• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye..

Kızlar.. böyle maddi bir seyi kendime dert edindiğim için kendime kızıyorum da ama bir yandan da üzülüyorum..

bu ay doğum günüm var. yakında da doğumum olacak. hamile kaldığımı öğrendiğim ilk aylarda esimden doğum hediyesi istemistim. o zaman borçlar coktu ve eğer maddi olarak rahatlarsak alırım demişti.

simdi borçlar bitti. nakit bir miktar da paramız var ama tabi elde tutmaya çalışıyoruz bebiş gelecek ihtiyac olur diye.

bugün işte doğum günü ve doğum hediyesi muhabbeti açıldı. istediğim seye bak istersen alalım dedi. ama fiyatı uçmuş. ben de boşver tekrar borca girmeyelim dedim. esim de hemen kabul etti 🥲 anne olacaksın ya artık daha temkinlisin falan dedi övdü beni saçma sapan 😂 bir sey de diyemedim. sinirim bozuldu.

bu arada her doğum günümde gercekten değerli hediyeler aldı. simdi diyorum ki evladı olacak insan annesine bir hediye almaz mı? bir yandan da zora girmeyeceğini bilse alır, benden esirgemez diyorum. ama üzülüyorum iste 🥲

bu arada hamilelik boyunca bebeğime ne istersem aldım. asla kısıtlamadı, ne gerek var demedi.

aslında sadece doğum yaptığımda birinin bana değer verdiğini, o an beni yücelttiğini hissetmek istiyorum 🥲 illa istediğim seyi alsın derdinde değilim yani. ama ne biliyim daha basit, daha kücük bir sey de olabilir. sadece bi tesekkür niyetine bir sey.. ne bilem öfff..

siz doğum hediyesi aldınız mı esinizden? almayanlar varsa üzüldünüz mü o an? 🥲😂
Bende almadım maddi olarak sıkıntıdayız biraz. Yaza borçlar bitince diye söz verdi eşim 😀

Kızlar.. böyle maddi bir seyi kendime dert edindiğim için kendime kızıyorum da ama bir yandan da üzülüyorum..

bu ay doğum günüm var. yakında da doğumum olacak. hamile kaldığımı öğrendiğim ilk aylarda esimden doğum hediyesi istemistim. o zaman borçlar coktu ve eğer maddi olarak rahatlarsak alırım demişti.

simdi borçlar bitti. nakit bir miktar da paramız var ama tabi elde tutmaya çalışıyoruz bebiş gelecek ihtiyac olur diye.

bugün işte doğum günü ve doğum hediyesi muhabbeti açıldı. istediğim seye bak istersen alalım dedi. ama fiyatı uçmuş. ben de boşver tekrar borca girmeyelim dedim. esim de hemen kabul etti 🥲 anne olacaksın ya artık daha temkinlisin falan dedi övdü beni saçma sapan 😂 bir sey de diyemedim. sinirim bozuldu.

bu arada her doğum günümde gercekten değerli hediyeler aldı. simdi diyorum ki evladı olacak insan annesine bir hediye almaz mı? bir yandan da zora girmeyeceğini bilse alır, benden esirgemez diyorum. ama üzülüyorum iste 🥲

bu arada hamilelik boyunca bebeğime ne istersem aldım. asla kısıtlamadı, ne gerek var demedi.

aslında sadece doğum yaptığımda birinin bana değer verdiğini, o an beni yücelttiğini hissetmek istiyorum 🥲 illa istediğim seyi alsın derdinde değilim yani. ama ne biliyim daha basit, daha kücük bir sey de olabilir. sadece bi tesekkür niyetine bir sey.. ne bilem öfff..

siz doğum hediyesi aldınız mı esinizden? almayanlar varsa üzüldünüz mü o an? 🥲😂
Bende almadım. Üzülmem de csnım neden üzüleyim böyle küçük şey için 😎

gerçekten kadınları bazen ben bile anlamıyorum erkekler nasıl anlasın :)) adama net istemiyorum demişsiniz. Alalım demiş. Hayır demişsiniz. Üzerine alınmadı diye üzülüyorsunuz. Madem istiyordunuz neden hayır dediniz. Borç zaten öyle ya da böyle halloluyor. Öncekileri nasıl aştıysanız bunu da aşarsınız. Ayrıca onun almayınca bir daha borçlanmayacak değilsiniz ya, üzerine elbet bir sürü eklenecek. Gidin eşinize fikrinizi değiltirdiğinizi ve istediğinize karar verdiğinizi söyleyin:) açık iletişim :KK66: hayırlı doğumlar :)
blöf yaptım 🥲🥲 ısrar eder, yok askim senin hakkın falan der sandım

Hediyeye ben de karşıyım ama babaya hediye alınacak hâli de yok yani en zor zahmeti kadınlar çekiyor 😄yaniii
Orası öyle evet ama sadece kadınada anlam yüklemek manasız😀 günümüzde hangi erkek ay karım bana hediye almıyor diye üzülüyor ki 😀
Erkekler düz mantık gerek yok demiş adamda tamam demiş😀

sağlıkla gelsin insallah 🥰🥰 ben de ilk isimli kolye istiyordum. sonradan zincir istedim o biraz pahalı. ama yani kücük bir seye de okayim 🥲
gönlünce olsun güzelim almak istiyorsan o pahalı olanı da al. kimseye bakma bence ben biraz da adama açıyorum benimle kızımın doğum günü aynı muhtemel oglumunda bu aralıkta olacak ve sezaryen olacagi için aynı gün isteyebilirim. 3umuzunde doğum günü aynı olursa vay haline 😂😂😂

Valla anladım ben sizi. Doğurmadım gebe de değilim ama ben de isterim sanırım, yani özel hissettirilmek. Ama ben bunu istiyorum bunu al yapmam heralde kendi içinden gelen bi şey beklerim (kesin düşünmez kocam dhsjsjsj)
E klişe olacak ama haliyle 9 ay boyunca taşıyan, kusan, tansiyonu şekeri bilmem ne hastalıklarla cebelleşen, ağırlaşan, türlü türlü şeyler işte (siz hamişler daha iyi biliyorsunuz) çeken kişi anne olduğu için düşünülmek istiyor.
Çevremde de gördüm gayet hem kocasından hem anne babasından hediye alan taze anneler :)

Ben de anne babamdan ve kocamdan beklerim ferisi fasa fiso😅

Ayyy ama sen önce bi hamile kalmayı becer de sonra konuş dimi kimyoncuğummm🥲🥲🥲

Üzüldüm... :)
Oğlumun doğumunda çiçek bile almadı, değil ki pahalı bir hediye ile taçlandırsın o anı. :)) Herhalde O da çocuğumuz doğunca, baba olmanın şaşkınlığı ile bönleşti, mallaştı diye düşündüm. İlk çocuğumuz, ilk tecrübe onun için de. Ama üzüldüm evet.

İçime atmadım, söylendim de söylendim. "Bir çiçek almayı bile akıl edemedin ya!" diye burnundan getirdim. Hastaneden çıkışta almıştı sanırım çiçeği, sus payı gibi gelmişti bana. O zaman yine söylendiğimi hatırlıyorum "Çiçeğin yanına kendin akıl edip bir şeyler daha alamadın mı? Çiçeği zaten ben söyledim" diye bir de öyle ısırmıştım adamı. :)) Anlayacağınız doğum hediyesi sıfıra sıfır, elde var sıfırdı. Annemler güzel bir bilezik taktılar, insan o zaman da mı bir şeyler görüp yapmaz diye hayıflanmıştım.

Aradan 2 sene belki geçti hatırlamıyorum; hoş bir kolyeyle çıkageldi durduk yere. "Ucu ucuna yetişiyordum, doğum hediyesi yapamamıştım" dedi. Hem sevindim hem üzüldüm "Niye söylemedin?" dedim, "Zaten bebekle yoruluyordun, hırpalanmıştın, bir de mali durumumuzu düşünmeni istemedim" demişti. Hiç belli etmedi, her istediğim alınmıştı, bebeğin masrafları ve başka masraflar... Rastgele, almış olmak için de bir şey almak istememiş güzel bir şey almak için beklemiş. Şimdi saklıyorum kolyeyi, bilmiyorum bakalım ileride bir gelinim olursa, doğumunda ona veririm belki. :)

Oğlumun doğumunda çiçek bile almadı, değil ki pahalı bir hediye ile taçlandırsın o anı. :)) Herhalde O da çocuğumuz doğunca, baba olmanın şaşkınlığı ile bönleşti, mallaştı diye düşündüm. İlk çocuğumuz, ilk tecrübe onun için de. Ama üzüldüm evet.

İçime atmadım, söylendim de söylendim. "Bir çiçek almayı bile akıl edemedin ya!" diye burnundan getirdim. Hastaneden çıkışta almıştı sanırım çiçeği, sus payı gibi gelmişti bana. O zaman yine söylendiğimi hatırlıyorum "Çiçeğin yanına kendin akıl edip bir şeyler daha alamadın mı? Çiçeği zaten ben söyledim" diye bir de öyle ısırmıştım adamı. :)) Anlayacağınız doğum hediyesi sıfıra sıfır, elde var sıfırdı. Annemler güzel bir bilezik taktılar, insan o zaman da mı bir şeyler görüp yapmaz diye hayıflanmıştım.

Aradan 2 sene belki geçti hatırlamıyorum; hoş bir kolyeyle çıkageldi durduk yere. "Ucu ucuna yetişiyordum, doğum hediyesi yapamamıştım" dedi. Hem sevindim hem üzüldüm "Niye söylemedin?" dedim, "Zaten bebekle yoruluyordun, hırpalanmıştın, bir de mali durumumuzu düşünmeni istemedim" demişti. Hiç belli etmedi, her istediğim alınmıştı, bebeğin masrafları ve başka masraflar... Rastgele, almış olmak için de bir şey almak istememiş güzel bir şey almak için beklemiş. Şimdi saklıyorum kolyeyi, bilmiyorum bakalım ileride bir gelinim olursa, doğumunda ona veririm belki. :)
Ayy bu yazının sonu hoş bitti ya çok mutlu oldum 🙈🙈

İstediğiniz bir şeyi esinize almasak da olur demeyin. Beğendiğiniz kolye şuan için pahalı gelecekse, bunun yerine ben uygun bir şey beğenirim sen merak etme deseydiniz. 😁 Doğum hediyesi yeni yeni ortaya çıktı, en azından benim çevremde. Adamlar kadınlar için gerekliliğinin farkında olmayabilir henüz. Zamanla kendilerini riskten atmayacak hale gelirler.

Eşim doğum hediyesi almadı bende hiç talep etmedim açıkçası. İsteyene saygım var ama bana tuhaf geliyor doğurdun al sana bilezik falan 😂
Eşim hediye alıp elimizde küçücük bebekle bir de borç falan ödeseydik yerdim adamı çiğ çiğ herhalde 😂

Bence kullanın o kolyeyi saklamayın.

Back
X