Hediye..

ya o kadar duygulandım ki ağlicam

Konu açtığına göre hediye konusu içinde kalmış. Doğumda adam alacak belki bir şeyler ama senin istediğin her ne ise onu alsın. Fiyatı uçtu diyorsan daha uygun başka bir şey bakabilirsin.

Ben doğumgünümü ve doğumu birleştirip çok istediğim bir şeyi söyledim eşime, o da kırmadı sağolsun aldı (ne gerek var/borcumuz var vs demedi). Fiyatı da vardı epey. Bekleyince hayalkırıklığı olabiliyor, işi ele almak lazım :)

Bence kullanın o kolyeyi saklamayın.
Böyle hatırası olan şeyleri saklarım ben, özel günlerimizde takarım sadece. Oğluma göstermiştim "Baban, senin doğumuna o kadar sevindi ki, seni doğurduğum için bana bunu aldı" diye. Hikayesi olan hediyeleri saklıyorum işte bilmiyorum :)

Kiz madem istiyosun soyle alsin. Ben buyuk bisey istiyorum o yuzden yilbasi-dogum-kendi dogum gunum birlestirttim. Yapabilecegim max destek bu olur

Kiz madem istiyosun soyle alsin. Ben buyuk bisey istiyorum o yuzden yilbasi-dogum-kendi dogum gunum birlestirttim. Yapabilecegim max destek bu olur
ben de birleştirelim dedim doğum günü ile doğum hediyesini.. ben blöf yapıp gerek yok diyince istersen alışverişe çıkarız beraber istediğini alırsın dedi sağ olsun kendim kaşındım. adam istersen alalım demiş ne blöf yapıyorsun

Benim eşim pırlanta su yolu almıştı bana doğum hediyesi olarak. Ben seçmiştim istemiştim o da almıştı. Doğumdan bikaç ay önce vermişti takmaya başlamıştım. İyi ki öyle yapmış bebek doğduktan sonra gözüm takı makı görmemişti aylarca

Hiç takma kafana cocuğuna istediğin gibi harcamışsın zaten ve evet gerçekten çok masraflı bir şey bebek işi.. Üzme kendini boş yere bugün almaz sonra eliniz bollaşınca alır illa kendin diyorsun zaten değerli hediyeler alan biriymiş..

Doğum hediyesi almadı eşim, çokta önemli değildi benim için.
İnan ki en güzel hediye bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almak onun kokusunu doya doya içime çekip, kolaylıkla evimize gelmek oldu.
Böyle maddi şeylere bu kadar takılmayın hayat çok kısa.

Ha bu arada eşim almak istedi ama bebekten sonra benim gözüm hiç öyle hediye falan görmedi, muhtemelen senin de öyle olur

orası öyle zaten. ömrüm boyunca daha değerli bir hediye alamam. ama ne bilem beklentideydim, simdi olamayacağını bilince üzüldüm

Benimki de söylemeden almıştı ama ben çok önemsemedim hatta herkes vavv mavv demişti ama benim canım kıymetli doğumu bebeği düşünür olmuştun. Almasaydı üzülmezdim ama ilerleyen dönemler de fikrim değişir mi bilmem. Şansa da benim gibi böyle hediyeyi önemsemeyen insanlara hediye geliyor

Benim bir talebim olmamıştı ama doğumda ailelerden ve eşimden bolca taş ve bilezik hediye gelmişti. Eşim bı küçük set ve bilezik almıştı. Bilezik hangisi bilmiyorum karıştı obürleriyle ama küpe -kolye saklıyorum, ilerde kızıma takicam...

Bebek ikinizin bebeği değil mi? Eşiniz neden size teşekkür etmek için hediye alıyor?

Siz de ona alacak mısınız?

taş derken? ben illa su olsun demiyorum zaten. ilk zamanlar hevesim vardı söyledim sunu alırsın belki diye. ama tabii ki önemli olan günün sonunda özenmesi

bizde aileler zaten bebeğe takı yapar ki beklentim de yok. sadece esim tarafından böyle bi ilgi beklemtim var

Bebek ikinizin bebeği değil mi? Eşiniz beden size teşekkür etmek için hediye alıyor?

Siz de ona alacak mısınız?
alırım

ayrıca öyle düsünmeyin. benim bedenim değişiyor, doğum yapıyorum. o da evet cok sorumluluk yükleniyor, zorlanıyor ama minik bir sey de olur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…