• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye..

Bebegede her ıstedıgımı alamadım çoğu ıkıncı el ılk hamılelık ,kendımede alamadım ne şımartıldım ne el üstünde tutuldum doğururken barı cıcek al dedım onuda sureklı tembıhledımkı yapsın dıye
Acı çekerken abartıyorsun her hamıle cekıyo dedı
Sımdıde sabah vardiyası ıcın patates kızartacak canımın zerre degerı yok yıyosa yapma

Oturupta bana bunlar alınmadı dıye ağlayacak şımaracak kocam yok halıyle ağlamıyoruz

Bebegede her ıstedıgımı alamadım çoğu ıkıncı el ılk hamılelık ,kendımede alamadım ne şımartıldım ne el üstünde tutuldum doğururken barı cıcek al dedım onuda sureklı tembıhledımkı yapsın dıye
Sımdıde sabah vardiyası ıcın patates kızartacak canımın zerre degerı yok yıyosa yapma

Oturupta bana bunlar alınmadı dıye ağlayacak şımaracak kocam yok halıyle ağlamıyoruz
Eee niye bu adamı baba yaptınız🤔
Bir çiçeği bile sizin söylemeniz ile alıyorsa?

Doğum hediyesi almadı eşim bana.
Biz ihtiyaçlarımızı da, mümkünse lükslerimizi de bekletmeyen bir aileyiz. Doğum hediyesi çok almak için aldım kalırdı bizde.
Doğumdan sonra yatılı yardımcı aldık, işleri kolaylasın diye robot süpürge aldık ne bileyim 8 9 tane ajda ve kibrit çöpü aldık, beğendim diye 40 bin tlye saat aldık ama hiçbiri doğum hediyesi değildi.
Eksikliğini de hissetmiyorum açıkçası. Yani bir takı vs desem, benlik değil.
İsteyene de bir şey demem ama yaygın bir şey doğum hediyesi.

bende hamileyin nasipse nisanda doğum yapacağım. Maddiyatım çok yok çok büyük bişey yapamam dedi. Bende hiç bir zaman doğum hediyesi istemedim ama beklentim varmı var. En azından koluma 10 gr bilezik yapsın. İlerisi için iyi olur başımıza bişey gelse bozdururuz. Bu arada maddiyatı bilezik alacak kadar var düşüncesizlik etmiyorum yani. Ama sanırım basit bir kolye alıp geçer napalım düşünmesi bile yeter dicezzzz.

Kızlar.. böyle maddi bir seyi kendime dert edindiğim için kendime kızıyorum da ama bir yandan da üzülüyorum..

bu ay doğum günüm var. yakında da doğumum olacak. hamile kaldığımı öğrendiğim ilk aylarda esimden doğum hediyesi istemistim. o zaman borçlar coktu ve eğer maddi olarak rahatlarsak alırım demişti.

simdi borçlar bitti. nakit bir miktar da paramız var ama tabi elde tutmaya çalışıyoruz bebiş gelecek ihtiyac olur diye.

bugün işte doğum günü ve doğum hediyesi muhabbeti açıldı. istediğim seye bak istersen alalım dedi. ama fiyatı uçmuş. ben de boşver tekrar borca girmeyelim dedim. esim de hemen kabul etti 🥲 anne olacaksın ya artık daha temkinlisin falan dedi övdü beni saçma sapan 😂 bir sey de diyemedim. sinirim bozuldu.

bu arada her doğum günümde gercekten değerli hediyeler aldı. simdi diyorum ki evladı olacak insan annesine bir hediye almaz mı? bir yandan da zora girmeyeceğini bilse alır, benden esirgemez diyorum. ama üzülüyorum iste 🥲

bu arada hamilelik boyunca bebeğime ne istersem aldım. asla kısıtlamadı, ne gerek var demedi.

aslında sadece doğum yaptığımda birinin bana değer verdiğini, o an beni yücelttiğini hissetmek istiyorum 🥲 illa istediğim seyi alsın derdinde değilim yani. ama ne biliyim daha basit, daha kücük bir sey de olabilir. sadece bi tesekkür niyetine bir sey.. ne bilem öfff..

siz doğum hediyesi aldınız mı esinizden? almayanlar varsa üzüldünüz mü o an? 🥲😂
Tamam piremses, en yüce gebe sensin.:KK51:

Ben gerçekten merak ediyorum. Çocuğu kendiniz için yapmıyormusunuz. Başkası istedi diye mi yapılıyor. Yok hamileymiş yok kaç kat kesiliyormuş candan can gidiyormuş. Kilo alınmışmış memeler sarkmış. Kendi isteğiniz değil mi bunlar. Ailelerden hediye beklemek, hastane masraflarını aileye yıkmak, yani insanlık var olduğundan beri kadınlar doğuruyor. Bir tek bu sitede gördün hamileliğin bu kadar yüceltildiğini. Bu arada 3 doğum yaptım bende gayet deneyimliyim

Ben gerçekten merak ediyorum. Çocuğu kendiniz için yapmıyormusunuz. Başkası istedi diye mi yapılıyor. Yok hamileymiş yok kaç kat kesiliyormuş candan can gidiyormuş. Kilo alınmışmış memeler sarkmış. Kendi isteğiniz değil mi bunlar. Ailelerden hediye beklemek, hastane masraflarını aileye yıkmak, yani insanlık var olduğundan beri kadınlar doğuruyor. Bir tek bu sitede gördün hamileliğin bu kadar yüceltildiğini. Bu arada 3 doğum yaptım bende gayet deneyimliyim
helal olsun ablamaaaa 😂

kimseye bir sey yıkmadım. abim yeğenine hediye yapmak istedi ve doğum masrafını ben karşılicam dedi. jest denir buna bilmem haberiniz var mı??

ikinci olarak bebeğimi kimse icin yapmadım. kimse burda hamileliğe, doğuma kolay diyemez ama tabii ki bunları göze alıp bu bebeği istedim. ama esim de istedi.. ayeıca sadece almazsa üzüleceğimi söyledim. babalık haklarını elinden alacağım da demedim 😂 yani evladını dünyaya getirmis kadına kücük bir güzellik yapmak ne zaman şımarıklık oldu?

neden bir kadının yüceltilmek, el ğstünde tutulmak, özel hissedilmek istemesi sizi bu kadar rahatsız ediyor anlamadım. tamam hepimiz mahmut abi olalım.

üzüldüm sizin için gercekten.

helal olsun ablamaaaa 😂

kimseye bir sey yıkmadım. abim yeğenine hediye yapmak istedi ve doğum masrafını ben karşılicam dedi. jest denir buna bilmem haberiniz var mı??

ikinci olarak bebeğimi kimse icin yapmadım. kimse burda hamileliğe, doğuma kolay diyemez ama tabii ki bunları göze alıp bu bebeği istedim. ama esim de istedi.. ayeıca sadece almazsa üzüleceğimi söyledim. babalık haklarını elinden alacağım da demedim 😂 yani evladını dünyaya getirmis kadına kücük bir güzellik yapmak ne zaman şımarıklık oldu?

neden bir kadının yüceltilmek, el ğstünde tutulmak, özel hissedilmek istemesi sizi bu kadar rahatsız ediyor anlamadım. tamam hepimiz mahmut abi olalım.
Sizi sadece hediye alınmasını özel hissettiriyor. El üstünde tutulduğunuzu düşünüyorsunuz. Küçük dediğiniz hediye 90 binlik. Ayrıca tek maaş çalışan borcunu yeni bitirmiş adamdan istiyorsunuz bunu. Çocuk doğunca olacak masraflardan haberiniz yok tabi. Ne olacak gelen takıyı eşe dosta gösterip hava atıp sonra borç için satacakmısınız.

Sizi sadece hediye alınmasını özel hissettiriyor. El üstünde tutulduğunuzu düşünüyorsunuz. Küçük dediğiniz hediye 90 binlik. Ayrıca tek maaş çalışan borcunu yeni bitirmiş adamdan istiyorsunuz bunu. Çocuk doğunca olacak masraflardan haberiniz yok tabi. Ne olacak gelen takıyı eşe dosta gösterip hava atıp sonra borç için satacakmısınız.
konuyu hangi gözünüzle okudunuz çok merak ediyorum..

90 binlik hediyeye ben pahalı artık alınmaz dedim zaten. ama başka bir sey alabilir. almak istediğim sey de öyle üfürük bir sey değil. altın istedim, yani yine yatırımdır.

tek maas çalıştığını bebek isterken de biliyordu bu adam sonucta 😂 asıl sizin düsünceniz çok maddiyat üzerine kurulu. esine güzel bir kest yapmak neden kötü bir sey olsun.

ayrıca tabii ki ihtiyacımız olursa yarın bir gün satıp kullanabilirim de.. yanlış olan ne bu konuda anlamadım?

Ben hediye falan aldırmayacaktım gereksiz görüyordum zaten izne çıkıyorum bebek geliyor para lazım diye. Sonra ajda bilezik aldırdım hem hediye oldu hem yatırım. İhtiyacımız olursa bozdururuz.
Hediye aldırırken bile yatırım düşünen ben 💔

Back