- 6 Mart 2024
- 9.784
- 8.388
- 113
- 28
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
aileler almaz bizde. sadece bebişe takı yaparlar.Kocam bana doğum hediyesi aldı.
Hatta kocamın ana babası ve benim kardeşlerim de bana hediye aldı.
Bizde adettir doğana da doğurana da iyi bir hediye alınır.
Almasalar bozulurdum ne yalan söyleyeyim…
İşte herkesin adeti farklı.aileler almaz bizde. sadece bebişe takı yaparlar.
amin inşallah. cok sağ olunAz kalmış sizin de.
Sağlıklı mutlu hayırlı ve kolay doğum diliyorum.
Eee niye bu adamı baba yaptınızBebegede her ıstedıgımı alamadım çoğu ıkıncı el ılk hamılelık ,kendımede alamadım ne şımartıldım ne el üstünde tutuldum doğururken barı cıcek al dedım onuda sureklı tembıhledımkı yapsın dıye
Acı çekerken abartıyorsun her hamıle cekıyo dedı
Sımdıde sabah vardiyası ıcın patates kızartacak canımın zerre degerı yok yıyosa yapma
Oturupta bana bunlar alınmadı dıye ağlayacak şımaracak kocam yok halıyle ağlamıyoruz
Ay yuh.Bu kadarı borçla alınmaz yazık yaw90 küsür olmus
Tamam piremses, en yüce gebe sensin.Kızlar.. böyle maddi bir seyi kendime dert edindiğim için kendime kızıyorum da ama bir yandan da üzülüyorum..
bu ay doğum günüm var. yakında da doğumum olacak. hamile kaldığımı öğrendiğim ilk aylarda esimden doğum hediyesi istemistim. o zaman borçlar coktu ve eğer maddi olarak rahatlarsak alırım demişti.
simdi borçlar bitti. nakit bir miktar da paramız var ama tabi elde tutmaya çalışıyoruz bebiş gelecek ihtiyac olur diye.
bugün işte doğum günü ve doğum hediyesi muhabbeti açıldı. istediğim seye bak istersen alalım dedi. ama fiyatı uçmuş. ben de boşver tekrar borca girmeyelim dedim. esim de hemen kabul ettianne olacaksın ya artık daha temkinlisin falan dedi övdü beni saçma sapan bir sey de diyemedim. sinirim bozuldu.
bu arada her doğum günümde gercekten değerli hediyeler aldı. simdi diyorum ki evladı olacak insan annesine bir hediye almaz mı? bir yandan da zora girmeyeceğini bilse alır, benden esirgemez diyorum. ama üzülüyorum iste
bu arada hamilelik boyunca bebeğime ne istersem aldım. asla kısıtlamadı, ne gerek var demedi.
aslında sadece doğum yaptığımda birinin bana değer verdiğini, o an beni yücelttiğini hissetmek istiyorumilla istediğim seyi alsın derdinde değilim yani. ama ne biliyim daha basit, daha kücük bir sey de olabilir. sadece bi tesekkür niyetine bir sey.. ne bilem öfff..
siz doğum hediyesi aldınız mı esinizden? almayanlar varsa üzüldünüz mü o an?
doğrudurTamam piremses, en yüce gebe sensin.
ya borçlar bitti. ama ben istediğimde 60 bindi. zaten su an evet fazla bence de. ama daha uyguna bir bilezik bir sey alınabilir yaniAy yuh.Bu kadarı borçla alınmaz yazık yaw
helal olsun ablamaaaaBen gerçekten merak ediyorum. Çocuğu kendiniz için yapmıyormusunuz. Başkası istedi diye mi yapılıyor. Yok hamileymiş yok kaç kat kesiliyormuş candan can gidiyormuş. Kilo alınmışmış memeler sarkmış. Kendi isteğiniz değil mi bunlar. Ailelerden hediye beklemek, hastane masraflarını aileye yıkmak, yani insanlık var olduğundan beri kadınlar doğuruyor. Bir tek bu sitede gördün hamileliğin bu kadar yüceltildiğini. Bu arada 3 doğum yaptım bende gayet deneyimliyim
üzüldüm sizin için gercekten.Bebegede her ıstedıgımı alamadım çoğu ıkıncı el ılk hamılelık ,kendımede alamadım ne şımartıldım ne el üstünde tutuldum doğururken barı cıcek al dedım onuda sureklı tembıhledımkı yapsın dıye
Acı çekerken abartıyorsun her hamıle cekıyo dedı
Sımdıde sabah vardiyası ıcın patates kızartacak canımın zerre degerı yok yıyosa yapma
Oturupta bana bunlar alınmadı dıye ağlayacak şımaracak kocam yok halıyle ağlamıyoruz
Sizi sadece hediye alınmasını özel hissettiriyor. El üstünde tutulduğunuzu düşünüyorsunuz. Küçük dediğiniz hediye 90 binlik. Ayrıca tek maaş çalışan borcunu yeni bitirmiş adamdan istiyorsunuz bunu. Çocuk doğunca olacak masraflardan haberiniz yok tabi. Ne olacak gelen takıyı eşe dosta gösterip hava atıp sonra borç için satacakmısınız.helal olsun ablamaaaa
kimseye bir sey yıkmadım. abim yeğenine hediye yapmak istedi ve doğum masrafını ben karşılicam dedi. jest denir buna bilmem haberiniz var mı??
ikinci olarak bebeğimi kimse icin yapmadım. kimse burda hamileliğe, doğuma kolay diyemez ama tabii ki bunları göze alıp bu bebeği istedim. ama esim de istedi.. ayeıca sadece almazsa üzüleceğimi söyledim. babalık haklarını elinden alacağım da demedimyani evladını dünyaya getirmis kadına kücük bir güzellik yapmak ne zaman şımarıklık oldu?
neden bir kadının yüceltilmek, el ğstünde tutulmak, özel hissedilmek istemesi sizi bu kadar rahatsız ediyor anlamadım. tamam hepimiz mahmut abi olalım.
ammaaaaannn evime mi gelecekler sanki? engeller gecerimBurda o kadar konularına tepki mesajları almış biri olarak bu konuyu nasıl açtın ya acılara yürüyor korkmuyorsun
konuyu hangi gözünüzle okudunuz çok merak ediyorum..Sizi sadece hediye alınmasını özel hissettiriyor. El üstünde tutulduğunuzu düşünüyorsunuz. Küçük dediğiniz hediye 90 binlik. Ayrıca tek maaş çalışan borcunu yeni bitirmiş adamdan istiyorsunuz bunu. Çocuk doğunca olacak masraflardan haberiniz yok tabi. Ne olacak gelen takıyı eşe dosta gösterip hava atıp sonra borç için satacakmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?