- 6 Mart 2024
- 9.776
- 8.378
- 113
- 28
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
ya o kadar duygulandım ki ağlicamÜzüldüm... :)
Oğlumun doğumunda çiçek bile almadı, değil ki pahalı bir hediye ile taçlandırsın o anı. :)) Herhalde O da çocuğumuz doğunca, baba olmanın şaşkınlığı ile bönleşti, mallaştı diye düşündüm. İlk çocuğumuz, ilk tecrübe onun için de. Ama üzüldüm evet.
İçime atmadım, söylendim de söylendim. "Bir çiçek almayı bile akıl edemedin ya!" diye burnundan getirdim. Hastaneden çıkışta almıştı sanırım çiçeği, sus payı gibi gelmişti bana. O zaman yine söylendiğimi hatırlıyorum "Çiçeğin yanına kendin akıl edip bir şeyler daha alamadın mı? Çiçeği zaten ben söyledim" diye bir de öyle ısırmıştım adamı. :)) Anlayacağınız doğum hediyesi sıfıra sıfır, elde var sıfırdı. Annemler güzel bir bilezik taktılar, insan o zaman da mı bir şeyler görüp yapmaz diye hayıflanmıştım.
Aradan 2 sene belki geçti hatırlamıyorum; hoş bir kolyeyle çıkageldi durduk yere. "Ucu ucuna yetişiyordum, doğum hediyesi yapamamıştım" dedi. Hem sevindim hem üzüldüm "Niye söylemedin?" dedim, "Zaten bebekle yoruluyordun, hırpalanmıştın, bir de mali durumumuzu düşünmeni istemedim" demişti. Hiç belli etmedi, her istediğim alınmıştı, bebeğin masrafları ve başka masraflar... Rastgele, almış olmak için de bir şey almak istememiş güzel bir şey almak için beklemiş. Şimdi saklıyorum kolyeyi, bilmiyorum bakalım ileride bir gelinim olursa, doğumunda ona veririm belki. :)
Sen de kendine aksiyon yaratıyorsun durduğun yerde vallahiben doğum günümden gectim hee. doğuma yakın olduğu için ikisi için tek hediyeye okay oldumama blöf olsun diye “gerek yok ya masraf olmasın” dedim direkt tamam askim yazmis
zincirKız ne istedin de 90 bin olmuş ben direkt hediyeyi merak ettim yazdın mı göremedim
Böyle hatırası olan şeyleri saklarım ben, özel günlerimizde takarım sadece. Oğluma göstermiştim "Baban, senin doğumuna o kadar sevindi ki, seni doğurduğum için bana bunu aldı" diye. Hikayesi olan hediyeleri saklıyorum işte bilmiyorum :)Bence kullanın o kolyeyi saklamayın.
abavv anladımm çok da artmış yavzincirilk söylediğimde 60tı simdi 90 küsür olmus
Kiz madem istiyosun soyle alsin. Ben buyuk bisey istiyorum o yuzden yilbasi-dogum-kendi dogum gunum birlestirttim. Yapabilecegim max destek bu olurKızlar.. böyle maddi bir seyi kendime dert edindiğim için kendime kızıyorum da ama bir yandan da üzülüyorum..
bu ay doğum günüm var. yakında da doğumum olacak. hamile kaldığımı öğrendiğim ilk aylarda esimden doğum hediyesi istemistim. o zaman borçlar coktu ve eğer maddi olarak rahatlarsak alırım demişti.
simdi borçlar bitti. nakit bir miktar da paramız var ama tabi elde tutmaya çalışıyoruz bebiş gelecek ihtiyac olur diye.
bugün işte doğum günü ve doğum hediyesi muhabbeti açıldı. istediğim seye bak istersen alalım dedi. ama fiyatı uçmuş. ben de boşver tekrar borca girmeyelim dedim. esim de hemen kabul ettianne olacaksın ya artık daha temkinlisin falan dedi övdü beni saçma sapan bir sey de diyemedim. sinirim bozuldu.
bu arada her doğum günümde gercekten değerli hediyeler aldı. simdi diyorum ki evladı olacak insan annesine bir hediye almaz mı? bir yandan da zora girmeyeceğini bilse alır, benden esirgemez diyorum. ama üzülüyorum iste
bu arada hamilelik boyunca bebeğime ne istersem aldım. asla kısıtlamadı, ne gerek var demedi.
aslında sadece doğum yaptığımda birinin bana değer verdiğini, o an beni yücelttiğini hissetmek istiyorumilla istediğim seyi alsın derdinde değilim yani. ama ne biliyim daha basit, daha kücük bir sey de olabilir. sadece bi tesekkür niyetine bir sey.. ne bilem öfff..
siz doğum hediyesi aldınız mı esinizden? almayanlar varsa üzüldünüz mü o an?
ben de birleştirelim dedim doğum günü ile doğum hediyesini.. ben blöf yapıp gerek yok diyince istersen alışverişe çıkarız beraber istediğini alırsın dedi sağ olsunKiz madem istiyosun soyle alsin. Ben buyuk bisey istiyorum o yuzden yilbasi-dogum-kendi dogum gunum birlestirttim. Yapabilecegim max destek bu olur
Hiç takma kafana cocuğuna istediğin gibi harcamışsın zaten ve evet gerçekten çok masraflı bir şey bebek işi.. Üzme kendini boş yere bugün almaz sonra eliniz bollaşınca alır illa kendin diyorsun zaten değerli hediyeler alan biriymiş..Kızlar.. böyle maddi bir seyi kendime dert edindiğim için kendime kızıyorum da ama bir yandan da üzülüyorum..
bu ay doğum günüm var. yakında da doğumum olacak. hamile kaldığımı öğrendiğim ilk aylarda esimden doğum hediyesi istemistim. o zaman borçlar coktu ve eğer maddi olarak rahatlarsak alırım demişti.
simdi borçlar bitti. nakit bir miktar da paramız var ama tabi elde tutmaya çalışıyoruz bebiş gelecek ihtiyac olur diye.
bugün işte doğum günü ve doğum hediyesi muhabbeti açıldı. istediğim seye bak istersen alalım dedi. ama fiyatı uçmuş. ben de boşver tekrar borca girmeyelim dedim. esim de hemen kabul ettianne olacaksın ya artık daha temkinlisin falan dedi övdü beni saçma sapan bir sey de diyemedim. sinirim bozuldu.
bu arada her doğum günümde gercekten değerli hediyeler aldı. simdi diyorum ki evladı olacak insan annesine bir hediye almaz mı? bir yandan da zora girmeyeceğini bilse alır, benden esirgemez diyorum. ama üzülüyorum iste
bu arada hamilelik boyunca bebeğime ne istersem aldım. asla kısıtlamadı, ne gerek var demedi.
aslında sadece doğum yaptığımda birinin bana değer verdiğini, o an beni yücelttiğini hissetmek istiyorumilla istediğim seyi alsın derdinde değilim yani. ama ne biliyim daha basit, daha kücük bir sey de olabilir. sadece bi tesekkür niyetine bir sey.. ne bilem öfff..
orası öyle zaten. ömrüm boyunca daha değerli bir hediye alamam. ama ne bilemDoğum hediyesi almadı eşim, çokta önemli değildi benim için.
İnan ki en güzel hediye bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almak onun kokusunu doya doya içime çekip, kolaylıkla evimize gelmek oldu.
Böyle maddi şeylere bu kadar takılmayın hayat çok kısa.
Bebek ikinizin bebeği değil mi? Eşiniz neden size teşekkür etmek için hediye alıyor?Kızlar.. böyle maddi bir seyi kendime dert edindiğim için kendime kızıyorum da ama bir yandan da üzülüyorum..
taş derken? ben illa su olsun demiyorum zaten. ilk zamanlar hevesim vardı söyledim sunu alırsın belki diye. ama tabii ki önemli olan günün sonunda özenmesiBenim bir talebim olmamıştı ama doğumda ailelerden ve eşimden bolca taş ve bilezik hediye gelmişti. Eşim bı küçük set ve bilezik almıştı. Bilezik hangisi bilmiyorum karıştı obürleriyle ama küpe -kolye saklıyorum, ilerde kızıma takicam...
alırımBebek ikinizin bebeği değil mi? Eşiniz beden size teşekkür etmek için hediye alıyor?
Siz de ona alacak mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?