kız
amannnn salla şuan çalışıyor musun?
PislüüüüüüükkkkHayirlı olsun meyroşa kardeş geliyor demek denasi rahat birakin kizlar özelliklede geceleri arkadaş calışıyor
Emin misin canım evlenince gostercem ben sanaay yavrummm küçük ama işini biliyor he kurban olurum
ben bişey demedim valla bebişim
Korkutma len kızıEmin misin canım evlenince gostercem ben sana
Demek keklendim öyle olsun denasim bende seni kurabiyelicem dur senkkrizantem bana kızmasın diye kekledim onu sus çaktırma
İntikamım dehşetli olacak denascımPislüüüüüüükkkk
Diyene bakCalisin hanimlar calisin gunduz de calisin. Cocugun ne zaman gelecegi belli olmaz
Diyene bakCalisin hanimlar calisin gunduz de calisin. Cocugun ne zaman gelecegi belli olmaz
Ben kaçıyorum yakayamaz ki yaşlı koşamaz bileİntikamım dehşetli olacak denascım