- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Geçmiş olsun canım Rabbim hayırlısı ile yeniden nasip etsin inşaallah. Eksiler gelmişse devamı hizla gelirkonumu pörtletmek istedim başımdan bir kürtaj geçti cuma günü 40.gün olacak tekrar kilo aldım malesef ama 6ları gördüm geçen hafta hedefim hızlıca 65 e düşmek
amin kuzuGeçmiş olsun canım Rabbim hayırlısı ile yeniden nasip etsin inşaallah. Eksiler gelmişse devamı hizla gelir
ben buraya nasıl geldim bilmiyorum kafamda deli sorular
hoşbulduk galiba öyle oldu ama nasıl olduğu hakkında hiç bi fikrim yoktakımla mı karıştırdın . hoş geldin diyim ayıp olmasın
gelmişken sana dukan birası ikram edeyim seversin senhoşbulduk galiba öyle oldu ama nasıl olduğu hakkında hiç bi fikrim yok
yok canım ya bende tam kalkıyodum almayayımgelmişken sana dukan birası ikram edeyim seversin sen
yeni geldin daha nereye gidiyonyok canım ya bende tam kalkıyodum almayayım
beğenmediysen yeşil çaylı üt , kimyonlu su vereyimbirayı duyunca ben
insan bi tatlı ikram eder nasıl ev sahibesisin senbeğenmediysen yeşil çaylı üt , kimyonlu su vereyim
hmm tarçınlı süt ? iyi bir ev sahibiyim lütfiinnninsan bi tatlı ikram eder nasıl ev sahibesisin sen
insan bi yemek ikram ederhmm tarçınlı süt ? iyi bir ev sahibiyim lütfiinnn
hm tavuk ızgara çorba salata uygun mudur ? yada yeşil fasulye yoğurt salata ve sade sodainsan bi yemek ikram eder
salatayı yoğurtla veya ayranla değişirsek uygundurhm tavuk ızgara çorba salata uygun mudur ? yada yeşil fasulye yoğurt salata ve sade soda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?