Hediye..

iyi de gebeliğimin ilk aylarında istedim. su ana kadar alabilirdi. ben tek aydaki maasıyla alsın demiyorum ki.
70kya 90k hediye bana da çok fazla geldi, her ay 10-20k birikim de az bana göre. Biz eşimle 50 bini zorluyorduk birikim olarak koymaya, ona rağmen 27 binlik bi bilezik aldırdım kendime doğum hediyesi. O da yine yatırım amaçlı. İki yıl ücretsiz izin alacağım için

Ben senin diğer konularını da biliyorum. Para harcamayı çok seven birisin yargılamıyorum bunu yanlış anlama. Ama bi borcun var bi birikimin var, hem kiradasın hem maaş 70 hem de gayet fazla para harcayabiliyorsun falan. Sanırım aileden gelen bayağı bir para akışı var. Şu kkda mali durumunu asla çözemediğim bi insansın

Hamilelik psikolojisi sizi anlıyorum insan daha hassas oluyor erkeklerde düz mantık oluyor aynısı başıma geldi ne istediğini açık açık söylemek gerekiyor ince düşünemiyorlar bende küçük de olsa bir hediye beklediğinizi söyleyin beni mutlu eder maddi olarak değil ama düşünülmek hoşuma gider deyin kendinizi üzmeyin boşuna

konu bu değil ama 3 bin kira ödüyorum 5 bin de evin tüm faturaları tutuyor o yüzden su an doğuda biraz rahatız. henüz aileden hiç para almadık ama evet istediğimiz zaman alabiliyoruz sanırım

bu arada esim borsadan, hisse alış satısından da gelir sağlıyor ama düzenli değil tabii ki

İşte muhakkak bir şeyler vardır
Eşin düz memura göre ortalama üstünde maaş alıyor ama eve giren tek maaş o olduğundan ortalama üstü durmuyor biraz. Yoksa Allah bereket versin.

Ben bir video izledim kadın anlatiyo i da belgeselde izlemiş. Kadınlar hamileyken aynı oranda hormonlar babada da artiyormus gerçekliğini bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…