- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Cidden mi bende diyetisyene gittim kalite için süt yoğurt ta kalsiyum olduğu için önermişti kepek ekmeği ve mısır yeme demişti çavdarda kaliteyi arttırıyor keten tohumu da hangisi doğru acaba....günlüğün hayırlı olsun canım
yumurta kalitesi için özellikle sütten uzak durmalısın canım
benim doktorum tahılları ve tatlıyı meyveyi yasakladı
hadi kolay gelsin arada bana da gel beklerim
benim doktoru şöyle düşün hani karatay hoca herşeyin tersini söylüyor yaCidden mi bende diyetisyene gittim kalite için süt yoğurt ta kalsiyum olduğu için önermişti kepek ekmeği ve mısır yeme demişti çavdarda kaliteyi arttırıyor keten tohumu da hangisi doğru acaba....
Sağol kuzum çalarım kapını arada bende beklerim çaya
Kan değerlerine baktı mı dr.öncebenim doktoru şöyle düşün hani karatay hoca herşeyin tersini söylüyor ya
benimki de öyle
ama diyetler kişiye özgüdür ben buradan ahkam kesmem doğru değil canım aklını karıştırmayım
kıt bilgimle
benim doktor kan tahlilli yapmıyor farklı bir ölçüm şekli var sol avucuna elementi koyoyoKan değerlerine baktı mı dr.önce
Çok merak ettim bu doktoru kendimden önce annemi isterim götürmek kemik erimesi var ileri derecede..... ismi ne doktorun branş olarak direk nöraterapi mi oluyorbenim doktor kan tahlilli yapmıyor farklı bir ölçüm şekli var sol avucuna elementi koyoyo
diğer eline parmaklarının açılıp açılmamasına bakarak ölçüm yapıyor
biraz değişik bir doktor
yok canım nöroloji doktoru aslındaÇok merak ettim bu doktoru kendimden önce annemi isterim götürmek kemik erimesi var ileri derecede..... ismi ne doktorun branş olarak direk nöraterapi mi oluyor
Çok uzak akdeniz bolgesindeyim nöroloji doktorumuz var prof 15 senelik belki daha fazladır kardesimin doktoru ona sorarız yönlendirir hiç olmazsayok canım nöroloji doktoru aslında
nöral terapi tamamlayıcı tıp olarak geçiyor ve kemik erimesine de bakıyor galiba
ömer soyak adı samsun çarşambada inşallah yakındır sana
uzakmış bayağıÇok uzak akdeniz bolgesindeyim nöroloji doktorumuz var prof 15 senelik belki daha fazladır kardesimin doktoru ona sorarız yönlendirir hiç olmazsa
Fizyo merkezinde var baktım da iyice araştırmak gerekliuzakmış bayağı
birçok doktor bilmiyor nöralterapiyi
ben şifamı buldum herkes bulsun inşallah
evet canım yapan kisi önemli iğnelerin nokta atışı önemli çünküFizyo merkezinde var baktım da iyice araştırmak gerekli
Igneler acıtıyor mu pekievet canım yapan kisi önemli iğnelerin nokta atışı önemli çünkü
birazIgneler acıtıyor mu peki
azcıksa sorun yokbirazama sonucu düşündükçe o acıyı çekiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?