- Konu Sahibi SchonerDuft
-
Olur tabiki tatlımCanım şu an kaç kilosun ben de son 4 kiloyu vereceğim birbirimize destek olalım mi ne dersin
Kararliyim canım sadece tedavi için daha özenli beslenmem gerekiyor bugünü yazayımAnladım cnm spor ve düzenli beslenmeyle verirsin önemli olan kararlı ve sabırlı olmak.
Mesela bugün ne yedin
Ben 40 dk 500 kalori olan bir video buldum onu yapıyorum leslie sıkıyor beni günde 15 20.dk kadar yürüyorumGayet uygun bir beslenme. Spor yaparsan kilo vermem kolaylaşır. Ben leslie yapıyorum 20 dk
kendimi saygı ile selamlıyorum ,
tartıda yine 73leri gördüm olmaz dedim tatlı kız böyle giderse 80 olcan allah korusun dedim .bir gayret ile başladım 72ye düştüm pazartesi 72 idim. protein ağırlıklı besleniyorum bugün perşembe wc sorunu olmasına rğmen 70,40u gördüm hedefim 20.01.2018 de 69u görmüş olmak
kuzum hesap ettim hergün 500 gidiyor ya 2 güne 1 kilo ediyor böyle giderse ortlama 5 6 kilo verebilirim süper dimi 65 bil olabilirim ne güzel bir sayı 64az kaldı başaracaksın
tedaviye kadar 66
yaa mükemmell hemde resmen benimle aynı kiloda oluyosun ve senın boyun kaçkuzum hesap ettim hergün 500 gidiyor ya 2 güne 1 kilo ediyor böyle giderse ortlama 5 6 kilo verebilirim süper dimi 65 bil olabilirim ne güzel bir sayı 64
menülerimi takip etmiyon mu senyaa mükemmell hemde resmen benimle aynı kiloda oluyosun ve senın boyun kaççok özendim suanda ne yiyip ne iciyosun bende yapcam
çok azörnek liste
sabah
1 yumurta ve peynirden yapılma omlet
2 hindi füme omletin içine de koybilirsin
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 bardak light süt
ara
yarım elma ya da 2 kabuklu ceviz
öğlen
1.gün -> 1 bardak süt 1 bardak ayran 1 saat ara ile
2.gün -> 100 gr köz tavuk göğsü / salata bolca / ayran
3.gün -> 100 gr köz tavuk göğsü
ara
kahve 3 çiğ badem ya da yarım elma
akşam
1.gün -> 120 gr ızgara tavuk /salata/ayran
2.gün -> 2 yk biftek sote / salata / 1 kase yoğurt
3.gün -> tavuk göğsü fırında / 1 kase yoğurt / bolca salata yoğurt 2 kasede olabilir
günlük 3 litre kadar su
1.ci gün çok zordu bugün sabah kahvaltımı zorla yedimçok azyani aslında normal ama ben yetinemem
küçüldü demek ki miden1.ci gün çok zordu bugün sabah kahvaltımı zorla yedim
evet .küçüldü demek ki miden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?