Hediye..

Pırlanta kız ne taşı olacak Tatlım sen buraya sorup hata yapiyosun zaten, bak ben de yazdım görgüsüz gibi , istemediğim halde bı sürü şey takıldı zamanında çünkü o zaman altın maltin bu kadar pahalı değildi, dul maaşlı teyzem bile 20gr bilezik takabiliyodu bana hediye diye ama şimdi olsa takamaz, biliyorum dusunulmek insanın hoşuna gidiyor ama çok da zorlama adamı, tek maaşla neye yetsin?

evet o da doğru. artık çiçek alır en azından diye dua edicem

Doğum yapan herkes mutlaka bilezik istiyor.ben hiç sevemedim altın takmayı herkes çok eleştiriyor beni.mutlaka her kadın altın takmalı diyorlar bende kendimi bildim bileli sevmiyorum altını.onun yerine tekonolojik şeyleri daha çok seviyorum.haziranda doğurdum eşime dikey supurge ve hamur yoğurma makinası aldırdım.zaten ihtiyacım vardı maksat adı da doğum hediyesi olsun.

açık açık bunu istiyorum demek de bana kötü geliyor bir anlamı kalmıyor sanki öyle olunca. Hiç doğum yapmadım ama özel günleri çok önemserim eşimde doğum yaptigimda ondan bir şey bekledigimi bilir yani daha doğrusu alacağı şeyle mutlu olacağımı bilir. O yüzden sanıyorum mutlaka bir şey alır ama ben bunu gidip sipariş verirsem ona bunu benim için bir anlamı kalmaz. Düşünülerek yapılan şeyler önemli bence ben bunu istiyorum deyip aldırdığında zaten onun bir anlamı kalmıyor onu gidip kendime ben de alabilirim. Önemli olan ince düşünüp onun bana beğeneceğimi düşündüğü bir şey alması

hamile kaldığımda bana da robot süpürge almıştı ama esim hediye olarak ev aletleri almayı sevmiyor.ev işi için hediye mi olur diyor

evet ama mesela sevgiliyken aldığı hediyeleri takmadım, kullanmadım. cünkü zor beğeniyorum. o yüzden genelde ben beğenirim, o alır

İkisinde de dedim ki o hengamede bulup buluşturup içeri çiçekle giriyorsun.
O düşünmezdi.
Çiçek almasaydı da tınlamazdım, aldı mutlu oldum.

Doğurdum diye hediye şart mı, ne bileyim ben önem vermem böyle şeylere.
Şartmıs gibi pahalı hediyeler falan.
Boşverin ya durum müsait olunca ne istiyorsanız alınır.

yok asla sart demiyorum zaten. ama insanda o beklenti oluyor ya. ne biliyim

evet ama mesela sevgiliyken aldığı hediyeleri takmadım, kullanmadım. cünkü zor beğeniyorum. o yüzden genelde ben beğenirim, o alır
Ama zaten o zamanla anlaşılan bir şey değil mi eşimde ilk sevgili olduğumuzda çok kötü bir kolye almıştı ama bugün asla gidip onu bana almaz çünkü beni tanır beni
Zaten sürekli olarak bir şeyleri beğenip dile getirmiş oluyoruz aslında öncesinde. Yani benim öyle oluyor en azından biraz fazla sevdiğim için alışverişi dönem dönem bir şeyleri kafaya takıyorum
En son evlilik yıldonumumuzde meşhur Yaprak Dökümü’ndeki cevriye’nin çantasını çok istiyordum ama pahalı gelmişti gözüme acaba popüler kültürün kölesi miyim diyordum sadece bir kere almaya niyetlendik görümcemle internette bakarken eşim de oradaydı konuşmamızı duymuş hangi çantaymış diye sormuş mesela görümceme gidip onu almış bana mesela önemli olan bunu düşünmesi bence

Konuyu okurken ''ne alaka niye doğum hediyesi olsun ki'' diye içimden geçirdim ama ileride hamile kalsam ben de isterdim ya o konuda aydınlandım bu konu sayesinde

benim kocamda da var o. arkadasımın macbook beğendim mesela doğum günümde aldı. bi mont beğendim 10 bindi saçma sapan heves ettim, tanısma yıldönümünde aldı.

ama mesela almadan önce ben öğrendim diyelim ve gerek yok alma ya masraf olur dediysem tamam hayatım sen nasıl istersen diyor

sadece gec yıl doğum günümde hiç bana haber vermeden pırlanta küpe aldı. onun dısında hep öncesinde soruyor. gerek yok diye düsünceli davranayım diyorum hemen okay diyor adam

ve seye de sinir oluyorum. mesela buna gerek yok dedim ya. haziran ayında da yüklü miktar para gelecek ona. hemen diyor ki “hesaplı karım benim. söz haziranda para gelince sana vericem istediğini alırsın” çocuk mu eyliyorsun? sinirimi bozuyor

Alınmadığında ok demeyin o zaman
Bence sorun yok sanıyor eşiniz o yüzden öyle yapıyor bunun bir sorun olduğunu dile getirin ya da hareketlerle belli edin
anlayışlı olmaya gerek yok özel günler önceden belli zaten biriktirsin

Ben erkek olsam karıma hediye altın alırdım hem yatırım olurdu hem param cebimde kalırdi karşı tarafta mutlu olurduÇok saçma olmamak kaydıyla biseyler isteyin bence içinizde kalmasin.

Ben erkek olsam karıma hediye altın alırdım hem yatırım olurdu hem param cebimde kalırdi karşı tarafta mutlu olurduÇok saçma olmamak kaydıyla biseyler isteyin bence içinizde kalmasin.
ben de altın istedim zaten öyle saçma sapan bir sey istemedim. yarın bir gün ihtiyacı olursa da vereceğimi çok iyi bilir, hep verdim. ama su an borcu yeni bitti, yeniden borç yapmak istemiyor. bebek de doğacak hani önümüzü göremiyoruz tam. belki çok masrafımız vs olur diye de elindeki nakite dokunmak istemiyor. anlıyorum onu, temkinli olmak istiyor. ama ben de her gün doğurmuyorum

işte blöf yapayım dedim her seferinde ısrar eder sanıyorum ama etmiyor

Kocam bana doğum hediyesi aldı.

Hatta kocamın ana babası ve benim kardeşlerim de bana hediye aldı.

Bizde adettir doğana da doğurana da iyi bir hediye alınır.

Almasalar bozulurdum ne yalan söyleyeyim…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…